2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Evet canım, bugün başlarım yarın başlarım bakıcıya biraz daha alışsın derken hala evden çıkamadım o ayrı ayrı kalamıyorum resmen sıpadan, çalışan anne olmak çok zormuş

Evet oyle gercekten insan cok ozluyor.
Eczanen yakin degil mi? Arada yanina bile goturursun
Cok sordum ama merak :)

Eki Görüntüle 1764283 Bende bundan getirttim alt sepetine oyuncaklarını koyuyorum en güzel yanı koltuk iki seviye ister masa seviyesine ister koltuk seviyesi ne inip çıkabiliyor
Restoranlardaki minik mama sandalyelerinden de olsa da olurmuş yer kaplıyor evde..

Evet oyle gercekten insan cok ozluyor.
Eczanen yakin degil mi? Arada yanina bile goturursun
Cok sordum ama merak :)
Eczanem arabayla 10-15 dakika falan uzak değil canım ama benim şu kontrol delisi huyum var ya işte o çok kötü, bakıcı teyzemizi 6 yıldır tanıyorum öyle yabancı falan da değil ama evden çıkıp işe gidesim gelmiyor eczaneye yazın götürücem ama şimdi götüremem canım, malum ne kadar arada havalandırsak da eczane resmen mikrop yuvası, gelen giden aksıran hapşıran.

Kizlar kbb gttim bugum bogazlarim cok fena hala geçmedi ya dr ilac verdi antibiyotik filan emziriyorum dedim emziren kadinlar içinde ilac uretildi dedi :))

Ya kizlar oglum surekli agziyla piiirtt yapiyor valla gina geldi ha hertaraf tukruk oldu :)
Benim oğlan da sürekli üstünü ıslatıyor, ellerini de öyle bi ağzına sokuyor ki boğazına kadar sokacak utanmasa
Bana da gına geldi önlük değiştirmekten kıyafet değiştirmekten.

Ben oyun halısı da almadım, yürüteç almayı da düşünmüyorum.

Evet gerci beni zor emiyor, bi suru oyunla ama beser sasar demisler.
Annemin dedesini ve kardeslerini babaneleri bakmis, anneleri tarlada calisiormus. Kadin susturmak icin emzirirmis hep ve sut gelmeye baslamis.sutuyle beslemis.. Off ne sacma yaaa...bebek dogurmadan da emzirince sut geldigi arastirmalarla daaciklaniyor zaten
Yine de sacmaa

Bizimki icini ceke ceke agladi ama 10 saniye falan. Şükür ateş falan da olmadi korkma hemi annesi.
Sagol canım inşallah bizde de olmaz bizim Dr a sordum yine gitmeden ver calpolu dedi bende ama asının etkisi azalıyor diyorlar dedim kim diyo yahu bunları dedi

nıye oyun halısı almadınız canım

Işte bu.
Benim de almam lazım mama sandalyesi, bunu beğendim oyuncaklı falan , alsam mı ki
Ben beğendim canım mama tepsisi ayri istersen oyuncaklari cikarip onu takabiliyosun.emniyet kemeri falan var masada yemek yerken sandalyeye baglanabiliyor.oyuncaklari muzikli ve tuşlu.yok yok.guzel yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…