Bizde başladık bize 4. Haftaya yazdı süt ürünlerini Benimkinin de alerjisi var ve keçi sütü dedi[/QUOTE]Canım gaz damlası zinkomu,içinde çinko olan vitamin şurubu zinkomu.
Bende öyle düşündüm ilktennıca
Hiç şeker hastası bebek duydunuzmu, şeker hastası bebek olurmu ya bu doktorlar insanı kanser eder..kombiler surekli yaniyo terliyodur su kaybediyordur sütun azdır onla doyuruyodur karnını belki damaklarini suyla serinletiyordur,üzme yin kendinizi bosyere..
Verdigi kagit genel bi kagit gerci de. Patates havuc irmik yaptim kendi sutumden kattim az da zeytinyagi verdim ama toplasan 1 kaşık yok. Ara ara yaparim sütümün az oldugunu hissettigimde ayrinti icin erken dedigin gibi.
nıca
Hiç şeker hastası bebek duydunuzmu, şeker hastası bebek olurmu ya bu doktorlar insanı kanser eder..kombiler surekli yaniyo terliyodur su kaybediyordur sütun azdır onla doyuruyodur karnını belki damaklarini suyla serinletiyordur,üzme yin kendinizi bosyere..
Bizim süt yeterli ama bu doktor cigneme ve yutna yetisinin kazanilmasi icin erken baslanmasi taraftari. Arada sebze arada meyve yeterli bence şu an.Bizde 15 gün sonra başlıcaz ek gıdaya bakalım bizim Dr neler diyecek
Anne sütüyle besleniyor benimki fazla vermiyorum su biberonu eline geçerse mümkün değil bırakmıyor sürekli içmek istiyor en son bacağının arasına düşürüyor öyle unutuyor..Görünce gene heycenlaniyor içiyor içiyor gene düşüyor unutuyor bebek onlar yaptıklarının sebebini bilemeyiz..Bende öyle düşündüm ilkten
Sizinki ne kadar su içiyor günde
Bizim süt yeterli ama bu doktor cigneme ve yutna yetisinin kazanilmasi icin erken baslanmasi taraftari. Arada sebze arada meyve yeterli bence şu an.
Doğmuş hemen belli etmiş kendini yani 6 ayda çıkardı meydana saklı kalmazdı canımBenim kuzenimin oğlu şeker hastalığıyla doğdu ve çok kilo aldı doğduktan sonra 15 20 gün kadar hastanede kaldı
Ayy bizimki de bakiyo canım yaa nerdeyse lokmalarımizi sayacak ağzımızın icinde bakiyo :)Anne sütü yanında mamada içiyor. Geçen ayki kontrolde sofraya atılıyor mu yediklerinize bakıyor mu diye sormuştu. Son 1 haftadır baya baya yediklerimizle ilgileniyor içtiğimiz çayı takip ediyor
Doğmuş hemen belli etmiş kendini yani 6 ayda çıkardı meydana saklı kalmazdı canım
Ayy bizimki de bakiyo canım yaa nerdeyse lokmalarımizi sayacak ağzımızın icinde bakiyo :)
Eşimde öyle diyo bişeyler verecek ağzına zor engel oluyorum :) bi kere sarımsakli yoğurda parmağını batirip ağzına sürdü cocuğun bakiyo diye yuzunu burus burus yaptı tükürdü sonra garibimBen yerken o bakarken kendimi suçlu gibi hissediyorum:))
Meme veriyorum emmiyor mama veriyorum emmiyor suyu verince içerek uyuyakaliyor 90cc içiyor bugün toplam 170 cc şu içtiAnne sütüyle besleniyor benimki fazla vermiyorum su biberonu eline geçerse mümkün değil bırakmıyor sürekli içmek istiyor en son bacağının arasına düşürüyor öyle unutuyor..Görünce gene heycenlaniyor içiyor içiyor gene düşüyor unutuyor bebek onlar yaptıklarının sebebini bilemeyiz..
Eşimde öyle diyo bişeyler verecek ağzına zor engel oluyorum :) bi kere sarımsakli yoğurda parmağını batirip ağzına sürdü cocuğun bakiyo diye yuzunu burus burus yaptı tükürdü sonra garibim
Ben yoğurdu kendim mayaliyorum normalde de. Olmadi kendi sutumden yapacagim süt alerjisi devam ederse. Anacim ne cetrefilli is bu ya.
Bende aldım ama hiçbir farkı yok aynısıBen kullanıyorum. 10 gün önce 3+ aldım ama 0-3 aylıkla hiç bir farkı yok. Sadece biraz daha sertler.
Kuzum yaa:)
Eşimde yemeğin suyundan verelim dedi Salçalı tuzlu diye endişe ettim vermedim
Çok pimipirikli biri değilimdir ama galiba ek gıda da endişeleniyorum bişey olacak yanlış bişeyler yapıcam diye
Ben ortadan ikiye bölüp veriyordum uzunlamasina değil ama
Geçen bir yazı okudum. Kend, yemeklerinizden tattırmayın. Onlar lezzzetli ve güzel kokulu. Siz ise ona haşlama havuç ve patates ile başlayacağınız için lezzetli şeylerden sonra ilk tadımlıkları reddedebilir diyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?