2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kaydettim telefona teşekkür ederim :)
Rica ederim canım :) o sadece bir örnek binlercesi var araştırınca kafam çorba oldu yine biz bebeğimize göre ve içgüdülerimize göre hareket etmeliyiz galiba sonuçta her bebek aynı değil ayrıca alerji yapan besinler olabilir tek tek deneyip varsa onları çıkarıcaz tabi yine meyve değil önceliğim sebze olur ondan da önce yoğurt var bide yoğurt denemelerine şimdiden başlamak gerek amca tuttururum amaaan oooff ne çok ısımız var daha

Bu arada kızlar 6. ayda uykuda değişiyor artık günde iki kere uzun uzun uyuyor evime anne eli değdi birkaç gündür Evi temizledim uyurken bol bol..Ev resmen göçmüş her yer el iziydi..İyi oldu böyle bir işin ucundan tutabiliyorum artık.Dün o uyurken mantı yaptım ya hala İnanamıyorum..

Ohh ne guzel canimm ya benim annemde geliyo 20 sinde :) dolma da sararız dimi anne diyorum tlf da bizim hamarat hatun sarmış dondurucuya atmış bile ne dolma saricam oğlumla vakit geciricem bol bol diyo :) Allah verede dolmadan oğlana yedirmeye kalkmasa :))

Hahaha kendime ne güldüm Freyza__ :)) annen geldi sandim bi yandan memede oğlan bi yandan elde tlf böyle oluyor

Valla 5 ay Sürekli ayakta dolaştık yani hakettik mantı yida, sarmayida keyif yapmayı da gözünüz aydın ne güzel anneniz geliyor.

Kızlar bu ek gıda işi çok karışık ben bir aydır tattiriyorum kimi görsem 6. Aydan sonra başlayan bebeklerde yutma sorunu oluyor dedi bir de kızım sofraya çok hevesli yoğurt verdim havuç püresi verdim bir defa onu simdiremedi bir daha vermedim meyve püresi veriyorum arada da

Valla 5 ay Sürekli ayakta dolaştık yani hakettik mantı yida, sarmayida keyif yapmayı da gözünüz aydın ne güzel anneniz geliyor.
Aynen ayakta ve kucakta dolastirmaktan ne omuz kaldı ne bel yemek desen Allah ne verdiyse :) annemin gelmesine en cok yemek konusunda seviniyorum bide temizlik tabiki. Temizlik yapmak icin hayal kuracağım ölsem aklıma gelmezdi:))

Asker eşi olmak,polis eşi olmak akıl kârı değil valla 15 yıldır yalnızım eşim ve çocuklarım la bir başımıza ordan oraya savrulduk..Yılda birkere bir kaç gün gorduk ailelerimizi annesiyle kaynanasıyla aynı şehirde yaşayan lara okadar ozeniyorumkj arkadaşlarım çok gülüyor bu lafima bu arada..Allah razı olsun eşim çok iyi bir eş ağlatma dı aratmadı bana hiç kimseyi ama bu gurbet çok zor.. Eşim oğlum askere gitcek diyor,bu evde kimse askere gidemez,kimse askerle polisle evlenemez ,herkes benle aynı şehirde dizimin dibinde olcak diyorum gülüyor eşim..Anneleri yanında olanlar çok şanslı sınız çok..

Allah yardımcın olsun arkadasım gurbet zor herseyin kıymeti yokluğunda bilinir zaten..

İste bizimki de cok yapiyordu. Sanirim yedigim süt ürünü dokunuyordu. Her bezde kaka oluyordu simdi günde 2 en fazla 3 kere yapiyor. En son 500 gram aldik bizde. Bu ay merak ediyorum ne kadar alacak bakalim. Ek gidaya gec derse cok da dusunmem sanırım

Ben yoğurdu kendim mayaliyorum normalde de. Olmadi kendi sutumden yapacagim süt alerjisi devam ederse. Anacim ne cetrefilli is bu ya.

Ben yoğurdu kendim mayaliyorum normalde de. Olmadi kendi sutumden yapacagim süt alerjisi devam ederse. Anacim ne cetrefilli is bu ya.
Bende kendim mayaliyorum yıllardır canım ama keçi sütünden yapmadım hiç onu da kendi sütümü mayalamak icin kullanıcam bakalım tutarsa

Bana da anne sütünün önüne gecmedigi sürece tattir dediler de yine de cok vermiyorum. Bi de bu ay süt urunlerini kestik ya kiloda oynayacak mi merak ediyorum o yuzden de vermiyorum.

Bende bir polis eşi olarak gurbetteyim aynen dediğin gibi ailesiyle aynı yerde yaşayanlara çok çok ozeniyorum allah yardımcımız olsun kapımızı çalacak dostlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…