Bende öyle. Hatta cicibebe tarifi dolu siteler ben yaparim ogluma :))Gunaydin kizlarr. Keçi sutu siparişi verdim gelsin bakalım nasıl olacakBu arada bebe bisküvisi danone hazır mama vs. Hic birini vermeyi düşünmuyorum nacizane kendi fikrim. Yulaf un yada irmikle yapmak istiyorum sebze yada meyve puresi ve kendi sütümü ilave ederek
http://guncelanne.com/bebegimin-ilk-corbasi/ canim bak burada var bilgiler.Kızlar bugün pişirdiğim çorbayı yarinda yedirsem bi sıkıntı olurmu birde aldığım peluş ayicigi nasıl yikayacam makinede yikasam sorun olurmu
Canm günde sadece bir öğün oda iki cay kaşığini geçmicek ikinci gun iki cay kasigi arttirarak gidiceksin tadimlik gibi düşün yedi gun boyunca iki cay kasigi artira artira gidilecek elinde hic tarif liste uygulama sekki yokmu yoksa atayim ne veriyorsn ?bu kiz beni mahvetti.tam ek gidaya gecenler ne miktarda veriyor gunde kac kere veriyor acaba? birde 5.ay kontrollerinde 1 kilo civari alan var mi? daha erken degil mi acaba bildigim kadariyla 6.aydan sonra dusuyor kilo alimlari
4-5 arası 5-6arasi 500 almalıymis bebek en az,azı ek gıda ya geçiş sebebiymis..Uzman TV de çocuk hastalıkları uzmanı ayrıntılı anlatıyor canım.bu kiz beni mahvetti.tam ek gidaya gecenler ne miktarda veriyor gunde kac kere veriyor acaba? birde 5.ay kontrollerinde 1 kilo civari alan var mi? daha erken degil mi acaba bildigim kadariyla 6.aydan sonra dusuyor kilo alimlari
Sadece anne sütü alan bebekler için geçerli yalnız bu,mama ile beslenenler 4 aydan itibaren zaten geçiyor ek gıdaya.. İlk kez yemek yedirecekseniz bi çay kaşığı ile başlamanız iyi olur gün gün arttırır sınız.. Bir bebeğin midesi kendi yumruğu kadar mis.4-5 arası 5-6arasi 500 almalıymis bebek en az,azı ek gıda ya geçiş sebebiymis..Uzman TV de çocuk hastalıkları uzmanı ayrıntılı anlatıyor canım.
bu kiz beni mahvetti.tam ek gidaya gecenler ne miktarda veriyor gunde kac kere veriyor acaba? birde 5.ay kontrollerinde 1 kilo civari alan var mi? daha erken degil mi acaba bildigim kadariyla 6.aydan sonra dusuyor kilo alimlari
İçine ispanak koymuyorsan isitabilirsinKızlar bugün pişirdiğim çorbayı yarinda yedirsem bi sıkıntı olurmu birde aldığım peluş ayicigi nasıl yikayacam makinede yikasam sorun olurmu
İnşallah bakalım yarın belli olacakchiLL bnm oğlum da çok içiyo mama alırken de içiyodu ama bu kadar değil şimdi ek gıdaya geçtik baya içiyo tam bilmiyorm değişiyo ama 120 lik biberon garanti bitiyo. Hem yedikleri susatıyo hem de çok hareketli özellikle uyuturlen çok terliyo inadından. Mamadan sonra pek vermiyorum zaten mamadan şişiyo ama yatarken veriyorm baya içiyo sonra emziği veriyorm öyle uyuyo anca huy edindi yani. Şimdi de ağladı uyandı gözünü açmadan su içti emziği verdim tekrar uyuyo. Merak etme hiç bişeyi yoktur. Bnm hamileliğimde ammiyon sıvısı çok fazla şeker vardır tahlil yaptır dediler hiçbişeyim de yoktu çok şükür. O yüzden sıkıntı etme inşallah hiçbişey çıkmaz
Biz geçen hafta gittik 300 gram almisizbu kiz beni mahvetti.tam ek gidaya gecenler ne miktarda veriyor gunde kac kere veriyor acaba? birde 5.ay kontrollerinde 1 kilo civari alan var mi? daha erken degil mi acaba bildigim kadariyla 6.aydan sonra dusuyor kilo alimlari
Bnmki tutuyor elinden tutup oturtunca kafada sıkıntı yok da ama sırtını tutamıyor dik elini bırakacak olsam hooop Bi tarafa devrilip gidiyor kucaktaysa dik tutuyor kafasini tek elle taşıyabiliyorumBebekleriniz sırt üstü yatarken ellerinden tutup kaldırmaya çalışınca başlarını rahatça kaldırabiliyor mu? Kucakta taşırken başını sallamadan rahatça tutuyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?