2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kilo takibi yaparak anlayabilirsin

Çeşitli biberonları dene belki birini alır ben Dr browns kullanıyorym
Ben avent kullaniyorum oncede aliyordu ama artik istemiyor sadece isirmak icin kullaniyor biberonu. Kilo alimi malesef cok az zaten gecen ay sadece 150 gr almisti ve yogurda baslatti doktorumuz. Bu ayda bakalim takipte kilo durumuna gore bu ay ek gidaya gecebiliriz

gri86 Canım aslında normal olanı oymuş bizimkiler problemli ve de bizler :) sabah çok erken kalkamıyoruz. Ama bence saati ileri almak için akşam biraz daha geç yatabilir uyumaması için de biraz egzersiz falan yaptırarak veya kucakta vakit geçirebilirsin yada daha geç emzirebilirsin belki benim fikrim bu. Aynı zmnda filiz_ank dediği gibi mama veriyosan eğer onu gece ver gündüz yerine

Ek gıdaya geçince inş kilo alır canım bebiş yedirdiğin tüm besinleri yer

Nasilsiniz kizlar biz bugun baya gezdik en son oglan durmadı döndük eve mama sandalyesi aldi ablam sagolsun cok sevdi ya nasil oynuyor icinde iki hafta snra ek gidaya gecicez inşallah ek gidayida sever bu arada cok okumadigim sayfa var en son 914 de kalmisim nasil okucam yahu

Bugün daha yeni uyuttum yani saat dokuz olmuş oldu, iyi bi başarı bizim için, işe yarar inşallah

filiz_ank dediğini de deniycem canım, kızlar uyku o kadar tatlı geliyor ki sabahın 5 inde 6 sında, gözlerim açılmıyor resmen gece de çok uyandığı için uykumu alamıyorum, yaşlanıcam ben bu gidişle.

@tatlilavinya maaşallah çok güzel kilo almış bebeğin ben 5. ay iyi kilo alabileceğini sanmıyorum, hasta oldu ishal oldu sünnet oldu derken kuyruğu pek doğrultamadık. Sen ek gıdaya başlamış mıydın canım?

Canim meyve mamasinda yazdiklarinin hepsini karistiyo musun

Benim kardesimin kizi da ek gidaya gecti.. O armut ve elmayi sade veriyo cam rendeden gecirip. Bebe biskuvisinin icine dovulmus ceviz ve pekmez yada yumurta sarisi ve peyniri kahvalti olarak veriyo..

Bi de pirinc unu yerine yulaf ve irmik oneriyolar diye biliorum. Arastirmaya basladim bn de bilmedigimden soruyorum pirinc ununun besleyiciligi yokmus

Bi de ne zamandir ek gida veriyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…