2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Teşekkür ederm cnm valla çok zormuş. Büyüynce de devam ama Allah şaşırtmasın evlatlarımızı. Büyüyünce zorluk çekenler zor evlatları olanlar yani çoğunluk değil ama bebeklerin çoğu zor ya da illaki extra bakım istiyo inşllh ilerde sağlıklı, hayırlı, akıllı evlatlar olurlar da üzmezler, zorlamazlar bizi

Ya ben hic buyuk dusunemiyorum. Hadi ilkokula kadar hayallerimde canlaniyor. Ama liseydi universIteydi neler olur hic dusunemiyorum :) kendim de yaslanmis olcam zaten. Ins goruruz o gunleri

Kizlar oğluma muhallebi yapıcam uyku öncesi vericem yulaf kepegi varmis ondan aldm rondodan geçirince un gibi oluyormus nette yazmışlar olursa öyle yapicam siz nasil yapıyorsunuz muhallebiyi birde yedigi kadarmi veriyorsunuz yoksa azar azar mi?

Ya ben hic buyuk dusunemiyorum. Hadi ilkokula kadar hayallerimde canlaniyor. Ama liseydi universIteydi neler olur hic dusunemiyorum :) kendim de yaslanmis olcam zaten. Ins goruruz o gunleri
Bn de çok büyük düşünemiyorum aslında :) dediğin gibi yaşlanıcaz yaşlanmak istemiyorm istemiyorm

Dene bakalım cnm bn pirinç unuyla yapıyorum. Başta az az ver istersen dokunuyo mu bakarsın. Bn öyle yaptım ama kısa sürede artırdık :)

Kizlar yulaaf unu bulduk uyum markette var

Dene bakalım cnm bn pirinç unuyla yapıyorum. Başta az az ver istersen dokunuyo mu bakarsın. Bn öyle yaptım ama kısa sürede artırdık :)
Canm dün verdim anne sütü ile princ unuyla yaptm ama anne sütü ile civik oluyor sevmedim mama aldm gelince mama ile yapıcam yulaf ununuda uyum markette bulduk siparis verdm simdi gelsinde denicem hemen ne kadar yapıyorsun canm ne kadar yiyor bebisin

Bnm oğlan biraz iştahlı 200 cc sütle yapıyorm seviyo da çoğu zaman bitirmiyo ama az bırakıyo baya yiyo yani akşam 10-11 gibi veriyorm bitirmese de bitmeye yakın yiyo ben de biraz oyun yaparak yediriyorum :)

Oglum kafasını vurdu ya of emzirme yastigi varya ay seklinde olan yerde onda oturuyordu babasida yanındaydi dengede duramiyor daha one dogru gitti gitti kafasini yere vurdu agladi ya bende agladm dr a gotursemmi kizlar şuan oynuyor

Geçmiş olsun canım iyi mi bebiş

Maşallah :)

İyi akşamlar kızlar

Kızım bugün kV yüzünden ilk ek gıdasını aldı o da labne peyniri!!! Hemen ağzından aldım. ben mi abartıyorum bilmiyorum hemen tepki gösterdim tabi ki ay ben onu yoğurt sandım dedi! En az 10 kez kızmışımdır anlamıyor. Her gelişinde sinirime dokunacak hareket yapıyor

Bnm oğlan biraz iştahlı 200 cc sütle yapıyorm seviyo da çoğu zaman bitirmiyo ama az bırakıyo baya yiyo yani akşam 10-11 gibi veriyorm bitirmese de bitmeye yakın yiyo ben de biraz oyun yaparak yediriyorum :)
Maşallah canım anne sütü ilemi yapıyorsun tarif verebilirmisin

Geçmiş olsun canım iyi mi bebiş
Sagol canım iyi kusmasi filan olmadi şükür bide baya dolastik disarda keyfi yerine geldi :)

Benim ki de çok yapıyor malesef yediğin yemeklerden ver diye birde parmağıyla tattiriyo sinir oluyorum.
Kızlar bende eylül annesiyim 13 eylül bugün kontrol vardı doktora sordum ek gıdayı kilosu iyi bu ay başlama altıncı ayı bekle dedi

Maşallah canım nekadar kilosu bizim dr da başlama kilosu iyi dedi ama on gunde 50 gr almış başlıyorum bn 12 gun kaldı 6 ayi dolmasina gerçi

Anneler bnm oglum oyuncaklari aliyo ama sallamiyo cingiraklari falan tam tutamiyo da tuttugunu da agzina goturuyo erken dimi bilincli sallamasi icin. Bi de goz temasi kurmuyo bazen gozlerini ceviriyo bn gittikce o diger tarafa ceviriyo kafasini normal mi paranoyam geldi bi yardim edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…