2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Benim oglumun da saclari cok komik.kafasinin ortadi dokulmedi uzun uzun kaldi.yanlar dokuldu.punkci gibi takilior
Biz de yana tariyoruz genelde sanki bir tarafi kazitmisiz gibi oluyor.cok yakisikliyiz

bebeem bizimki de kipkirmizi herhalde patlamis sis degil cok huysuz ondan mi acaba 4.ay asini da olcaz rotayla bir kac güne ins sakince atlatiriz.
ya buarada benim kiz hergun 4 5 kere kaka yapadi 2 gun yapamadi. simdi gene ayni oldu yarin 3 gun dolcak iyce huzursuzlanio gunde 3 kere 80 cc mama veriyorum ondan mi acaba ?? toplasak 15 cc su icio .ayy nasil boncuk boncuk aglio bir gorseniz cokn icli aci acı (

Çok sağolun kızlar bizimkinin düğüm oluyo diye eşim kestirelim ya da keselim falan diyo ben istemedim ama bilemedim de :/

Canim gecmis olsun.ilk saclar kesilmez ki yazmayi unutmusum.kendisi dokulecegi icin kesilmemesi daha mantikli

Verem asisinin yeri cok kotu ya.bizim de su toplar gibi oldu.daha dogrusu ici sari gibiydi sisti fln.dr da asinin ise yaradigini gosteriyor cok iyi dedi.sonra o patladi.simdi hala kirmizi ve kabarik gibi.benim hic asi izim yok.ins.kalmaz iz.sevmiorum ben

Ilk defa bu saatte aksam uykusuna yatirdim bebisi ama cok erken yaa napcam simdi.her an uyandirabilirim

Yok canım öyle değilmiş. Dinimizde bebişin ilk haftasında saçlarını kestirip ağırlığınca altın verilirmiş ihtiyaç sahibine. Son yapılan araştırma sonuçlarına göre de bebişin saçları ilk hafta kazıtıldıüında beyin gelişiminin daha iyi olduğu sonucu çıkmış. Geçenlerde duydum ben de. Geç kaldık
Canim gecmis olsun.ilk saclar kesilmez ki yazmayi unutmusum.kendisi dokulecegi icin kesilmemesi daha mantikli

Patlasa iltihabini fark ederdin mutlaka. Bizimki patlar birkaç güne sanirim ama hemen gecmezmis. Insallah sikintisiz gecer aglamasina dayanamiyo insan

Benim oğlan kayışı koparttı. Son iki üç gündür o kadar çok bağırıyor ki pazar tezgahına koyup beleşe çocuk var diye bağırıcam az kaldı. Kendini baştan ayağa kasıp gırtlağını yırtarak bağırıyor durduk yere. Hunim nerdeydi benim

Oyleymis ya. Bizdeki bebek bakim kitabinda yazıyormuş meğer :-/

Dönemsel midir nedir ya. Bugün artik kulaklarim cinladi sesinden bizimkinin aglamak yok sadece çığlık.

Benim kız da bugün doğru dürüst uyumadı 10 15 dk kısa kısa uyudu hep. Normalde gündüz uykylarında sıkıntı yoktur.

Bebeşin ilgi mi istiyor ki? Benimki öyle beni görmesin bağırmaya başlıyor.ben Nerdeysem oraya taşıyorum artık

kizlar uc dort gun surdu bzim belki daha fazla o cigliklar susmaksizin atiyordu sesini mi kesfedio artik ne anliyorsa sonra bira kiyor bebeem hangi kitap acaba ise yarıyor mu faydali bilgiler varsa bizde alalim.neyse zorla yatirdim gece kalkacak muhtemelen Kac kere (dun 3 4 saat yatmadik 7 ye kadr ) benn yatim :)) iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…