Haftasonu bakacagim bakalim. Peynir dunyasi olmask lazim. Olmadi mandiraci var ona siparis verecegiz.Activia ile yaptım; yoğurt prebiyotik oldu. 1 lt süte 2 tatlı kaşığı activia. Doktor olan yengem söyledi tarifi. Oldukça lezzetli oluyor.
Sizin oralarda peynirci baba, peynir dünyası, kahvaltı dünyası gibi yerler varsa oralara bak. Keçi yoğurdu oralarda oluyor.
Aynen. Yogurt yap icine meyveyi ez tamam. Annemlerin bahcede var zaten mevye sebze bayağı yaz gelsin oh mis.En doğalından hem dee
Haftasonu bakacagim bakalim. Peynir dunyasi olmask lazim. Olmadi mandiraci var ona siparis verecegiz.
Aynen. Yogurt yap icine meyveyi ez tamam. Annemlerin bahcede var zaten mevye sebze bayağı yaz gelsin oh mis.
Iyi oluyor valla :) yazin koştururuz bahcede. Seneye :)Bizim kV tarafının bahçeleri var benimde ordan gelir o konuda içim rahat:)
Vucudu soguk saci terli neden ki
Vucudu soguk saci terli neden ki
Vücudu soğuk derken neresi canim
Sadece saci terledi nedense. Kalındı pijamasi sucak sevmiyor pek cikardim bakim.neresi ne şekilde terli
Erkek bebek çok sıcak sevmez. Kasıklaının serin olması lazımSadece saci terledi nedense. Kalındı pijamasi sucak sevmiyor pek cikardim bakim.
Bolu soguguna cikacagiz diye giydirdim inadina güneş vardi :)) yoksa ince giyiniyiruz evimiz de oyle cok sicak degil. Hiiiic sevmiyor sicagi.Erkek bebek çok sıcak sevmez. Kasıklaının serin olması lazım
Verdigi kagit genel bi kagit gerci de. Patates havuc irmik yaptim kendi sutumden kattim az da zeytinyagi verdim ama toplasan 1 kaşık yok. Ara ara yaparim sütümün az oldugunu hissettigimde ayrinti icin erken dedigin gibi.[/QUOT
Çok terliyor kalktığı yerde iz oluyor ama ev.sıcak o yüzden. Mama alıyor ama çok degilchiLL yoktur canım uzulme inşallah her çok su içen şeker hastası olmaz terliyomu gün içinde mama kullaniyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?