2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Benimde ana kucagina koydum oyalandi baya akşam üstü ama gündüz okudu canıma. Disler inmis aşağıya ondan mi asi yerinden mi bu huysuzluk hala anlamadim.
Anaam bide asi yeri mi sisip patlayacak off bazen diyorum ne cok dertleri var bu kuzularin ağızları var dilleri yok sadece ağlıyorlar iste

Iyi geceler canım iyi uykular olsun :)

Milupada şeker var.

Bence sabir siniyor bu veletler kitap hamilelik ve genelde doğum sonrasi ile ilgili bizden gecti yani ama disle ilgili bilgiler vardi hurma kaymak sürmek temiz misvak iyi gelirmis mesela dis cikmasina.

Anaam bide asi yeri mi sisip patlayacak off bazen diyorum ne cok dertleri var bu kuzularin ağızları var dilleri yok sadece ağlıyorlar iste
Küçük bi nohut kadar oldu asi yeri ya. Patladiktan sonra da iki üç kere kabuk degiatirecekmis daha. Gercekten sıkıntıları cok ama aglamalarinin çoğu sebebi naz. Ne fena onlar ne anasinin gozuler :)

Konserve meyve puresi?? Üniversitedeyken oda arkadaşım diyetisyendi. Teneke konserve kutularında bulunan yiyeceklerin suyuna teneke geçiyor demişti.

Kabak balkabağı değil mi? Bu mevsimde yeşil kabak yok da???

Sagol canım inşallah bizde de olmaz bizim Dr a sordum yine gitmeden ver calpolu dedi bende ama asının etkisi azalıyor diyorlar dedim kim diyo yahu bunları dedi
Bende doktoruma sordum hayir kesinlikle calpol verme atesi yukselirse verirsin dedi. Atesi olmayan cocuga neden ilac vericeksin ki dedi herkes ayri telden caliyo valla

Geçen sabah babası güldürdü kızımı. Göbeğine ham ham yapınca çok zevk alıyor. Sonra kalktı. Bye bye yaptı kapıdan çıktı. Amanın arkasından bir mızırdama bir ağlamaklı olma... Geri gel dedim eşime. Birkaç defa denedik. Valla gelsin diye ağlıyordu. Kullanıyorlar emin olun

Bende doktoruma sordum hayir kesinlikle calpol verme atesi yukselirse verirsin dedi. Atesi olmayan cocuga neden ilac vericeksin ki dedi herkes ayri telden caliyo valla

Calpolun içinde parasetamol var. Ağrı kesici ateş düşürücü ama sadece bebekler için doz. Aynı bizim kullandığımız parol, minoset gibi. Doktor aşıdan sonra ateş çıkarsa verebilirsin dedi. Sonra da " aşıdan sonra kırıklık oluyor, çok mızmızlarsa kırıklığını almak için yarım çay kaşığı ver" demişti.

Gaz yada kulak ağrısı olabilir. Ne zaman banyo yaptırdın?

Öğleden sonra bakıcı adayımız gelicek, inş anlaşırız inş gözüm tutar. Nasıl gerginim anlatamam, oğlumu başka kadınların kollarına teslim edicem diye
Bakıcı ararken nasıl bir yol izledin canım bizim evin gündeminde de bu konu var bu ara

Emiyorlar canim

Evet canım ilgi istiyor daha doğrusu sürekli onu oyalıycak bişeyler bulmamızı istiyor. Zaten hep kucakta, her şeyden de çabuk sıkılıyor. Nası yapıcaksak beyfendiye

Gaz yada kulak ağrısı olabilir. Ne zaman banyo yaptırdın?
Yok canım ağrısı olsa böyle bağırmaz, gırtlaktan çığlık atıyor kendini kasıp. Ağrı bağırması değil bu. Dışarda gezerken gıkı çıkmıyo çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…