2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Yok canım tabiki birbirimizden tecrübelerimizden faydalanacağız.

Ek gıdaya bu ayki kontrolümüzden sonra başlıcaz. Şimdilik 150 cc içsin bakalım dr ne diyecek..

Benimki niye az iciyo yaaa zorla kaşıkla tikiyom ağzına ağlayarak geri cikariyo

Küçük patates-havuç soyup doğruyorum bi kaşık kadar pirinç bi diş de sarmısak ve 2 tatlı kaşığı z.yağ canım. Sebzeler geç haşlandığı için suyunu çekerse ekliyorum biraz daha. Ama çorba kıvamında değil. Pişince de çatalla eziyorum iyice ama yine de minik tanecikli oluyor ne kadar ezsem de. Daha fazla püreleştirmek de istemiyorum zaten çünkü diğer türlü taneli yemeye alışamaz ve yeme refleksi geç oluşur diye. İlk günler beceremeyip püskürtüyodu ama alıştı epey
Canım tam tarifini verebilir misin sarimsagidami hasliyon sade kahve

Cooooookkk teşekkür ederim canim

Sadece mama mi veriorsun? Kilo alimi nasil? Benimki bu kdr hayatta yemez

Ben de esimle kavga ettim.aylardir bana "zaten tum gun evdesin" diyordu her seyde.simdi gelmis bana "annem cok yorulmus bu hafta, kolay degil,cok yoruluyor kadin" diyor.
Saka gibi...
Ben insan degildim heralde.
Bu hafta 4 gun gittim ise o yuzden yorulmus gelecek hafta gelmeyecek fln.
Sinirlerim tepeme bindi.
Sonra da saka yapiyorum dedi.

selam kızlar bugün doktora gittik kızım 1 ayda 170 gr almış sadece hastalıgın da etkisi var tabi ama dr korkulacak bişey yok yaşıtlarıyla aynı seviyede dedi. sonuç olarak ek gıdaya başladık.kafam çok karıştı elime örnek bi menü verdi 2 hafta böyle yap 2 hafta sonunda kahvaltıya çorbalara geç dedi. menüyü sizinle paylaşmak istiyorum.
sabah uyandığında anne sütü veya mama
sabah: meyve püresi+anne sütü veya mama
öğle: anne sütü veya mama
ikindi: sebze püresi+ anne sütü veya mama
akşam: muhallebi veya yoğurt+anne sütü veya mama
gece: anne sütü veya mama
günde 6 kez 4 saat arayla besle dedi buna göre gece de uyanmak gerekecek ben gece hiç uyanmasın istiyorum daha çok mu erken bunun için.
mama olarak aptamil sütlü meyveli ve gece için hipp sütlü elmalı aldım. iki ayrı mama almamın sebebi hem tatlarını denemesi için hem de hangisi daha iyi olacak onu görmek için. sizce yanlış mı yaptım. siz tek bi mama mı kullanıyosunuz, ek gıda sürecinde nasıl bir yol izliyorsunuz paylaşalım birbirimize yardımcı olalım anneler

bir de mamayı ilk defa az önce verdim 120 cc yaptım içmez diye nitekim öyle oldu yarısını zor içti ama tadını sevdi gibi biberonu tuttu vermek istemiyor falan. bir de yarım elma ile yarım kiviyi cam rendede rendeledim içine iki bisküvi attım 1-2 kaşık ondan verdim çok sevdi. sonunda kaşığı eline verdim kendisi yedi, yediğini tanısın alışsın diye böyle yaptım bi sevinci vardı ki görmeliydiniz

Canım organik bisküvi mi ama sebze neden ikindi benimki sebzeyi ikindide yese zaten 8 bucukta uyuyo gece kaka için uyanir

W wish-hope-lovee öyle mama hiç görmedim nasıl bi mamaymis bende aldirayimmi bide bebisin ne kadarlikti canim
hangi mamayı soruyorsun canım hipp marka üstünde gece yazıyor içindeki tahıllar daha tok tutuyor heralde ondan gece veriliyor.bebeğim 5 ayını dün doldurdu canım kilo almadığı için başladık bir de uyanıkken emmiyor ve ben işe de başlıcam bunlar bir araya gelince dr benden önce davrandı başlaması gerekiyor zaten dedi o demese ben başlıcam dicektim zaten :)
kilo alamamasından kendimi sorumlu tuttum yetersiz hissettim kendimi biraz ama inşallah bundan sonra çeşitli besleneceği için her şey daha iyi olur.

Canım kivi yı doktorun mu verdi

Canım hiç kendini sorumlu tutma benimkiyi zorla mama yediriyodum emziriyomda kusana kadar emziririm kusana kadar mama tiktim ağzına ama yine 450 gram aldı 5 ay 2 günlük benimki 6550 genetik kilo almaması galiba napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…