Kizlar doktordan geldik. Ek gidaya yavas yavas gecmemi tavsiye etti. Cigeneme ve yutma refleksi icin iyiymis. Zinco damla verdi istah acici ve boy uzatici ozelligi varmis. Kakada kan icin de ya laktoz intoleransi ya da süt alerjisi dedi. Iki hafta daha yasakladi süt ürününü sonra yavastan basla bakalim duruma dedi. Bakalim insallah tekrar yasanmaz.
Gaz damlası zinkomu,içinde çinko bulunan vitamin şurubu zinkoyumu verdi canım..Kizlar doktordan geldik. Ek gidaya yavas yavas gecmemi tavsiye etti. Cigeneme ve yutma refleksi icin iyiymis. Zinco damla verdi istah acici ve boy uzatici ozelligi varmis. Kakada kan icin de ya laktoz intoleransi ya da süt alerjisi dedi. Iki hafta daha yasakladi süt ürününü sonra yavastan basla bakalim duruma dedi. Bakalim insallah tekrar yasanmaz.
Aynen canim iyileşsede rahatlasamsize de geçmiş olsun canım. erkekler bi de nazlı oluyor ya kendinden çok onu düşünüyosun böyle zamanlarda
Ayakları bacaklarımı tekmeliyo elleri parmaklarımla kavga ediyo ağzında meme bi yandan cene de susmuyo ıııı hıııı ıııııııı diye cemkiriyo bana
nasıl dayandın canım yaa ben iki gün içerde dursam çatlayacak gibi oluyorum. dün hava güzeldi kızım da hafif hasta ona ragmen çıkardım dışarı yok yapamam ben. bizim kız 20 günlükten beri her fırsatta dışarda
Aynen canim iyileşsede rahatlasam
Ay bizimkide oyle memede bidi bidi konuşuyor diyorum oglum agzinda.lokma varken konusma diye ama yok bide yakami cekistirip duruyor gazimi geliyor acaba yoksa oyunmu oynuyor
Insallah da ek gidada kararsizim bildigin kahvalti bebe biskuvisi var menüde o kadar yerse emmez ki cocuk.İnşallah canım tekrar yaşamazsın
Vitamin olandan verdi sanirim çünkü istah arttirir falan dedi.Gaz damlası zinkomu,içinde çinko bulunan vitamin şurubu zinkoyumu verdi canım..
Yoktur canım merak etme bebek onlar karnını onla duyuruyor dur şeker hastalığı bambaşka birşey belli olurdu şimdiye kadar.Benim ki çok su içiyor sizlere de sormuştum normal mi diye bugün Dr umuzla konuştum. Bu kadarının normal olmadığını söyledi bizi tahlil e çağırdı çok canım sıkıldı
Ve şekerden şüpheleniyor inşallah bir şeyi yoktur kızımın moralim çok bozuk
Insallah da ek gidada kararsizim bildigin kahvalti bebe biskuvisi var menüde o kadar yerse emmez ki cocuk.
Benim ki çok su içiyor sizlere de sormuştum normal mi diye bugün Dr umuzla konuştum. Bu kadarının normal olmadığını söyledi bizi tahlil e çağırdı çok canım sıkıldı
Ve şekerden şüpheleniyor inşallah bir şeyi yoktur kızımın moralim çok bozuk
Uf inşallah ya tam idrar ve kandan şeker ölçümü dediYoktur canım merak etme bebek onlar karnını onla duyuruyor dur şeker hastalığı bambaşka birşey belli olurdu şimdiye kadar.
KiloluCanım lütfen moralini bozma allaHon izniyle bişeyi yoktur
Peki kilosu nasıl
İnşallah yachiLL insllah yoktur bir seyi
Verdigi kagit genel bi kagit gerci de. Patates havuc irmik yaptim kendi sutumden kattim az da zeytinyagi verdim ama toplasan 1 kaşık yok. Ara ara yaparim sütümün az oldugunu hissettigimde ayrinti icin erken dedigin gibi.Bu aylarda ek gıda anne sütünün önüne geçmemeliymiş. Kahvaltıya erken değilmi
Canım gaz damlası zinkomu,içinde çinko olan vitamin şurubu zinkomu.[/QUOTE]Kizlar doktordan geldik. Ek gidaya yavas yavas gecmemi tavsiye etti. Cigeneme ve yutma refleksi icin iyiymis. Zinco damla verdi istah acici ve boy uzatici ozelligi varmis. Kakada kan icin de ya laktoz intoleransi ya da süt alerjisi dedi. Iki hafta daha yasakladi süt ürününü sonra yavastan basla bakalim duruma dedi. Bakalim insallah tekrar yasanmaz.
Uf inşallah ya tam idrar ve kandan şeker ölçümü dedi[/QUO
Hiç şeker hastası bebek duydunuzmu, şeker hastası bebek olurmu ya bu doktorlar insanı kanser eder..kombiler surekli yaniyo terliyodur su kaybediyordur sütun azdır onla doyuruyodur karnını belki damaklarini suyla serinletiyordur,üzme yin kendinizi bosyere..Uf inşallah ya tam idrar ve kandan şeker ölçümü dedi
Birsey yoktur Allah in izniyle. Bazen doktorlar bizden pimpirikli oluyor.İnşallah ya
Çocuk su için benle kavga ediyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?