- 20 Aralık 2014
- 1.891
- 3.928
- 358
Benim ki çok su içiyor sizlere de sormuştum normal mi diye bugün Dr umuzla konuştum. Bu kadarının normal olmadığını söyledi bizi tahlil e çağırdı çok canım sıkıldı
Ve şekerden şüpheleniyor inşallah bir şeyi yoktur kızımın moralim çok bozuk
Evet herkes nisi olmaz diyor Dr tedbir amaçlı çağırdı heralde neyse göreceğiz bakalımBenim yeğenim de öyleydi canım.anne sütü yoktu mamayla beslenirdi ama mamadan çok su içerdi. Şimdi 6 yaşında sapasağlam maşallah ve hala suya hastahemen telaş yapma
Bizimki biz yerken agzini oynatiyoAnne sütü yanında mamada içiyor. Geçen ayki kontrolde sofraya atılıyor mu yediklerinize bakıyor mu diye sormuştu. Son 1 haftadır baya baya yediklerimizle ilgileniyor içtiğimiz çayı takip ediyor
Aynı bizAyakları bacaklarımı tekmeliyo elleri parmaklarımla kavga ediyo ağzında meme bi yandan cene de susmuyo ıııı hıııı ıııııııı diye cemkiriyo bana
Bende çok korkuyorum oğlum da cok iştahlı maşallahKuzum yaa:)
Eşimde yemeğin suyundan verelim dedi Salçalı tuzlu diye endişe ettim vermedim
Çok pimipirikli biri değilimdir ama galiba ek gıda da endişeleniyorum bişey olacak yanlış bişeyler yapıcam diye
Bebe bisküvisi kullanmak yerine kendiniz yapın biskuviyi şekersiz. Satılanların içinde çok şeker var.Insallah da ek gidada kararsizim bildigin kahvalti bebe biskuvisi var menüde o kadar yerse emmez ki cocuk.
Canım gaz damlası zinkomu,içinde çinko olan vitamin şurubu zinkomu.[/QUOTE]Kizlar doktordan geldik. Ek gidaya yavas yavas gecmemi tavsiye etti. Cigeneme ve yutma refleksi icin iyiymis. Zinco damla verdi istah acici ve boy uzatici ozelligi varmis. Kakada kan icin de ya laktoz intoleransi ya da süt alerjisi dedi. Iki hafta daha yasakladi süt ürününü sonra yavastan basla bakalim duruma dedi. Bakalim insallah tekrar yasanmaz.
Bizde....Ben yerken o bakarken kendimi suçlu gibi hissediyorum:))
Bende
Bende çok korkuyorum oğlum da cok iştahlı maşallah
Tadını aldı mı rededebilir tabiki.. kV diyor yediklerinden ver alışsın diye..
Kızlar bebişlerinize Danone büyümix tarzı şeyler vermeyi düşünüyor musunuz?
Bence verme. Benimki de dedi de yazıyı okuduktan sonra vazgeçtim. Sen attan inip eşeğe binmek ister misin? Lezzetli bir yemekten sonra haşlama havuç ve patates... böhhhh... :)
Hayır ama hipp in kavanoz mamaları aklıma yattı. Milupa ve hero baby de şeker var.
Nohuttan da yapiyorlarmis maya ama denemedim hic activiayi da ilk defa duydum denenebilir. Migrosa baktim bugün kecinin labnesi bile var bi yogurdu yok. Yogurt yaparsam bebegime kendi sutumden istiyorum zaten. Keci gibiyimde hem bi tasla iki kuşBilmiyorum işinize yarar mı... bir activia ile mayalamak. Hem katı oluyor hemde tatlı..
Bir de keçi sütü ile. Migrosta keçi sütü var. Bizim bir arkadaş ilk mayayı sabah yapraklara düşen çiğ tanesiyle mayalayıp sonradan yoğurttan yoğurt üretiyor. Keçi sütü anne sütüne en yakın diyorlar. Bir de eşek sütü :)
Evet ben elma ve armut aldım, ama önce sebzeden başlayacağım. Bir yazıda meyveleri tatlı bulan bebekler sebzeleri reddediyor diye yazıyorduBende hiç verme taraftarı değilim. Diğerlerini değilde milupayı düşünüyordum.. hipp organikti değil mi?
Nohuttan da yapiyorlarmis maya ama denemedim hic activiayi da ilk defa duydum denenebilir. Migrosa baktim bugün kecinin labnesi bile var bi yogurdu yok. Yogurt yaparsam bebegime kendi sutumden istiyorum zaten. Keci gibiyimde hem bi tasla iki kuş
Bende oyle düşünüyorum. Beni bile kesiyor cicibebe yahu. Ya da hic vermem daha iyi :-/Bebe bisküvisi kullanmak yerine kendiniz yapın biskuviyi şekersiz. Satılanların içinde çok şeker var.
Düşünmüyorum acikcasi. Bana samimi gelmiyo onlarKızlar bebişlerinize Danone büyümix tarzı şeyler vermeyi düşünüyor musunuz?
Düşünmüyorum acikcasi. Bana samimi gelmiyo onlarben ogluma ananinbagrindanmix yaparim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?