Konu hakkinda bilgim yok ama soyle bir tahmin yurutebilirim.2 yas sendromunda cocuklar inatci ve benmerkezci oluyor.bu donemde onunla inatlasmak ters tepebilir.o nedenle bu donem gectikten sonra her seyi aglayarak yaptiramayacagini ogretmek mantikli geldi.[/QUOTE][QUOTE="bayan34, post: 45000368, member: 51129 su an her istediklerini ağlayarak yaptırtıyorlar ya bizde koşa koşa gidip kucağımıza alıp gezdiriyoruz simdi sorum su ki biz bu bidiklarin her istediklerini ağlayarak yaptirtamayagini Nasıl öğreteceğiz ve kacinci yasta veya aydan sonra blöf ağlamalarını görmezden gelip kendi kendilerine susmalarını bekleyeceğiz
Kizlar uzun zamandir yazamadim mevlud okutmadik bu hafta allahin izniyle okutcaz onun telasindayiz. 2sinde 5 aylik kontrolune gidemedik doktorumuz izindeymis pazrtesi gidicez zaten asi yok sadece rota yapilcak.
Ek gidaya biz gecen ay gectik hergun biraz cogalttim. Hippin kasik mamasini aldik tahilli hic sevmedi. Ari mama aldik onu seviyo. Yogurt mayaliyorum bide konserve meyve puresini veriyorum. Bi konserveyi ikiye bolup veriyorum iki gunde bi tane yiyo verirsem. Yogurdu yerken yuzunu eksitiyodu ama alisiyo. Kasikla yedirmek cok zor surekli diliyle itikliyo ve puskurtuyo. Surekli kiyafet degisiyo :) Emmeyen bi bebekti sizinkiler nasil memeyi reddiyosa benimkide biberon istemiyo. Biberonu emmiyo ama yalanci memeyi koparcak gibi cekiyo. Uykusunda yada uyumak uzereyken icirebiliyorum. Cok zorluyo beni su hele hic icmiyo kasikla akita akita veriyorum. Cok huysuz hergun yeni bi huy olusturuyo kendine. Ikimizin saclarida feci sekilde dokuluyo. Bizden bu kadar :))
sade kahve disiniz hayirli olsun darisi atessiz huysuzsuz bizlerin basina :)
sade kahve dişiniz hayırlı olsun Benim oglum 15 aylıkken çıkarmıştı ilk dişini bakalım kızımın nasıl olacak?Kizımın erken çıkacak gibi alttan ama oglumun ilk üstten çıkmıştı.Diş olayı genetikmiş doktorun dedigine göre.Bu arada ek gıdaya başlayanlar tariflerinizi zaman buldukça bizlerle paylaşırsanız sevinirim.Güya bir tane büyüttüm ama üzerinden 7 yıl gecince sil baştan oluyor .
Bu bebişleri su an her istediklerini ağlayarak yaptırtıyorlar ya bizde koşa koşa gidip kucağımıza alıp gezdiriyoruz simdi sorum su ki biz bu bidiklarin her istediklerini ağlayarak yaptirtamayagini Nasıl öğreteceğiz ve kacinci yasta veya aydan sonra blöf ağlamalarını görmezden gelip kendi kendilerine susmalarını bekleyeceğiz
Göz kivami bi kivam alana kadar sanirim. Cok yerde baktim miktar yazmiyor cünkü.bebeem canım güncel annedeli muhallebi tarifine ne kadar anne sütü katcam bi bilgin varmi
İns cnm dediğin gibi kızım duruluyor maşallah bugun pusetinde yanımızda kahvaltımızı yaparken izledi sonra mutfağı toparladım baya oyalandım oturduğu yerden sessiz sessiz iZledi beni bizim icin büyük gelişme valla eskiden 1 dk durmazdı pusetindeben de bilmiyorum canım ama dr sizi kullanıyor olabilir demişti :) özellikle 5.ayda iyice anlarlarmış ağlayınca istediklerini yaptırdıklarını.
benim minnoşum çok uslu ya maaşallahağlaması fln yok. ilgi gösterince mutlu hep, benimle olunca da kucakçı tabi. darısı senin başına inşallah, senin kız da duruluyor zaten
Evet canımBebekleriniz sırt üstü yatarken ellerinden tutup kaldırmaya çalışınca başlarını rahatça kaldırabiliyor mu? Kucakta taşırken başını sallamadan rahatça tutuyor mu?
2016 eylül annelerine baktimda az önce duygulandim ya daha 9 haftalık falanlar cinsiyetler belli değil nasıl heyecan nasıl merak Allah sabır versin bakalım bu yıl ne yılı geçen yıl 10 kişiden 6 si oğlandı..
Bn yorum bile attim onlara :))2016 eylül annelerine baktimda az önce duygulandim ya daha 9 haftalık falanlar cinsiyetler belli değil nasıl heyecan nasıl merak Allah sabır versin bakalım bu yıl ne yılı geçen yıl 10 kişiden 6 si oğlandı..
Yok daha neler olmaz canımKızlar ben birşey merak ediyorum simdi bebişler annesinden baska birinin memesini emer mi ama sütü olmayan birinin aklıma geldi birden örneğin bakıcıya bıraktığında bakıcı Bebek dursun diye öyle bisey yapabilir mi kafayı yedim galiba aklıma gelen seye bak
Yok canım emmez seni tanıyor artık benimki öz ablalarında bile 10 dakika zor duruyorKızlar ben birşey merak ediyorum simdi bebişler annesinden baska birinin memesini emer mi ama sütü olmayan birinin aklıma geldi birden örneğin bakıcıya bıraktığında bakıcı Bebek dursun diye öyle bisey yapabilir mi kafayı yedim galiba aklıma gelen seye bak
Bnce fazla zorlama cnm kendini :) Allah iyilerle karşılaştırsın. Bnm sütüm azalmıştı baya oğlum beni emmedi ağlıyodu sanmıyorm başkasını emsin :)Kızlar ben birşey merak ediyorum simdi bebişler annesinden baska birinin memesini emer mi ama sütü olmayan birinin aklıma geldi birden örneğin bakıcıya bıraktığında bakıcı Bebek dursun diye öyle bisey yapabilir mi kafayı yedim galiba aklıma gelen seye bak
Başak bebekleri zaten özel bebeklerdir..Okulda başarılı evde düzenli başak burcu çocukları annelerini miymintiliklari hariç pek üzmez bizimkilerde iyi yerlere gelir inşallah..Bu yıl ne yılı bilmem de bu sene doğanlar özel çocuklarmış, içlerinden büyük adamlar çıkıcakmış, bir dahaki özel çocuklar da 2024 te doğacakmış. Öyle diyodu astroloğun biri.Kıl payı kaçırdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?