Rica ederm. Olabilir cnm bilmiyorm tam :)Canimmm çok teşekkürler unu kavurunca çok susatiyo galiba
@tatlilavinya maşallah diyelim :)
Aynen :) ya bisi takildi aklima en son persembe gece kaka yapti,bu etkiler mi?fazla mi cikar yani?
Kv 500 gr oynar fln demisti
Sanki 500 gr cikario
Ben avent kullaniyorum oncede aliyordu ama artik istemiyor sadece isirmak icin kullaniyor biberonu. Kilo alimi malesef cok az zaten gecen ay sadece 150 gr almisti ve yogurda baslatti doktorumuz. Bu ayda bakalim takipte kilo durumuna gore bu ay ek gidaya gecebilirizKilo takibi yaparak anlayabilirsin
Çeşitli biberonları dene belki birini alır ben Dr browns kullanıyorym
Yok canımaffedersin ama kV saçmalamış sanki biraz:))) bebek boyundan büyük mü çıkarıyo
Bizim ole oluyormus , wcden once sonra degisiyormus
Hic denememistim
Ben avent kullaniyorum oncede aliyordu ama artik istemiyor sadece isirmak icin kullaniyor biberonu. Kilo alimi malesef cok az zaten gecen ay sadece 150 gr almisti ve yogurda baslatti doktorumuz. Bu ayda bakalim takipte kilo durumuna gore bu ay ek gidaya gecebiliriz
Sen ne kadar ne veriyosun cnm? emzirince muhtemelen farklı oluyodurBen çok yediriyorum sanırım :/
Kakadan önce ve sonra tart bakalım :) fark oluyor mu
Kakasını yapmadıysa bilmem cnm ama aç-tok farkediyo bide bezi dolu-boş. Benim meraklı koca gidip tartı almıştı daha doğumdan bi kaç gün sonra onu denemiştikEvde onu tartacak tarti yok ama max 50 gr oynar bence
Insallah cnmEk gıdaya geçince inş kilo alır canım bebiş yedirdiğin tüm besinleri yer
Evde onu tartacak tarti yok ama max 50 gr oynar bence
Bizim doktor bez ve ustundeki kiyafeti icin 100 gr dusuyor cnmBizim Dr da bezi çıkartıp tamamen çıplak tartıyor ne oynuyor bilmiyorum bende
Hehe yok canım ya, ben uyusun diye uğraşmıyorum dediğim gibi (= gündüz daha az uyusa da olur, ya da akşam 10 gibi uyuyup sabah 8 kalksa mesela, çok şey mi istiyorum acabaBebegin cok guzel uyuyor bence. 5 ile 8 arasi da uyusun mu? butun gun uyutacaksin nerdeyse canim
gri86 Canım aslında normal olanı oymuş bizimkiler problemli ve de bizler :) sabah çok erken kalkamıyoruz. Ama bence saati ileri almak için akşam biraz daha geç yatabilir uyumaması için de biraz egzersiz falan yaptırarak veya kucakta vakit geçirebilirsin yada daha geç emzirebilirsin belki benim fikrim bu. Aynı zmnda filiz_ank dediği gibi mama veriyosan eğer onu gece ver gündüz yerine
bir çay bardağı sıcak suya 3 yemek kaşığı mama koyuyorsun canım. istersen suyu biraz fazla koyup biberonla da verebilirsin.ben biberonla verdim denemek için. kaşıkla daha alışmadı.W wish-hope-lovee hipp in kaşık mamaları nasıl hazırlanıyo almadım hiç merak ettim??
W wish-hope-lovee erken geçtik ek gıdaya erken geçtik. Saatler oynayabiliyo çoğu zaman çünkü ikindide güzel yiyince akşam az yiyo o yüzden gecekini erkene çekiyorum 1 saat hepsi ölçülü bnde göz kararı yok malesef :) bizim program:
07- formül mama
11- meyve maması(armutsuyu, muz,keçisütü,hipp organik bisküvi, süzme peynir, organik yumurta sarısı,keçiboynuzu pekmezi ekliyorm)
15- sebze çorbası-püresi(patates-havuç-pirinç suyu az koyunca çorba gibi olmuyo tabiki :) ılık olunca 1 çay kş çiğ zeytnyağı koyuyorm)
19-formül mama
22/23- muhallebi
Gece de uyanınca gözünü açmadan su ve emzik :)
Bu arada nesen kendini sorumlu tutuyosun ki.bnm stresten sütüm azaldı oğlan doymuyomuş bn de üzüldüm çok ilk ay az kilo aldı sonra mama vermeye başladım çok yiyince kaşıkla başedemedim. Biberonla verince de bıraktı. O bırakınca da 2 gün içinde bitti sütüm nasibi bu kadarmış diyorm. Biraz da tecrübesizlikten ve etrafımdaki insanlar yüzünden çok sıkılmıştım tamamen gitti. Sen yine emzir gece vs alsın bol bol sütünü vardır mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?