Benimki de başını kaldırıyor öyle bakıyor göbek kası yapacak :) bakalım ne zaman döneceklerBenimki de hala dönmüyor ama yakındır çabalıyor
Benim kız bi de beni görmek için başını yastıktan kaldırmaya çalışıyor
Yani günde 5 kere mi besleniyor?W wish-hope-lovee erken geçtik ek gıdaya erken geçtik. Saatler oynayabiliyo çoğu zaman çünkü ikindide güzel yiyince akşam az yiyo o yüzden gecekini erkene çekiyorum 1 saat hepsi ölçülü bnde göz kararı yok malesef :) bizim program:
07- formül mama
11- meyve maması(armutsuyu, muz,keçisütü,hipp organik bisküvi, süzme peynir, organik yumurta sarısı,keçiboynuzu pekmezi ekliyorm)
15- sebze çorbası-püresi(patates-havuç-pirinç suyu az koyunca çorba gibi olmuyo tabiki :) ılık olunca 1 çay kş çiğ zeytnyağı koyuyorm)
19-formül mama
22/23- muhallebi
Gece de uyanınca gözünü açmadan su ve emzik :)
Bu arada nesen kendini sorumlu tutuyosun ki.bnm stresten sütüm azaldı oğlan doymuyomuş bn de üzüldüm çok ilk ay az kilo aldı sonra mama vermeye başladım çok yiyince kaşıkla başedemedim. Biberonla verince de bıraktı. O bırakınca da 2 gün içinde bitti sütüm nasibi bu kadarmış diyorm. Biraz da tecrübesizlikten ve etrafımdaki insanlar yüzünden çok sıkılmıştım tamamen gitti. Sen yine emzir gece vs alsın bol bol sütünü vardır mutlaka
Evet cnmYani günde 5 kere mi besleniyor?
Benimki de başını kaldırıyor öyle bakıyor göbek kası yapacak :) bakalım ne zaman dönecekler
Aynen ayaklarimizi agiza götürmeye çalışıyoruz bazen isabet ettiriyoruz bazen sadece mücadele :)Gurme Bebek te
Bide ayaklarını keşfetti:) kaldırıp kaldırıp inceliyorellerini de inceliyor sonra hoop ağza
Ben çok yediriyorum sanırım :/Evet cnm
Ben normal hipp biberon maması yapıp kaseye dokuyorum üzerine hipp kaşık maması bu kadarW wish-hope-lovee hipp in kaşık mamaları nasıl hazırlanıyo almadım hiç merak ettim??
Kızlar oğluşun uyku düzeniyle başım belada, ne yapsam nasıl yapsam bana bi fikir verin.
Şimdi oğlum 4,5 aylık, sadece anne sütüyle besleniyor, bazı günler 50 cc mama verdiğim de oluyor günlük. Dört ayda toplamda dört kilo aldı, memeden sonra ağlamıyor huysuzlanmıyor, o yüzden doymuyordur seçeneğini eliyorum.
Sıkıntımız şu, akşam altı buçuk yedi oldu mu uyku vuruyor resmen başına, uyumak için ağlıyor, sürekli mızmızlanıyor.Sekize kadar oyalamak için resmen kırk takla atıyorum, dakikaları sayıyorum. Sekize kadar oyalayabildiysem ne ala. Uyutmasam bile kendi kendine sızıp uyuyor.
Sekizde uyudu diyelim, 11 civarı mızmızlandı mı uykusu açılmadan emzirip geri yatırıyorum. Sonra iki üç saatte bir gene aynı sistem uyandırmadan emziriyorum. Ne zaman saat beş beş buçuk oldu, seninki dinç bi şekilde kalkıyor. Gülücükler agucuk bugucuklar.
Saat beşte bi kalkıyor 8 e kadar uyumuyor mesela8 den sonra gün içinde birer saatlik uykuları oluyor. Ben uyutmaya çalışmıyorum, gene kendi mızmızlanıp uyumak istiyor. Sabah sekizden akşam sekize kadar gün içinde en az 4-5 saat uyuyordur galiba. Öyle ki bugün bebiş uyurken ben karnıyarık falan yaptım, evi topladım mutfağı temizledim (=
İki gündür akşam 5-6 arası bir saat uyutuyorum belki akşam uykusuna daha geç yatar diye hala bi ilerleme kaydedemedim.
Şu sabah 5-8 arası oturma huyunu nasıl aşabilirim acaba kızlar
@tatlilavinya önceden sırf Mama ile besleniyordu şimdi artı ek gıda kilo alımı bu zmna kadar 1 kg'ın altına düşmedi hatta üstündeydi.
bisoru dr un tarifi
2 tatlı kş pirinç unu(kıvamının yoğun olmasını istiyosan dolu dolu ama çok koyu kabızlık yapabilir)
200 cc günlük inek sütü
Pirinçununu çok az kavurur gibi yapıyorum hemen yanıyo dikkat et sonra sütü ekliyorm. Kavrulunca mideyi rahatsız etmiyomuş. Ilık olunca 1 çay kş. tatlı badem yağı koyuyorum z. yağı da olabilir çünkü kaka problemimiz var kabız olmasın diye. Bir de 1 çay kşğndan az esmer şeker koyuyorum koymasan da olur tercih meselesi. Kimi zaman bitiriyo kim zaman yarıda bırakıyo ikindide ne kadar yediyse ona bağlı. Maşallahseninki erken yatıyomuş bn bunu gece 10-11 arası veriyorm ama sonrasında bol su. İçi yanıyo zaten resmen
Kızlar oğluşun uyku düzeniyle başım belada, ne yapsam nasıl yapsam bana bi fikir verin.
Şimdi oğlum 4,5 aylık, sadece anne sütüyle besleniyor, bazı günler 50 cc mama verdiğim de oluyor günlük. Dört ayda toplamda dört kilo aldı, memeden sonra ağlamıyor huysuzlanmıyor, o yüzden doymuyordur seçeneğini eliyorum.
Sıkıntımız şu, akşam altı buçuk yedi oldu mu uyku vuruyor resmen başına, uyumak için ağlıyor, sürekli mızmızlanıyor.Sekize kadar oyalamak için resmen kırk takla atıyorum, dakikaları sayıyorum. Sekize kadar oyalayabildiysem ne ala. Uyutmasam bile kendi kendine sızıp uyuyor.
Sekizde uyudu diyelim, 11 civarı mızmızlandı mı uykusu açılmadan emzirip geri yatırıyorum. Sonra iki üç saatte bir gene aynı sistem uyandırmadan emziriyorum. Ne zaman saat beş beş buçuk oldu, seninki dinç bi şekilde kalkıyor. Gülücükler agucuk bugucuklar.
Saat beşte bi kalkıyor 8 e kadar uyumuyor mesela8 den sonra gün içinde birer saatlik uykuları oluyor. Ben uyutmaya çalışmıyorum, gene kendi mızmızlanıp uyumak istiyor. Sabah sekizden akşam sekize kadar gün içinde en az 4-5 saat uyuyordur galiba. Öyle ki bugün bebiş uyurken ben karnıyarık falan yaptım, evi topladım mutfağı temizledim (=
İki gündür akşam 5-6 arası bir saat uyutuyorum belki akşam uykusuna daha geç yatar diye hala bi ilerleme kaydedemedim.
Şu sabah 5-8 arası oturma huyunu nasıl aşabilirim acaba kızlar
Bugun 5.ay kontrolumuz vardi, 730 gr almis,cok sevindim, az yiyor diye uuzuluordum.
Çok sevindim canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?