E bebekte denk geldi 21 küsür müzikli bi de :) pek onunla uyuyacak gibi degil yatip yuvarlaniyor :))Cok guzelmis canım gule gule uyusun :) internetten mi aldınız
Yok canım öyle değilmiş. Dinimizde bebişin ilk haftasında saçlarını kestirip ağırlığınca altın verilirmiş ihtiyaç sahibine. Son yapılan araştırma sonuçlarına göre de bebişin saçları ilk hafta kazıtıldıüında beyin gelişiminin daha iyi olduğu sonucu çıkmış. Geçenlerde duydum ben de. Geç kaldık
Nasıl alıştırmalı ki bende uyku arkadaşı olsun istiyorum gündüzleri uykuya dalması icin ama sadece uyurken çıkarmak gerek herhalde bide bi kac gun uyku arkadasinı koynuna alıp uyuycakmissin kokun sinsin diye :))E bebekte denk geldi 21 küsür müzikli bi de :) pek onunla uyuyacak gibi degil yatip yuvarlaniyor :))
Eki Görüntüle 1764587 sonunda uyku arkadasini aldik bana gore kuzu esime gore inek kardeşime gore ayi :-/ ama sanirim gündüz verecegim oyalaniyor onunla bayagi :)
Ozledim canim yaaa
Konu komşuya sordumBakıcı ararken nasıl bir yol izledin canım bizim evin gündeminde de bu konu var bu ara
Vakti geçtiği için çok ilgilenmemiştim konuyla açıkçası. Bilemiyorum mantığınıhadi yaaa keske daha once bilseydik bunu canim.ama ne mantik yaa saclardan beynine uyari gitmiyor mu kii
Ozledim canim yaaa
Ya bende biraz fazla uyusun özlüyorum canım sıkılıyor valla o kadar alışmışım ki:) tek başıma vakit geçirmeyi unutmuşum.. kızım doğmadan vakit nasıl geçiyordu acaba..
Ya bende biraz fazla uyusun özlüyorum canım sıkılıyor valla o kadar alışmışım ki:) tek başıma vakit geçirmeyi unutmuşum.. kızım doğmadan vakit nasıl geçiyordu acaba..
Vallahi kaşınıyosunuz bak demedi demeyin
Nasıl alıştırmalı ki bende uyku arkadaşı olsun istiyorum gündüzleri uykuya dalması icin ama sadece uyurken çıkarmak gerek herhalde bide bi kac gun uyku arkadasinı koynuna alıp uyuycakmissin kokun sinsin diye :))
Bakıcı ararken nasıl bir yol izledin canım bizim evin gündeminde de bu konu var bu ara
Ne kadar cok bos vaktimiz varmis di mi?
Kendime alisveris yapardim dolasirdim dizi izlemek bos bos yatmak kitap okumak hayal oldu.gerci ben ise baslayinca resmen sosyallestim, farkli seyler yapiorum ama is saati bitince gorev bilinciyle hemen evdeyim.oysa bi ihtiyacim var onu almaya gitmiyorum illa bebisle gidiyorum.cok ilginc yaa.iyi ki varlar
Ne hakkaten ya bubence de maymun
Tmam canım sagolasin bakıcam :)Kitananin guncesi uyku arkadasim kuzu yaz googlea orada yaziyordu. Bi kopyalayamadim linkibenimki bensiz uyuyor da ben olunca daha uzun uyuyor mesela.
Ben 2-3 ay birlikte bakacagimiz sonra benim direk emanet edeceğim biri arıyorum. . Ama çok korkuyorum meseleye çok duygusal bakıyorum bazenBen bugun arastirdim isyerinde herkes Turki cumhuriyetlerden genc kizlar almislar.cok cok memnunlar.ben olsam alamam tabi orasi ayri da.
Ben bugun arastirdim isyerinde herkes Turki cumhuriyetlerden genc kizlar almislar.cok cok memnunlar.ben olsam alamam tabi orasi ayri da.
Canm bzmde iltihap akti filan ama huysuz olmadi sanırımEcet canim 2.ay asisi. Sisip su topalyip patlayacak izi kalacakti zaten de. Huysuz birkac gündür aciyo galiba.
Canm bzmkide cok hareketli maşallah oyun halisina bi koyuyoruz tam tur donuyor icinde oyuncaklarin hepsi kemirilmis islak gecen gun ustune düştü ya nasil becerdi hala anlamadikNe bileyim benim oğlan biraz hiperaktif, hareketli bi tip. Oyun halısında durur mu, bir iki aya emeklese halının yüzüne bakar mı, ev zaten tıkış tıkış eşya dolu, o yüzden kararsız kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?