2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

hadi yaaa keske daha once bilseydik bunu canim.ama ne mantik yaa saclardan beynine uyari gitmiyor mu kii

E bebekte denk geldi 21 küsür müzikli bi de :) pek onunla uyuyacak gibi degil yatip yuvarlaniyor :))
Nasıl alıştırmalı ki bende uyku arkadaşı olsun istiyorum gündüzleri uykuya dalması icin ama sadece uyurken çıkarmak gerek herhalde bide bi kac gun uyku arkadasinı koynuna alıp uyuycakmissin kokun sinsin diye :))

Bakıcı ararken nasıl bir yol izledin canım bizim evin gündeminde de bu konu var bu ara
Konu komşuya sordum bi teyze var onun kızı gelicek 45 yaşlarında filan. Bugün gelicekti yarına kaldı. İnş memnun kalırız

hadi yaaa keske daha once bilseydik bunu canim.ama ne mantik yaa saclardan beynine uyari gitmiyor mu kii
Vakti geçtiği için çok ilgilenmemiştim konuyla açıkçası. Bilemiyorum mantığını

Ya bende biraz fazla uyusun özlüyorum canım sıkılıyor valla o kadar alışmışım ki:) tek başıma vakit geçirmeyi unutmuşum.. kızım doğmadan vakit nasıl geçiyordu acaba..

Ne kadar cok bos vaktimiz varmis di mi?
Kendime alisveris yapardim dolasirdim dizi izlemek bos bos yatmak kitap okumak hayal oldu.gerci ben ise baslayinca resmen sosyallestim, farkli seyler yapiorum ama is saati bitince gorev bilinciyle hemen evdeyim.oysa bi ihtiyacim var onu almaya gitmiyorum illa bebisle gidiyorum.cok ilginc yaa.iyi ki varlar

Kitananin guncesi uyku arkadasim kuzu yaz googlea orada yaziyordu. Bi kopyalayamadim linki benimki bensiz uyuyor da ben olunca daha uzun uyuyor mesela.

İyi ki varlar 1 saatliğine bırakıp kuaföre gidiyorum mesela 10 kere arıyorum ağlıyor mu uyudu mu diye

Ben bugun arastirdim isyerinde herkes Turki cumhuriyetlerden genc kizlar almislar.cok cok memnunlar.ben olsam alamam tabi orasi ayri da.
Ben 2-3 ay birlikte bakacagimiz sonra benim direk emanet edeceğim biri arıyorum. . Ama çok korkuyorum meseleye çok duygusal bakıyorum bazen
Bazende gayet mantıklı olup çok dert etmiyorum
Dengem çok bozuk :)

Bir akrabamın 2 kızı var bakıcısı yabancı ,hangi ülke hatırlamıyorum ama, yatılı kalıyor. Cesaret istiyor bence ben yatılı istemezdim

Ecet canim 2.ay asisi. Sisip su topalyip patlayacak izi kalacakti zaten de. Huysuz birkac gündür aciyo galiba.
Canm bzmde iltihap akti filan ama huysuz olmadi sanırım
Ne bileyim benim oğlan biraz hiperaktif, hareketli bi tip. Oyun halısında durur mu, bir iki aya emeklese halının yüzüne bakar mı, ev zaten tıkış tıkış eşya dolu, o yüzden kararsız kaldım.
Canm bzmkide cok hareketli maşallah oyun halisina bi koyuyoruz tam tur donuyor icinde oyuncaklarin hepsi kemirilmis islak gecen gun ustune düştü ya nasil becerdi hala anlamadik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…