Benim ki de çok yapıyor malesef yediğin yemeklerden ver diye birde parmağıyla tattiriyo sinir oluyorum.
Kızlar bende eylül annesiyim 13 eylül bugün kontrol vardı doktora sordum ek gıdayı kilosu iyi bu ay başlama altıncı ayı bekle dedi
Oy kuzularim ya heycanli hheycanli atliyorlar snra carpisiyoruz bizimkide anlini dudagima vurmuştu bnde cok korkmustum ama gülümsedi hemen no problem anne dedi :))Amin canım
1.5 ay önceydi sanırım benim kız da kafasını yüzüme çarpmışıl çok Ağlamıştı bende baya korkmuştum
Normal canm bzmkide bazen oğlum oğlum diyorum tepki vermiyor snra gülüyor dalıyor heralde oyuncaklarıda alir almaz hop ağzına atıyorAnneler bnm oglum oyuncaklari aliyo ama sallamiyo cingiraklari falan tam tutamiyo da tuttugunu da agzina goturuyo erken dimi bilincli sallamasi icin. Bi de goz temasi kurmuyo bazen gozlerini ceviriyo bn gittikce o diger tarafa ceviriyo kafasini normal mi paranoyam geldi bi yardim edin
Uzulme canim gecen gun arkadasima gttim bizimki bi onun kucaginda bi onun hic ilgilenmedi bnmle anlamiyorlar henüzIlk is gunum de cok guzeldi ogrencilerimi cok ozlemistim ya annem bakmis ogluma iyi gecmis onlarinda ki 13.30da evdeydim sali carsamba evdeyim pers cuma yine 13.30a kadar Allah idarecilerimizden razi olsun. geldigimde oglum cok ilgilenmedi ya hic fark etmemis gittigimi sanki hatta bakmadi yuzume cok uzuldum
Oy kuzularim ya heycanli hheycanli atliyorlar snra carpisiyoruz bizimkide anlini dudagima vurmuştu bnde cok korkmustum ama gülümsedi hemen no problem anne dedi :))
Normal canm bzmkide bazen oğlum oğlum diyorum tepki vermiyor snra gülüyor dalıyor heralde oyuncaklarıda alir almaz hop ağzına atıyor
Inan ki biz de calismayanlara imreniyoruz Canım. Ayrılmak çok zor oldu canım kapida boynunu bukup beni izlemesi vardı ki zor tuttum kendimi. 5e kadar aglamamis sonrasinda yuzu asilmis beni kapida görünce ustume atladi :) uykuda emen çocuk Bugün ilk kez uyanikken emdi masallah diyin :)@Yvzbt canım Allah sabır versin ben kaynana olsam gelin davet etmeden gitmicem canın istediğinde gel dicem
ayhkdry canim Allahin izniyle bisey olmaz insallah korma ama yere battaniye serip oyle koyun uzerine
sade kahve canım ilk iş günün hayırlı olsun bakiciyi halletmismiydin kacta evde olcan eve gidince bebek napti anlat bize
Bugün çalışmaya başlayacak çok kişi vardı napiyolar acaba
W wish-hope-lovee canım sen naptin
Keşke bende çalışsaydım öyle imrendimki calisanlara
Inan ki biz de calismayanlara imreniyoruz Canım. Ayrılmak çok zor oldu canım kapida boynunu bukup beni izlemesi vardı ki zor tuttum kendimi. 5e kadar aglamamis sonrasinda yuzu asilmis beni kapida görünce ustume atladi :) uykuda emen çocuk Bugün ilk kez uyanikken emdi masallah diyin :)
İş ortamını hiiç özlememişim onu farkettimCanım Nasıl geçti ilk iş günü? Özlemiş mi bebeğin
İş ortamını hiiç özlememişim onu farkettimbaşım ağrıdı valla kalabalıktan. Evde olmak ne güzelmiş yahu. İlk gün diye böyle oldu belki de. Oğlum da gözümün önündeydi hep. Döndüğümde şaşkın şaşkın baktı. Umursamadı bile sıpa
Kaç aydır alıştın tabi sakin ortama:)
Tabi hep gözünün önünde olup da bugün göremeyince şaşırmıştır
Ay bilmiyorum bi müddet öyle şaşkın baktı sonra bi gülümseme kırıntısıben de döndüğümde çok sevinicek çırpınıcak falan diye hayal etmiştim. Bildiğin iplemedi tosbaa
Maşallah canımAyın 13 de 5 olucaz 67 cm 7.800 kilo.
canim 4 gun 5er saat ayarladi mudur sagolsun. su emzik beni de sinir ediyo asla vermem diye dusunuyordum cunku ben cok emmisim ve dislerim duzensiz. ama annen alistirdi bizde de aglasa daha mi iyiymis tip ilerlemis dislerini yaptirirmis falan:)Hayirlisi olsun canim. Insallah iyi olur hersey senin icin.
Kac gun, kacar saat calisacaksin?
Emzik hic dusunmuyordum ama babane anane sagolsun zorla alistirdilar, sadece uykuluyken aliyor ama hala zorluyorlar devamli cokcoklasin diye. Cocugun emmesi bozuldu,biberon kadar etkili bence.neymis ben yokken kolay susturacaklarmis.alakasi bile yok. Zaten gazi bitince huysuzlugu da bitti. Bu konu kanayan yarammis resmen
tesekkurler canim sen nasilsin yemiyo teyzesi ac kasik mamasina gecdinmi canim yavrun nasilNasilsin oglan nasil? Yazmiyorsun:)
Canm bizde molfix denedik pisik yapmisti primaya dönmüştük ama cok sizdirma yapıyordu smdi huggiesi deneyelim dedik iki gündür memnunum henüz pisik olmadi her actgmda kremde suruyorum onemli olan şuan sizdirmanin minimum olmasi bzm içindeKızlar bezle ilgili tecrübemi paylaşmak istiyorum
Primadan molfixe geçmiştim (prima koku yapıyor diye-3 numarası) molfixin 4 numarasını aldım 2 saatten fazla dursun cildi hemen kızarıyor. Artık primaraya tekrar döndüm 4 numarasına. Koku olmuyor. Geceleri primayı, gündüzleri molfixi kullanıyorum.
O bezi bitirip bi daha almıcam. Prima pişir yapmadı inşallah da böyle devam eder:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?