Evet canım, bugün başlarım yarın başlarım bakıcıya biraz daha alışsın derken hala evden çıkamadım o ayrıayrı kalamıyorum resmen sıpadan, çalışan anne olmak çok zormuş
Restoranlardaki minik mama sandalyelerinden de olsa da olurmuş yer kaplıyor evde..Eki Görüntüle 1764283 Bende bundan getirttim alt sepetine oyuncaklarını koyuyorum en güzel yanı koltuk iki seviye ister masa seviyesine ister koltuk seviyesi ne inip çıkabiliyor
Benim de almam lazım mama sandalyesi, bunu beğendim oyuncaklı falan , alsam mı kiKizlar eğer hala mama sandalyesi almadiysaniz ebebekte baby&plusin sandalyesi var.oyuncakli falan kızım çok sevdi tavsiye ederim :)
Eczanem arabayla 10-15 dakika falan uzak değil canım ama benim şu kontrol delisi huyum var ya işte o çok kötü, bakıcı teyzemizi 6 yıldır tanıyorum öyle yabancı falan da değil ama evden çıkıp işe gidesim gelmiyorEvet oyle gercekteninsan cok ozluyor.
Eczanen yakin degil mi? Arada yanina bile goturursun
Cok sordum ama merak :)
Benim oğlan da sürekli üstünü ıslatıyor, ellerini de öyle bi ağzına sokuyor ki boğazına kadar sokacak utanmasaYa kizlar oglum surekli agziyla piiirtt yapiyor valla gina geldi ha hertaraf tukruk oldu :)
@tatlilavinya niye kurt düştü içine emmez cnm başkasını. Annelerini zor emiyo bebişler, yalancı meme desen onu da zorla alıyolar. Bakıcının da manyak olması lazım ki öyle manyak olan kendini belli eder
ayhkdry canım gecmis olsun bu sefer gecer iyileşirsin inşallah
Kızlarr yarın 4. ay asımız var çok gerginim nedense bu seferinsallah sıkıntısız atlatiriz
30 Eylül doğumlu canım 4 ay 5 günlükYeni mi 4 oldunuz?
Bizimki icini ceke ceke agladi ama 10 saniye falan. Şükür ateş falan da olmadi korkma hemi annesi.ayhkdry canım gecmis olsun bu sefer gecer iyileşirsin inşallah
Kızlarr yarın 4. ay asımız var çok gerginim nedense bu seferinsallah sıkıntısız atlatiriz
Sagol canım inşallah bizde de olmaz bizim Dr a sordum yine gitmeden ver calpolu dedi bende ama asının etkisi azalıyor diyorlar dedim kim diyo yahu bunları dediBizimki icini ceke ceke agladi ama 10 saniye falan. Şükür ateş falan da olmadi korkma hemi annesi.
nıye oyun halısı almadınız canımBenim oğlan da sürekli üstünü ıslatıyor, ellerini de öyle bi ağzına sokuyor ki boğazına kadar sokacak utanmasa
Bana da gına geldi önlük değiştirmekten kıyafet değiştirmekten.
Ben oyun halısı da almadım, yürüteç almayı da düşünmüyorum.
Ben beğendim canım mama tepsisi ayri istersen oyuncaklari cikarip onu takabiliyosun.emniyet kemeri falan var masada yemek yerken sandalyeye baglanabiliyor.oyuncaklari muzikli ve tuşlu.yok yok.guzel yani :)Benim de almam lazım mama sandalyesi, bunu beğendim oyuncaklı falan , alsam mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?