hangısı canım ya bn bulamadmIşte bu.
Ben beğendim canım mama tepsisi ayri istersen oyuncaklari cikarip onu takabiliyosun.emniyet kemeri falan var masada yemek yerken sandalyeye baglanabiliyor.oyuncaklari muzikli ve tuşlu.yok yok.guzel yani :)
Ateş olmuyo 3-4 saat sonra aglarsa ağlıyor calpol verdim yarım kaşık okadar geçti.Sagol canım inşallah bizde de olmaz bizim Dr a sordum yine gitmeden ver calpolu dedi bende ama asının etkisi azalıyor diyorlar dedim kim diyo yahu bunları dedi
ayhkdry canım gecmis olsun bu sefer gecer iyileşirsin inşallah
Kızlarr yarın 4. ay asımız var çok gerginim nedense bu seferinsallah sıkıntısız atlatiriz
Sagol canım benimİnşallah canım sıkıntısız geçer. Ben de çok gergindim 2. Ay aşısına göre daha az ağladı kucağıma alınca susmuştu.
2. Ay ateşi olmamıştı. 4. Ayda o günün gecesi ve ertesi sabah hafif Ateşlendi CalPol vermiştim.
Portatif olana bak canim baby & plus markasi.en basta yesil olan.hangısı canım ya bn bulamadm
Gecmis olsun canim geçen hafta da benimki hastaydi biz antibiyotik ile zor atlattik sizin hafif demekki çabuk geçer merak etme canım. Bizim saclar dokuluyor eskiler siyah,yeniler sari cikiyor ensemizde bi tutam siyah sac var emekli Öğretmen gibiyizKızlar oğlum öksürüyodu ve zor nefes alıyo doktora gittik bugün hafif atlatıyor doktora gittik bugün hafif atlatıyormuş ciğerlerde bir sıkıntı yok Peditus Verdi beş gün kullan dedi İnşallah geçer
Bu arada bebişlerinizn saçları nasıl bizimki hepsi dökülmedi yeni saçlarda çıktı eskilerde uzun uzun . Ensesi düğüm oluyorne zaman ve nasıl kesmeyi düşünüyorsunuz ??
Gecmis olsun canım insallah çabuk atlatir.Kızlar oğlum öksürüyodu ve zor nefes alıyo doktora gittik bugün hafif atlatıyor doktora gittik bugün hafif atlatıyormuş ciğerlerde bir sıkıntı yok Peditus Verdi beş gün kullan dedi İnşallah geçer
Bu arada bebişlerinizn saçları nasıl bizimki hepsi dökülmedi yeni saçlarda çıktı eskilerde uzun uzun . Ensesi düğüm oluyorne zaman ve nasıl kesmeyi düşünüyorsunuz ??
Geçmiş olsun canım bizim kızın iki ay önce çoğu dökülüp tepede kalmıştı dogdugunda coktu saclari bizde makina ile kestik evde şimdi çok güzel ciktiKızlar oğlum öksürüyodu ve zor nefes alıyo doktora gittik bugün hafif atlatıyor doktora gittik bugün hafif atlatıyormuş ciğerlerde bir sıkıntı yok Peditus Verdi beş gün kullan dedi İnşallah geçer
Bizim doktor da cok arastirma yapmayin dedi. Bi bakiyorum da neler yaziyo yahu diyoSagol canım inşallah bizde de olmaz bizim Dr a sordum yine gitmeden ver calpolu dedi bende ama asının etkisi azalıyor diyorlar dedim kim diyo yahu bunları dedi
buldum canım çok guzel bu ındırıme gırermı acaba 29 gunde yuzde 29 ındırım olucakmıs yaPortatif olana bak canim baby & plus markasi.en basta yesil olan.
Gecmis olsun canim geçen hafta da benimki hastaydi biz antibiyotik ile zor atlattik sizin hafif demekki çabuk geçer merak etme canım. Bizim saclar dokuluyor eskiler siyah,yeniler sari cikiyor ensemizde bi tutam siyah sac var emekli Öğretmen gibiyiz
Gecmis olsun canım insallah çabuk atlatir.
Valla brnim oglum kel canım azıcık arkada kaldı sac :) yasına kadar anca uzar kestirmeyiz sanırım
Çok sağolun kızlar bizimkinin düğüm oluyo diye eşim kestirelim ya da keselim falan diyo ben istemedim ama bilemedim de :/Geçmiş olsun canım bizim kızın iki ay önce çoğu dökülüp tepede kalmıştı dogdugunda coktu saclari bizde makina ile kestik evde şimdi çok güzel cikti
Hiç bilmiyorum ki canım girerse çok üzülürüm. Bana fiyati uygun geldi dedemiz aldi bize.Su an kizim icinde oyuncaklariyla oynuyor çok mutlu.buldum canım çok guzel bu ındırıme gırermı acaba 29 gunde yuzde 29 ındırım olucakmıs ya
buldum canım çok guzel bu ındırıme gırermı acaba 29 gunde yuzde 29 ındırım olucakmıs ya
baby&plus canımMarkası ne acaba? E bebek sitesinde hangi gün hangi marka indirimde yazmış ta
Hiç bilmiyorum ki canım girerse çok üzülürüm. Bana fiyati uygun geldi dedemiz aldi bize.Su an kizim icinde oyuncaklariyla oynuyor çok mutlu.
12 şubatmıs canım gördumMarkası ne acaba? E bebek sitesinde hangi gün hangi marka indirimde yazmış ta
12 şubatmıs canım gördum
aa onu görmedım sagol canımVe 23 şubat
2. ay aşısı yerımı canım ne zamankı?Kolumuzdaki asi yeri su toplamış. Huzursuzlugu ondan mi acep?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?