Anaam bide asi yeri mi sisip patlayacak offBenimdeana kucagina koydum oyalandi baya akşam üstü ama gündüz okudu canıma. Disler inmis aşağıya ondan mi asi yerinden mi bu huysuzluk hala anlamadim.
Iyi geceler canım iyi uykular olsun :)kizlar uc dort gun surdu bzim belki daha fazla o cigliklar susmaksizin atiyordu sesini mi kesfedio artik ne anliyorsa sonra bira kiyorbebeem hangi kitap acaba ise yarıyor mu faydali bilgiler varsa bizde alalim.neyse zorla yatirdim gece kalkacak muhtemelen Kac kere (dun 3 4 saat yatmadik 7 ye kadr ) benn yatim :)) iyi geceler
Milupada şeker var.yine o programa katilan sdoktor kavanoz mamalari icinde arada verilebilir dedi.disari cikarken ya da mevsimi degilse degisik lezzet olsun diye.hipp organik marketlerde pek olmuyor.milupaorganik var genelde.kavaniz mamasi olabilir ama danone buyumix,bebe biskuvisi sikintili.ben ogluma yogurt verirken icine meyve bile katmazdim ki sade yogyrdu yemez diye simdi masallahi var her gun bir kase ev yogurdu yer,kefir icer.zamaninda agzinda cok bekletti.inat etmeseydim simdiye coktan tatliya alisirdi da bu kiz
Daha çok küçük nasıl kestiniz makinaylaGeçmiş olsun canım bizim kızın iki ay önce çoğu dökülüp tepede kalmıştı dogdugunda coktu saclari bizde makina ile kestik evde şimdi çok güzel cikti
Bence sabir siniyor bu veletlerkizlar uc dort gun surdu bzim belki daha fazla o cigliklar susmaksizin atiyordu sesini mi kesfedio artik ne anliyorsa sonra bira kiyorbebeem hangi kitap acaba ise yarıyor mu faydali bilgiler varsa bizde alalim.neyse zorla yatirdim gece kalkacak muhtemelen Kac kere (dun 3 4 saat yatmadik 7 ye kadr ) benn yatim :)) iyi geceler
Bizimkininde tepedekiler dökülmedi kalkik duruyor banyo yaptırınca daha beter oluyorBenim oglumun da saclari cok komik.kafasinin ortadi dokulmedi uzun uzun kaldi.yanlar dokuldu.punkci gibi takilior
Biz de yana tariyoruz genelde sanki bir tarafi kazitmisiz gibi oluyor.cok yakisikliyiz
Küçük bi nohut kadar oldu asi yeri ya. Patladiktan sonra da iki üç kere kabuk degiatirecekmis daha. Gercekten sıkıntıları cok ama aglamalarinin çoğu sebebi naz. Ne fena onlar ne anasinin gozuler :)Anaam bide asi yeri mi sisip patlayacak offbazen diyorum ne cok dertleri var bu kuzularin ağızları var dilleri yok sadece ağlıyorlar iste
Kizlar uzun zamandir yazamadim mevlud okutmadik bu hafta allahin izniyle okutcaz onun telasindayiz. 2sinde 5 aylik kontrolune gidemedik doktorumuz izindeymis pazrtesi gidicez zaten asi yok sadece rota yapilcak.
Ek gidaya biz gecen ay gectik hergun biraz cogalttim. Hippin kasik mamasini aldik tahilli hic sevmedi. Ari mama aldik onu seviyo. Yogurt mayaliyorum bide konserve meyve puresini veriyorum. Bi konserveyi ikiye bolup veriyorum iki gunde bi tane yiyo verirsem. Yogurdu yerken yuzunu eksitiyodu ama alisiyo. Kasikla yedirmek cok zor surekli diliyle itikliyo ve puskurtuyo. Surekli kiyafet degisiyo :) Emmeyen bi bebekti sizinkiler nasil memeyi reddiyosa benimkide biberon istemiyo. Biberonu emmiyo ama yalanci memeyi koparcak gibi cekiyo. Uykusunda yada uyumak uzereyken icirebiliyorum. Cok zorluyo beni su hele hic icmiyo kasikla akita akita veriyorum. Cok huysuz hergun yeni bi huy olusturuyo kendine. Ikimizin saclarida feci sekilde dokuluyo. Bizden bu kadar :))
sade kahve disiniz hayirli olsun darisi atessiz huysuzsuz bizlerin basina :)
Kabak balkabağı değil mi? Bu mevsimde yeşil kabak yok da???bence suanda aglayarak her istedigini yaptirmalari aliskanlik yspiyor.ben katila katila aglarsa aliyorum.mizirdarsa almiyorum ya da gec aliyorum.buyugunun mizmizlik konusunda masallahi var valla.
ek gidayi soran arkadas vardi.
patates,havuc,kabak,pirinc,irmik,karnibahar bunlar benim denediklerim.meyve olarak armutla elma.kavanoz mamasida denwdim ama bir tanesi fazla geliyor.bir sitede 4.aylik bebege 125 cc muhallebi demis.miktar bana cok gelmisti.
Bende doktoruma sordum hayir kesinlikle calpol verme atesi yukselirse verirsin dedi. Atesi olmayan cocuga neden ilac vericeksin ki dediSagol canım inşallah bizde de olmaz bizim Dr a sordum yine gitmeden ver calpolu dedi bende ama asının etkisi azalıyor diyorlar dedim kim diyo yahu bunları dedi
ben de bilmiyorum canım ama dr sizi kullanıyor olabilir demişti :) özellikle 5.ayda iyice anlarlarmış ağlayınca istediklerini yaptırdıklarını.
benim minnoşum çok uslu ya maaşallahağlaması fln yok. ilgi gösterince mutlu hep, benimle olunca da kucakçı tabi. darısı senin başına inşallah, senin kız da duruluyor zaten
Bende doktoruma sordum hayir kesinlikle calpol verme atesi yukselirse verirsin dedi. Atesi olmayan cocuga neden ilac vericeksin ki dediherkes ayri telden caliyo valla
>Bizde de var. Kucakta kendini geriye doğru atıyorCanım benimkinin kafası genelde havada korkuyom kambur olcak diye o kafa niye hepdik anlamiyom
Benim oğlan kayışı koparttı. Son iki üç gündür o kadar çok bağırıyor ki pazar tezgahına koyup beleşe çocuk var diye bağırıcam az kaldı. Kendini baştan ayağa kasıp gırtlağını yırtarak bağırıyor durduk yere. Hunim nerdeydi benim
Bakıcı ararken nasıl bir yol izledin canım bizim evin gündeminde de bu konu var bu araÖğleden sonra bakıcı adayımız gelicek, inş anlaşırız inş gözüm tutar. Nasıl gerginim anlatamam, oğlumu başka kadınların kollarına teslim edicem diye
Aynen canım delirtirler insanıBende doktoruma sordum hayir kesinlikle calpol verme atesi yukselirse verirsin dedi. Atesi olmayan cocuga neden ilac vericeksin ki dediherkes ayri telden caliyo valla
Emiyorlar canimKızlar ben birşey merak ediyorum simdi bebişler annesinden baska birinin memesini emer mi ama sütü olmayan birinin aklıma geldi birden örneğin bakıcıya bıraktığında bakıcı Bebek dursun diye öyle bisey yapabilir mi kafayı yedim galiba aklıma gelen seye bak
Evet canım ilgi istiyor daha doğrusu sürekli onu oyalıycak bişeyler bulmamızı istiyor. Zaten hep kucakta, her şeyden de çabuk sıkılıyor. Nası yapıcaksak beyfendiyeBenim kız da bugün doğru dürüst uyumadı 10 15 dk kısa kısa uyudu hep. Normalde gündüz uykylarında sıkıntı yoktur.
Bebeşin ilgi mi istiyor ki? Benimki öyle beni görmesin bağırmaya başlıyor.ben Nerdeysem oraya taşıyorum artık
Yok canım ağrısı olsa böyle bağırmaz, gırtlaktan çığlık atıyor kendini kasıp. Ağrı bağırması değil bu. Dışarda gezerken gıkı çıkmıyo çünkü.Gaz yada kulak ağrısı olabilir. Ne zaman banyo yaptırdın?
Cok guzelmis canım gule gule uyusun :) internetten mi aldınızEki Görüntüle 1764587 sonunda uyku arkadasini aldik bana gore kuzu esime gore inek kardeşime gore ayi :-/ ama sanirim gündüz verecegim oyalaniyor onunla bayagi :)
Neden canım? Uyusun bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?