2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

sade kahve dişiniz hayırlı olsun Benim oglum 15 aylıkken çıkarmıştı ilk dişini bakalım kızımın nasıl olacak?Kizımın erken çıkacak gibi alttan ama oglumun ilk üstten çıkmıştı.Diş olayı genetikmiş doktorun dedigine göre.Bu arada ek gıdaya başlayanlar tariflerinizi zaman buldukça bizlerle paylaşırsanız sevinirim.Güya bir tane büyüttüm ama üzerinden 7 yıl gecince sil baştan oluyor .

Konu hakkinda bilgim yok ama soyle bir tahmin yurutebilirim.2 yas sendromunda cocuklar inatci ve benmerkezci oluyor.bu donemde onunla inatlasmak ters tepebilir.o nedenle bu donem gectikten sonra her seyi aglayarak yaptiramayacagini ogretmek mantikli geldi.[/QUOTE]
Bilmiyorum da 2 yas cok gec degil mi o Zamana kadar o davranışı öğrenmiş olur Nasıl vazgeçirilir ki

Sağolun kızlar darısı sorunsuz sıkıntısız sizlere olsun inşallah

bence suanda aglayarak her istedigini yaptirmalari aliskanlik yspiyor.ben katila katila aglarsa aliyorum.mizirdarsa almiyorum ya da gec aliyorum.buyugunun mizmizlik konusunda masallahi var valla.
ek gidayi soran arkadas vardi.
patates,havuc,kabak,pirinc,irmik,karnibahar bunlar benim denediklerim.meyve olarak armutla elma.kavanoz mamasida denwdim ama bir tanesi fazla geliyor.bir sitede 4.aylik bebege 125 cc muhallebi demis.miktar bana cok gelmisti.

2016 eylül annelerine baktimda az önce duygulandim ya daha 9 haftalık falanlar cinsiyetler belli değil nasıl heyecan nasıl merak Allah sabır versin bakalım bu yıl ne yılı geçen yıl 10 kişiden 6 si oğlandı..

ben de bilmiyorum canım ama dr sizi kullanıyor olabilir demişti :) özellikle 5.ayda iyice anlarlarmış ağlayınca istediklerini yaptırdıklarını.
benim minnoşum çok uslu ya maaşallah ağlaması fln yok. ilgi gösterince mutlu hep, benimle olunca da kucakçı tabi. darısı senin başına inşallah, senin kız da duruluyor zaten

İns cnm dediğin gibi kızım duruluyor maşallah bugun pusetinde yanımızda kahvaltımızı yaparken izledi sonra mutfağı toparladım baya oyalandım oturduğu yerden sessiz sessiz iZledi beni bizim icin büyük gelişme valla eskiden 1 dk durmazdı pusetinde

Kızlar ben birşey merak ediyorum simdi bebişler annesinden baska birinin memesini emer mi ama sütü olmayan birinin aklıma geldi birden örneğin bakıcıya bıraktığında bakıcı Bebek dursun diye öyle bisey yapabilir mi kafayı yedim galiba aklıma gelen seye bak

Bu yıl ne yılı bilmem de bu sene doğanlar özel çocuklarmış, içlerinden büyük adamlar çıkıcakmış, bir dahaki özel çocuklar da 2024 te doğacakmış. Öyle diyodu astroloğun biri. Kıl payı kaçırdık

Bn yorum bile attim onlara :))
Yok daha neler olmaz canım

Yok canım emmez seni tanıyor artık benimki öz ablalarında bile 10 dakika zor duruyor

Bnce fazla zorlama cnm kendini :) Allah iyilerle karşılaştırsın. Bnm sütüm azalmıştı baya oğlum beni emmedi ağlıyodu sanmıyorm başkasını emsin :)

Başak bebekleri zaten özel bebeklerdir..Okulda başarılı evde düzenli başak burcu çocukları annelerini miymintiliklari hariç pek üzmez bizimkilerde iyi yerlere gelir inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…