2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kızlar iki gündür benim kız da az emiyor az emip kafayı kaldırmaya başlıyor bende aç olsa emer diye çok zorlamiyorum

. Yaptigin corba tarifini çok severim sonradan içine kıyma ekliyorum 7- 8 aylıkken hem besleyici hem vitaminli,ben kahvaltıda lor peynir kullanıcam süt kesilmesinden oluyorya maya yok içinde..Bende aldım mama sandalyesi çok rahat bide Hacıyatmaz gibi devrilmesse iyi olacak ya yastikla destekliyoruz sağını solunu..

Cnm 1 yasina kadar tuz seker ve bal yasak kendinize yaptiginiz yemeklerde tuz varsa verme bence
canim bende biliyorum.burdaki arksdaslardan tattiriyorum diyenler oldu.bende tattirmak ustiyorum ama ne tattirdiklarini anlamadim.oglumda hem sebze corbasi yapmistim sikilmasin alternatif olsun istahsiz olmasin istiyorum.mesela herhangi bir sebzeyi haslayip bir kasik mi veriyorlar yoksa kendi yediklerinden mi tattiriyorlar o kismi anlamadim

Benimkide aynı emerek uyur ama en geç 8 buciga kadar uykuya dalar ışıkları sondururum hic ses yapmam çok ağlarda fısıldayarak konusurum yada ninni soylerim. Geçen hafta emzik emmeye başladı sevindim öyle uyur diye ama olmadı dönüp dönüp meme istedi
Banyo gunuyse banyo canim.yoksa emziriorum sonra kucagimda uyutuyorum

evet aranıza yeni katıldım, teşekkürler ...

dirim evet cnm dr verdi azar azar verdim bi zararı olmadı şükür

@tatlilavinya bizim deuyku süremiz azdı ama 3 gündür uyku eğitimi vermeye çalışıyorm daha doğrusu sallamadan uyutuyorm. Müzikle, pişpişle, eee ile... Ama bugün 3. günümüz ve hiç sallamadım ve pztsiden beri gündüz uykularımız genelde 1-1,5 saate uzadı Allaha şükür. Uyanır gibi oluyo gözünü açmadan emziğini verip pişpiş diyorm devam ediyo maşallah deyin :) önceden gündüz 20-40 dk arası uyurdu. Mama saatlerinden dolayı gece uykusu en erken 11:30 da oldu bugüne kadar sabah da 7 gibi kalkıyo. Gece de uyanınca emzik ve pişpiş :) devam ediyo 7ye kadar. Uyutma şekliyle gündüz uykuları uzadı bence onunla alakalı

Freyza__ tatsız tuzsuz çorbası :) mıhtemelen sonra kıyma eklenecek

8.3 cok iyi yaa.biz 11 12 uyuma.7 gibi kalkma

Arkadaşlar avent soothie emzik kullanan var mi?? 0-3 lük var bende kaçıncı aya kadar kullanabiliriz?? Bir yerde 18 ay diyor emin olamadim

Arkadaşlar avent soothie emzik kullanan var mi?? 0-3 lük var bende kaçıncı aya kadar kullanabiliriz?? Bir yerde 18 ay diyor emin olamadim

Ben varım. Valla şu emziklerin ay sınırlamasını mantığım almadı. Vardır elbet bi açıklaması ama sonuçta anne memesi büyümüyor emziği niye büyüyor ki diye sorguluyorum neyse 5,5 aylık oldu oğlum ve halen 0-3 aylık olanı kullanıyor. Bir büyüğünü de almıştım ama o biraz daha sert 0-3 aylığa göre. Oğlum da bu farkı anlıyor galiba ki almıyor, 0-3 olanı istiyor illaki. Çok emzik tutan bir bebek değil benimki, arada 3+ olanı veriyorum tutuyor ama daha çabuk atıyor. Uyurken emzik arıyor o zaman da illa 0-3 olanı istiyor. Ha iki emzik arasında ben boyut olarak çok bi fark göremedim dediğim gibi 3+ birazcık daha sert sadece.

Kızlar bugün çok mutluyum 5 ay kontrolüne gitcez ve 6 ay oldu doktor dışında evden cikmayali ardındane bebek mmağazasına goturcek babamız yanı inşallah goturcek inşallah gideriz
nasıl dayandın canım yaa ben iki gün içerde dursam çatlayacak gibi oluyorum. dün hava güzeldi kızım da hafif hasta ona ragmen çıkardım dışarı yok yapamam ben. bizim kız 20 günlükten beri her fırsatta dışarda

Bende anladım sadece bir yerde 18 ay kullanılır diyor oda mantıksız geldi, zaten 2 çeşit 0_3 ve 3+, 0-3 den sonra buyoyorda diğer aylar niye aynı emzik ozaman ,.. Benim kizimda 6 aylık , genede sipariş edey digerini

kızlar biz de cuma günü 5 aylık oluyoruz. cumartesi dr kontrolümüz var ben de ek gıdaya başlayacağımı söylicem doktora bakalım ne diyecek. bu ay hem hasta olduğu için hem de sadece uykuda emdiği için max 300 gr almıştır tahmini. bunu görünce dr zaten başlatır bence ki artık ben de istiyorum başlamayı. işe de başlıcam pazartesi günü. tam zamanı bence, yine uykuda bir iki kez veririm memeyi tamamen kesmem.

Kesme zaten tamamen cnm hazır sütün varken arada emsin yine

canm mesela biz kereviz yapmistik onda salca yok ondan tattirmistim taze fasulye kurufasulye cay kasiginin ucuyla verdim tadini alsjn diye yogurt ucuyla öyle yani daha baslamadik besinci ayimiz bitti hoc baslayasim yok benim cok usengenim ben kendime yemek yapasim gelmio sut mama iyiydi

Kizlar doktordan geldik. Ek gidaya yavas yavas gecmemi tavsiye etti. Cigeneme ve yutma refleksi icin iyiymis. Zinco damla verdi istah acici ve boy uzatici ozelligi varmis. Kakada kan icin de ya laktoz intoleransi ya da süt alerjisi dedi. Iki hafta daha yasakladi süt ürününü sonra yavastan basla bakalim duruma dedi. Bakalim insallah tekrar yasanmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…