2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bende öyle. Hatta cicibebe tarifi dolu siteler ben yaparim ogluma :))

yine o programa katilan sdoktor kavanoz mamalari icinde arada verilebilir dedi.disari cikarken ya da mevsimi degilse degisik lezzet olsun diye.hipp organik marketlerde pek olmuyor.milupaorganik var genelde.kavaniz mamasi olabilir ama danone buyumix,bebe biskuvisi sikintili.ben ogluma yogurt verirken icine meyve bile katmazdim ki sade yogyrdu yemez diye simdi masallahi var her gun bir kase ev yogurdu yer,kefir icer.zamaninda agzinda cok bekletti.inat etmeseydim simdiye coktan tatliya alisirdi da bu kiz

bu kiz beni mahvetti.tam ek gidaya gecenler ne miktarda veriyor gunde kac kere veriyor acaba? birde 5.ay kontrollerinde 1 kilo civari alan var mi? daha erken degil mi acaba bildigim kadariyla 6.aydan sonra dusuyor kilo alimlari

bu kiz beni mahvetti.tam ek gidaya gecenler ne miktarda veriyor gunde kac kere veriyor acaba? birde 5.ay kontrollerinde 1 kilo civari alan var mi? daha erken degil mi acaba bildigim kadariyla 6.aydan sonra dusuyor kilo alimlari
Canm günde sadece bir öğün oda iki cay kaşığini geçmicek ikinci gun iki cay kasigi arttirarak gidiceksin tadimlik gibi düşün yedi gun boyunca iki cay kasigi artira artira gidilecek elinde hic tarif liste uygulama sekki yokmu yoksa atayim ne veriyorsn ?

4-5 arası 5-6arasi 500 almalıymis bebek en az,azı ek gıda ya geçiş sebebiymis..Uzman TV de çocuk hastalıkları uzmanı ayrıntılı anlatıyor canım.

4-5 arası 5-6arasi 500 almalıymis bebek en az,azı ek gıda ya geçiş sebebiymis..Uzman TV de çocuk hastalıkları uzmanı ayrıntılı anlatıyor canım.
Sadece anne sütü alan bebekler için geçerli yalnız bu,mama ile beslenenler 4 aydan itibaren zaten geçiyor ek gıdaya.. İlk kez yemek yedirecekseniz bi çay kaşığı ile başlamanız iyi olur gün gün arttırır sınız.. Bir bebeğin midesi kendi yumruğu kadar mis.

Canım bugün 5 aylık olduk 450 gram aldı sorun bebekte biberon emmez kaşıkla mama veriyom onuda yemiyo emmesi az ama süt dışında ne verdiysem maşallah yalayıp yutuyo

İnşallah bakalım yarın belli olacak

Biz geçen hafta gittik 300 gram almisiz

kizlar ben cay kasigini artira artira gittimde nerde durmam gerektigini bilmiyorum.yarim cay bardagi bir ogun icin ideal mi acaba? daha sonra da 1 cay bardagi kadardi sanirim.aralarda sik emzirmeye calisiyorum.bizim alerjimuiz var dedigim gibi coktan basladim zaten.

Kizlar uzun zamandir yazamadim mevlud okutmadik bu hafta allahin izniyle okutcaz onun telasindayiz. 2sinde 5 aylik kontrolune gidemedik doktorumuz izindeymis pazrtesi gidicez zaten asi yok sadece rota yapilcak.
Ek gidaya biz gecen ay gectik hergun biraz cogalttim. Hippin kasik mamasini aldik tahilli hic sevmedi. Ari mama aldik onu seviyo. Yogurt mayaliyorum bide konserve meyve puresini veriyorum. Bi konserveyi ikiye bolup veriyorum iki gunde bi tane yiyo verirsem. Yogurdu yerken yuzunu eksitiyodu ama alisiyo. Kasikla yedirmek cok zor surekli diliyle itikliyo ve puskurtuyo. Surekli kiyafet degisiyo :) Emmeyen bi bebekti sizinkiler nasil memeyi reddiyosa benimkide biberon istemiyo. Biberonu emmiyo ama yalanci memeyi koparcak gibi cekiyo. Uykusunda yada uyumak uzereyken icirebiliyorum. Cok zorluyo beni su hele hic icmiyo kasikla akita akita veriyorum. Cok huysuz hergun yeni bi huy olusturuyo kendine. Ikimizin saclarida feci sekilde dokuluyo. Bizden bu kadar :))
sade kahve disiniz hayirli olsun darisi atessiz huysuzsuz bizlerin basina :)

Bu bebişleri su an her istediklerini ağlayarak yaptırtıyorlar ya bizde koşa koşa gidip kucağımıza alıp gezdiriyoruz simdi sorum su ki biz bu bidiklarin her istediklerini ağlayarak yaptirtamayagini Nasıl öğreteceğiz ve kacinci yasta veya aydan sonra blöf ağlamalarını görmezden gelip kendi kendilerine susmalarını bekleyeceğiz

[QUOTE="bayan34, post: 45000368, member: 51129 su an her istediklerini ağlayarak yaptırtıyorlar ya bizde koşa koşa gidip kucağımıza alıp gezdiriyoruz simdi sorum su ki biz bu bidiklarin her istediklerini ağlayarak yaptirtamayagini Nasıl öğreteceğiz ve kacinci yasta veya aydan sonra blöf ağlamalarını görmezden gelip kendi kendilerine susmalarını bekleyeceğiz[/QUOTE]
Konu hakkinda bilgim yok ama soyle bir tahmin yurutebilirim.2 yas sendromunda cocuklar inatci ve benmerkezci oluyor.bu donemde onunla inatlasmak ters tepebilir.o nedenle bu donem gectikten sonra her seyi aglayarak yaptiramayacagini ogretmek mantikli geldi.

Bnm kizim genelde hep mızırlar kendi kendine oynadığı cok nadirdir ama ağlamaları genelde gerçek değildir bağırır mızırlar ama az once öyle agladi ki gözünden boncuk boncuk yaslar aktı sanki Bi Ağrısi var gibiydi var midir acaba Bi sancısı Bi yerini mi incittim yoksa arada hiçbirşey yokken boyle şiddetli ağlamalar olabilir mi

Bebekleriniz sırt üstü yatarken ellerinden tutup kaldırmaya çalışınca başlarını rahatça kaldırabiliyor mu? Kucakta taşırken başını sallamadan rahatça tutuyor mu?

Bebekleriniz sırt üstü yatarken ellerinden tutup kaldırmaya çalışınca başlarını rahatça kaldırabiliyor mu? Kucakta taşırken başını sallamadan rahatça tutuyor mu?
Bnmki tutuyor elinden tutup oturtunca kafada sıkıntı yok da ama sırtını tutamıyor dik elini bırakacak olsam hooop Bi tarafa devrilip gidiyor kucaktaysa dik tutuyor kafasini tek elle taşıyabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…