Ben makarna salatasını sevdiğim icin oyumu ondanyana kullandım sütlü tatlı da severim Aslında bilemedim Allah'ım galiba yemek yemeyi cok seviyorumKızlar aksama misafirim var ağlayan pasta dereotlu poaca ıspanaklı börek yaptım bir de yanına makarna salatası mi yapsam yoksa sütlü bir tatlı mi
Bu bebişleri su an her istediklerini ağlayarak yaptırtıyorlar ya bizde koşa koşa gidip kucağımıza alıp gezdiriyoruz simdi sorum su ki biz bu bidiklarin her istediklerini ağlayarak yaptirtamayagini Nasıl öğreteceğiz ve kacinci yasta veya aydan sonra blöf ağlamalarını görmezden gelip kendi kendilerine susmalarını bekleyeceğiz
Bebekleriniz sırt üstü yatarken ellerinden tutup kaldırmaya çalışınca başlarını rahatça kaldırabiliyor mu? Kucakta taşırken başını sallamadan rahatça tutuyor mu?
Kızlar aksama misafirim var ağlayan pasta dereotlu poaca ıspanaklı börek yaptım bir de yanına makarna salatası mi yapsam yoksa sütlü bir tatlı mi
Bnm kizim genelde hep mızırlar kendi kendine oynadığı cok nadirdir ama ağlamaları genelde gerçek değildir bağırır mızırlar ama az once öyle agladi ki gözünden boncuk boncuk yaslar aktı sanki Bi Ağrısi var gibiydi var midir acaba Bi sancısı Bi yerini mi incittim yoksa arada hiçbirşey yokken boyle şiddetli ağlamalar olabilir mi
Gel canım buyur istediğini yaparım :)Sütlü tatlı yap beni de çağır
Bebekleriniz sırt üstü yatarken ellerinden tutup kaldırmaya çalışınca başlarını rahatça kaldırabiliyor mu? Kucakta taşırken başını sallamadan rahatça tutuyor mu?
Öğleden sonra bakıcı adayımız gelicek, inş anlaşırız inş gözüm tutar. Nasıl gerginim anlatamam, oğlumu başka kadınların kollarına teslim edicem diye
Çözdük gb canım çok şükür. Görevlendirme yapılıcak haftaya iş başı kısmetseGel canım buyur istediğini yaparım :)
ne zaman başlıyorsun canım? 2 saatlik yol işini çözdün mü?
Kızlar ben birşey merak ediyorum simdi bebişler annesinden baska birinin memesini emer mi ama sütü olmayan birinin aklıma geldi birden örneğin bakıcıya bıraktığında bakıcı Bebek dursun diye öyle bisey yapabilir mi kafayı yedim galiba aklıma gelen seye bak
Bnce fazla zorlama cnm kendini :) Allah iyilerle karşılaştırsın. Bnm sütüm azalmıştı baya oğlum beni emmedi ağlıyodu sanmıyorm başkasını emsin :)
Yağmur ormanı oyuncaklı sayılan portatif mama sandalyesi mi canimKizlar eğer hala mama sandalyesi almadiysaniz ebebekte baby&plusin sandalyesi var.oyuncakli falan kızım çok sevdi tavsiye ederim :)
Evet canım o. Resmini çektim ama yuklenmedi.Yağmur ormanı oyuncaklı sayılan portatif mama sandalyesi mi canim
Ay kahkaha attim bebe korktu
Canim baslicak misin ise? Eczanen mi vardi senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?