2. ay aşısı yerımı canım ne zamankı?
aa onu görmedım sagol canım
Ne bileyim benim oğlan biraz hiperaktif, hareketli bi tip. Oyun halısında durur mu, bir iki aya emeklese halının yüzüne bakar mı, ev zaten tıkış tıkış eşya dolu, o yüzden kararsız kaldım.nıye oyun halısı almadınız canım
Kızlar oğlum öksürüyodu ve zor nefes alıyo doktora gittik bugün hafif atlatıyor doktora gittik bugün hafif atlatıyormuş ciğerlerde bir sıkıntı yok Peditus Verdi beş gün kullan dedi İnşallah geçer
Bu arada bebişlerinizn saçları nasıl bizimki hepsi dökülmedi yeni saçlarda çıktı eskilerde uzun uzun . Ensesi düğüm oluyorne zaman ve nasıl kesmeyi düşünüyorsunuz ??
Çok sağolun kızlar bizimkinin düğüm oluyo diye eşim kestirelim ya da keselim falan diyo ben istemedim ama bilemedim de :/
Ilk defa bu saatte aksam uykusuna yatirdim bebisi ama cok erken yaa napcam simdi.her an uyandirabilirim
Canim gecmis olsun.ilk saclar kesilmez ki yazmayi unutmusum.kendisi dokulecegi icin kesilmemesi daha mantikli
Patlasa iltihabini fark ederdin mutlaka. Bizimki patlar birkaç güne sanirim ama hemen gecmezmis. Insallah sikintisiz gecer aglamasina dayanamiyo insanbebeem bizimki de kipkirmizi herhalde patlamis sis degil cok huysuz ondan mi acaba 4.ay asini da olcaz rotayla bir kac güne ins sakince atlatiriz.
ya buarada benim kiz hergun 4 5 kere kaka yapadi 2 gun yapamadi. simdi gene ayni oldu yarin 3 gun dolcak iyce huzursuzlanio gunde 3 kere 80 cc mama veriyorum ondan mi acaba ?? toplasak 15 cc su icio .ayy nasil boncuk boncuk aglio bir gorseniz cokn icli aci acı(
Oyleymis ya. Bizdeki bebek bakim kitabinda yazıyormuş meğer :-/Yok canım öyle değilmiş. Dinimizde bebişin ilk haftasında saçlarını kestirip ağırlığınca altın verilirmiş ihtiyaç sahibine. Son yapılan araştırma sonuçlarına göre de bebişin saçları ilk hafta kazıtıldıüında beyin gelişiminin daha iyi olduğu sonucu çıkmış. Geçenlerde duydum ben de. Geç kaldık
Dönemsel midir nedir ya. Bugün artik kulaklarim cinladi sesinden bizimkinin aglamak yok sadece çığlık.Benim oğlan kayışı koparttı. Son iki üç gündür o kadar çok bağırıyor ki pazar tezgahına koyup beleşe çocuk var diye bağırıcam az kaldı. Kendini baştan ayağa kasıp gırtlağını yırtarak bağırıyor durduk yere. Hunim nerdeydi benim
Dönemsel midir nedir ya. Bugün artik kulaklarim cinladi sesinden bizimkinin aglamak yok sadece çığlık.
Benim oğlan kayışı koparttı. Son iki üç gündür o kadar çok bağırıyor ki pazar tezgahına koyup beleşe çocuk var diye bağırıcam az kaldı. Kendini baştan ayağa kasıp gırtlağını yırtarak bağırıyor durduk yere. Hunim nerdeydi benim
BenimdeAynen öyle, sebepsiz çığlık atıyor. Sabrımızı tüketti
Elde yıkarsan daha iyi olurKızlar bugün pişirdiğim çorbayı yarinda yedirsem bi sıkıntı olurmu birde aldığım peluş ayicigi nasıl yikayacam makinede yikasam sorun olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?