HahaAynen bende oyle yapmayi dusunuyorm. Evdeki yogurdu da dayadim esime. 3 kilo yogurt bakalim ne zaman biter :))
Ben ortadan ikiye bölüp veriyordum uzunlamasina değil amaEvet tatlım ondan kabız olunca, alttan tıkanınca üstten mama gitmiyor. Bebekler için gliserin kansuk var fitil ilaç değil gliserin fitili. Onu boydan ikiye bölüp koy. Elinlede azıcık totoyu tut yoksa hemen ıkınıp dışarı çıkarttırıyor keratalar. İçi boşalsın. Sonra ağızdan da bir çay kaşığı kadar günde saf zeytinyağı ver :) açılır inşallah
Bizimkide besbucuk aylık bende başlamak istiyorum emiyor sadece oğlum ama yemek yemek istiyor vermeyi dusunuyorum p.tesi dr.gidecez ne ile başlasam acaba6 .ayımıza girmemizle beraber gaz olayımiz tamamen bitti ama şimdide günde 4-5 kere tuvalet ini yapıyor, doğduğundan beri gece hiç tuvalet ini yapmayan çocuk her gece tuvaletini yapıyor. Yediğini alttan çıkarıyor kilo alımı sıfırSadece bir öğün veriyorum veriyorum ben ek gıda 3-4 öğüne başlamak lazım herhalde 24 gün kaldı 6 ayın dolmasına onumu beklesem baslasammi bilemedim..
Amin canım..Bende bir polis eşi olarak gurbetteyim aynen dediğin gibi ailesiyle aynı yerde yaşayanlara çok çok ozeniyorum allah yardımcımız olsun kapımızı çalacak dostlar nasip etsin
Benim oğlum çok gazlıydi korktum milupanin kaşık mamasiyla başladım dokunmaz diye..Artık kendi muhallebimizi kendimiz yapıyoruz.. Ben elma rendeledim az suyla 5 dakika haşladım 1-2 çay kaşığı verdim,armutu aynı şekilde haşladım verdim ama sadece suyundan verdim..Yoğurt mayaliyorum sevmiyor inatla bir iki çay kaşığı veriyorum alissin diye.. O meyve purelerinin içine bebe biskuvisi koydum gene suyundan verdim öyle daha çok sevdi..Yoğurdun içine bitane bebe bisküvi si ezdim öyle daha çok sevdi..organik tarhana verdim bir iki çay kaşığı.. Kısaca ona dokunmuycak damak tadını geliştirecek herşey yaptım tattirdim..Deneyecegim şeyleri öğle vakti yedirdim gaz yaparsa akşama kadar çıkarsın diye..Geçen hafta kahvaltı Denedim yarım çay bardağı suya ıhlamur demledim bir lokma tam buğday ekmeği,bir cimcik tere yağı, birazda pekmez koydum ezdim gene suyundan verdim ıhlamur çok iyi geldi oğluma ilk uzun uykusunu o öğlen uyudu..B
Bizimkide besbucuk aylık bende başlamak istiyorum emiyor sadece oğlum ama yemek yemek istiyor vermeyi dusunuyorum p.tesi dr.gidecez ne ile başlasam acaba
Biz de iyiyiz çok şükür Can'ım. 6 . Ayımızı doldurduk. Kızımla evde bol bol vakit geçiriyorum.Iyi be cnm :)sukur bi sknti yok ,sadece acayip kucakci ,oyleki yere koyamiyom:)anguruda bebek arabasinda esimke gezdiriyoruz hanim kizimi
Siz nasiksiniz ,bebek nasil
Canım ben haslamadim cam rende yapıp o şekilde verdim meyve püresi ni yanlış mı yaptım acabaBenim oğlum çok gazlıydi korktum milupanin kaşık mamasiyla başladım dokunmaz diye..Artık kendi muhallebimizi kendimiz yapıyoruz.. Ben elma rendeledim az suyla 5 dakika haşladım 1-2 çay kaşığı verdim,armutu aynı şekilde haşladım verdim ama sadece suyundan verdim..Yoğurt mayaliyorum sevmiyor inatla bir iki çay kaşığı veriyorum alissin diye.. O meyve purelerinin içine bebe biskuvisi koydum gene suyundan verdim öyle daha çok sevdi..Yoğurdun içine bitane bebe bisküvi si ezdim öyle daha çok sevdi..organik tarhana verdim bir iki çay kaşığı.. Kısaca ona dokunmuycak damak tadını geliştirecek herşey yaptım tattirdim..Deneyecegim şeyleri öğle vakti yedirdim gaz yaparsa akşama kadar çıkarsın diye..Geçen hafta kahvaltı Denedim yarım çay bardağı suya ıhlamur demledim bir lokma tam buğday ekmeği,bir cimcik tere yağı, birazda pekmez koydum ezdim gene suyundan verdim ıhlamur çok iyi geldi oğluma ilk uzun uykusunu o öğlen uyudu..
canim cig meyve dokunmuyorsa cam rendele ver.bazi bebeklere cig meyve dokunuyor.pisirdiginde alerjeni azaliyor.daha az gaz yapiyorCanım ben haslamadim cam rende yapıp o şekilde verdim meyve püresi ni yanlış mı yaptım acaba
Hadi yaa(
5.ay di mi? Ne dedi dr?
Neden emmiyor acaba? Benimki biberin tercih ettiginden emmiyor mesela
Bunu buldum geçenlerde kızlar belki bi fikir verir
Şükür dokunmadı canim armut ve elma verdimcanim cig meyve dokunmuyorsa cam rendele ver.bazi bebeklere cig meyve dokunuyor.pisirdiginde alerjeni azaliyor.daha az gaz yapiyor
Bizim cok az napsak ki
Cnm 1 yasina kadar tuz seker ve bal yasak kendinize yaptiginiz yemeklerde tuz varsa verme bencecanim yumurta ve peyniride mi doktor onerdi bana erken geldi.
kizlar yemeklerden tattiranlar ne tattiriyor merak ettim.salcali bizim yedigimiz corbalardan mi yoksa ayri hazirlayip bir kasik mi veriyorsunuz?ben oglumda hergun sebze corbasi yverirdim.kv dem yine mi sebze derdi:)ama oglumun masallahi var zor yer ama herseyi yer.abur cuburda yemez.cikolatada yemiyor.bu kizda butun ezberler bozuldu.ogluma ne muhallebi ne bebe buskuvisi verdim.ama bunda alerji olunca ve yedikleri sinirli olunca Allah ne verdiyse...
Canım ben kendi yedigimizden tattirmiyorum dediğin gibi tuzlu ve Salçalı genelde ayrı yapıyorum gün içinde şimdi havuç ve kabak haşlayıp içine az irmik kâtip süzgeçten geçirdim uyanmasini bekliyorumcanim yumurta ve peyniride mi doktor onerdi bana erken geldi.
kizlar yemeklerden tattiranlar ne tattiriyor merak ettim.salcali bizim yedigimiz corbalardan mi yoksa ayri hazirlayip bir kasik mi veriyorsunuz?ben oglumda hergun sebze corbasi yverirdim.kv dem yine mi sebze derdi:)ama oglumun masallahi var zor yer ama herseyi yer.abur cuburda yemez.cikolatada yemiyor.bu kizda butun ezberler bozuldu.ogluma ne muhallebi ne bebe buskuvisi verdim.ama bunda alerji olunca ve yedikleri sinirli olunca Allah ne verdiyse...
Gece uykusuna yayılmadan neler yapiyon canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?