Teşekkür ederm cnm valla çok zormuş. Büyüynce de devam ama Allah şaşırtmasın evlatlarımızı. Büyüyünce zorluk çekenler zor evlatları olanlar yani çoğunluk değil ama bebeklerin çoğu zor ya da illaki extra bakım istiyo inşllh ilerde sağlıklı, hayırlı, akıllı evlatlar olurlar da üzmezler, zorlamazlar biziGecmis olsun canim insan ne yapacagini sasiriyo bazen bizi nasil buyutmus annem diyorum su ara sık sıkaynen ben de salya için taktiğim penye önlüğü sürekli çıkar tak yapıyorum reflu de kötü benimkinde yok ama biz de günlük üst degistiriyoruz birkaç defa, sağlıkla buyutsek hayirlisiyla gerçi büyüdüklerinde de farklı sıkıntıları olur mutlaka anneligin emekliliği yok olsun sağlıklı olsunlar da.
Teşekkür ederm cnm valla çok zormuş. Büyüynce de devam ama Allah şaşırtmasın evlatlarımızı. Büyüyünce zorluk çekenler zor evlatları olanlar yani çoğunluk değil ama bebeklerin çoğu zor ya da illaki extra bakım istiyo inşllh ilerde sağlıklı, hayırlı, akıllı evlatlar olurlar da üzmezler, zorlamazlar bizi
Bn de çok büyük düşünemiyorum aslında :) dediğin gibi yaşlanıcaz yaşlanmak istemiyorm istemiyormYa ben hic buyuk dusunemiyorum. Hadi ilkokula kadar hayallerimde canlaniyor. Ama liseydi universIteydi neler olur hic dusunemiyorum :) kendim de yaslanmis olcam zaten. Ins goruruz o gunleri
Dene bakalım cnm bn pirinç unuyla yapıyorum. Başta az az ver istersen dokunuyo mu bakarsın. Bn öyle yaptım ama kısa sürede artırdık :)Kizlar oğluma muhallebi yapıcam uyku öncesi vericem yulaf kepegi varmis ondan aldm rondodan geçirince un gibi oluyormus nette yazmışlar olursa öyle yapicam siz nasil yapıyorsunuz muhallebiyi birde yedigi kadarmi veriyorsunuz yoksa azar azar mi?
Canm dün verdim anne sütü ile princ unuyla yaptm ama anne sütü ile civik oluyor sevmedim mama aldm gelince mama ile yapıcam yulaf ununuda uyum markette bulduk siparis verdm simdi gelsinde denicem hemen ne kadar yapıyorsun canm ne kadar yiyor bebisinDene bakalım cnm bn pirinç unuyla yapıyorum. Başta az az ver istersen dokunuyo mu bakarsın. Bn öyle yaptım ama kısa sürede artırdık :)
Oglum kafasını vurdu ya of emzirme yastigi varya ay seklinde olan yerde onda oturuyordu babasida yanındaydi dengede duramiyor daha one dogru gitti gitti kafasini yere vurdu agladi ya bende agladm dr a gotursemmi kizlar şuan oynuyor
Dr.geldik kızlar 1kg almış maşallah ogluşum 5.5 ayligiz ek gıdaya geçiyoruz 10gun meyve suyu dedi 10gun den sonra sebze çorbası dedi yoğurdada 6aydan sonra dedi keçi sütü ilemi dedim hayır inek sütü ile yap yoğurdu dedi kendi sutumle yapsam olurmu dedim gerek yok ya dedi emiyor zaten dedi
İlk iş günüm.. Geçen yıl ücretsiz izindeydim bu sene de doğum nedeniyle başlamadım. Epey uzak kaldım sahalardanoğlumu da çok özliycem
Kızlar ben bebeğimi artık sadece tulumuyla yatiriyorum iki kere battaniyesini yüzüne çekmiş ağliyo olarak buldum, Allah korudu siz de dikkat edin derim.
Maşallah canım anne sütü ilemi yapıyorsun tarif verebilirmisinBnm oğlan biraz iştahlı200 cc sütle yapıyorm seviyo da çoğu zaman bitirmiyo ama az bırakıyo baya yiyo yani akşam 10-11 gibi veriyorm bitirmese de bitmeye yakın yiyo ben de biraz oyun yaparak yediriyorum :)
Sagol canım iyi kusmasi filan olmadi şükür bide baya dolastik disarda keyfi yerine geldi :)Geçmiş olsun canım iyi mi bebiş
Maşallah canım anne sütü ilemi yapıyorsun tarif verebilirmisin
Sagol canım iyi kusmasi filan olmadi şükür bide baya dolastik disarda keyfi yerine geldi :)
Sagol canimÇok şükür canım çok sevindim
Sagol canim
bebisler büyüyene kadar neler yasicaz allah bilir kazadan beladan korusun miniklerimizi rabbim
Maşallah canım nekadar kilosu bizim dr da başlama kilosu iyi dedi ama on gunde 50 gr almış başlıyorum bn 12 gun kaldı 6 ayi dolmasina gerçiBenim ki de çok yapıyor malesef yediğin yemeklerden ver diye birde parmağıyla tattiriyo sinir oluyorum.
Kızlar bende eylül annesiyim 13 eylül bugün kontrol vardı doktora sordum ek gıdayı kilosu iyi bu ay başlama altıncı ayı bekle dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?