2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

İnşallah canım tekrar yaşamazsın

Kizlar doktordan geldik. Ek gidaya yavas yavas gecmemi tavsiye etti. Cigeneme ve yutma refleksi icin iyiymis. Zinco damla verdi istah acici ve boy uzatici ozelligi varmis. Kakada kan icin de ya laktoz intoleransi ya da süt alerjisi dedi. Iki hafta daha yasakladi süt ürününü sonra yavastan basla bakalim duruma dedi. Bakalim insallah tekrar yasanmaz.[/QUOTE]
Canım gaz damlası zinkomu,içinde çinko olan vitamin şurubu zinkomu.

Gaz damlası zinkomu,içinde çinko bulunan vitamin şurubu zinkoyumu verdi canım..

size de geçmiş olsun canım. erkekler bi de nazlı oluyor ya kendinden çok onu düşünüyosun böyle zamanlarda
Aynen canim iyileşsede rahatlasam

Ay bizimkide oyle memede bidi bidi konuşuyor diyorum oglum agzinda.lokma varken konusma diye ama yok bide yakami cekistirip duruyor gazimi geliyor acaba yoksa oyunmu oynuyor

Ayakları bacaklarımı tekmeliyo elleri parmaklarımla kavga ediyo ağzında meme bi yandan cene de susmuyo ıııı hıııı ıııııııı diye cemkiriyo bana

Canım birde bana sor ustune bide yüksek dozda kıskanç kaynanaya maruz kaldım şimdigeldik aayyyyyyyy insan görmek ne değişik bisey kendimi çok tuhaf hissettim oglumda etrafı inceleyip duruyodu Allahım çok güzeldi bugün yaaa. Neyse ek gıdaya tam başladık artık salça baharat tuz bal çilek kivi narenciye yasak neyin dokunduğunu deneyerek bul dedi

Aynen canim iyileşsede rahatlasam

Ay bizimkide oyle memede bidi bidi konuşuyor diyorum oglum agzinda.lokma varken konusma diye ama yok bide yakami cekistirip duruyor gazimi geliyor acaba yoksa oyunmu oynuyor

Bizimki de konuşuyor:) bir de memeyi bırakıp etrafına bi bakınıp tekrar emmeye dönüyo:))

Benim ki çok su içiyor sizlere de sormuştum normal mi diye bugün Dr umuzla konuştum. Bu kadarının normal olmadığını söyledi bizi tahlil e çağırdı çok canım sıkıldı
Ve şekerden şüpheleniyor inşallah bir şeyi yoktur kızımın moralim çok bozuk

Yoktur canım merak etme bebek onlar karnını onla duyuruyor dur şeker hastalığı bambaşka birşey belli olurdu şimdiye kadar.

Canım lütfen moralini bozma allaHon izniyle bişeyi yoktur

Peki kilosu nasıl

Bu aylarda ek gıda anne sütünün önüne geçmemeliymiş. Kahvaltıya erken değilmi
Verdigi kagit genel bi kagit gerci de. Patates havuc irmik yaptim kendi sutumden kattim az da zeytinyagi verdim ama toplasan 1 kaşık yok. Ara ara yaparim sütümün az oldugunu hissettigimde ayrinti icin erken dedigin gibi.

Canım gaz damlası zinkomu,içinde çinko olan vitamin şurubu zinkomu.[/QUOTE]
Bizde başladık bize 4. Haftaya yazdı süt ürünlerini Benimkinin de alerjisi var ve keçi sütü dedi

nıca
Uf inşallah ya tam idrar ve kandan şeker ölçümü dedi[/QUO
Uf inşallah ya tam idrar ve kandan şeker ölçümü dedi
Hiç şeker hastası bebek duydunuzmu, şeker hastası bebek olurmu ya bu doktorlar insanı kanser eder..kombiler surekli yaniyo terliyodur su kaybediyordur sütun azdır onla doyuruyodur karnını belki damaklarini suyla serinletiyordur,üzme yin kendinizi bosyere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…