2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Haftasonu bakacagim bakalim. Peynir dunyasi olmask lazim. Olmadi mandiraci var ona siparis verecegiz.

Arkadaşlar,

Nuk standart biberona first choice emzik olur mu? Fikri olan var mı? Bende standart biberon var; emziği bütüyeceğim de

Verdigi kagit genel bi kagit gerci de. Patates havuc irmik yaptim kendi sutumden kattim az da zeytinyagi verdim ama toplasan 1 kaşık yok. Ara ara yaparim sütümün az oldugunu hissettigimde ayrinti icin erken dedigin gibi.[/QUOT
chiLL yoktur canım uzulme inşallah her çok su içen şeker hastası olmaz terliyomu gün içinde mama kullaniyomu
Çok terliyor kalktığı yerde iz oluyor ama ev.sıcak o yüzden. Mama alıyor ama çok degil

chiLL bnm oğlum da çok içiyo mama alırken de içiyodu ama bu kadar değil şimdi ek gıdaya geçtik baya içiyo tam bilmiyorm değişiyo ama 120 lik biberon garanti bitiyo. Hem yedikleri susatıyo hem de çok hareketli özellikle uyuturlen çok terliyo inadından. Mamadan sonra pek vermiyorum zaten mamadan şişiyo ama yatarken veriyorm baya içiyo sonra emziği veriyorm öyle uyuyo anca huy edindi yani. Şimdi de ağladı uyandı gözünü açmadan su içti emziği verdim tekrar uyuyo. Merak etme hiç bişeyi yoktur. Bnm hamileliğimde ammiyon sıvısı çok fazla şeker vardır tahlil yaptır dediler hiçbişeyim de yoktu çok şükür. O yüzden sıkıntı etme inşallah hiçbişey çıkmaz

Gunaydin kizlarr. Keçi sutu siparişi verdim gelsin bakalım nasıl olacak Bu arada bebe bisküvisi danone hazır mama vs. Hic birini vermeyi düşünmuyorum nacizane kendi fikrim. Yulaf un yada irmikle yapmak istiyorum sebze yada meyve puresi ve kendi sütümü ilave ederek

Kızlar bugün pişirdiğim çorbayı yarinda yedirsem bi sıkıntı olurmu birde aldığım peluş ayicigi nasıl yikayacam makinede yikasam sorun olurmu

canim gecen zahide yetis in programina katilan doktor icine yesil sebze atmassan ertesi gunde verebilirsin demisti.ispanak gunluk olacak mesela.ama bilemedim ptates gunluk olmali diye biliyorum ben.doktor maksimum 2 gun dedi icine yesillik girmeuecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…