Canım huggies icin bantları cok kalın bacakları sıkıyo diyorlardı bende vazgeçtim almaktan nasıl oldu sizde de varmi oyle bi durum.Canm bizde molfix denedik pisik yapmisti primaya dönmüştük ama cok sizdirma yapıyordu smdi huggiesi deneyelim dedik iki gündür memnunum henüz pisik olmadi her actgmda kremde suruyorum onemli olan şuan sizdirmanin minimum olmasi bzm içinde
Canm bizde molfix denedik pisik yapmisti primaya dönmüştük ama cok sizdirma yapıyordu smdi huggiesi deneyelim dedik iki gündür memnunum henüz pisik olmadi her actgmda kremde suruyorum onemli olan şuan sizdirmanin minimum olmasi bzm içinde
Canım huggies icin bantları cok kalın bacakları sıkıyo diyorlardı bende vazgeçtim almaktan nasıl oldu sizde de varmi oyle bi durum.
Canm primada oglum ne zamnn kaka yapsa disardaBi ara Huggies de kullandım memnun kalmadım kakayı dışarı verdi
Canm arkasi lastikli acinca sıkmıyorCanım huggies icin bantları cok kalın bacakları sıkıyo diyorlardı bende vazgeçtim almaktan nasıl oldu sizde de varmi oyle bi durum.
Canm primada oglum ne zamnn kaka yapsa disarda
kızımın alıcısı çok kime niyet kime kısmet derler belli olmaz ne olacağı :)İlahi @bisoru demek W wish-hope-lovee in kızına talip oldunuz hadi hayırlısı :)) bizde ipek kızımızı cok beğeniyoduk ama kaçırdık elden :))
Ben de nasil aldım attimsa üzerinden çocuk daha bi ağlamaya başladı korkup. Ben de iyice sıkıştırmıştım alta doğru nasıl çekmiş hiç anlamadım uzun sure örtmek istemiyorum çok korktum gerçekten Allahım korusun yavrularimizi
Korkma cnm benim kizimin 2 aylikken komple iki yanagi egzama oldu doktorumuz kortizonlu bi ilac verdi 2 gune gecti. Seninki muhtemelen asiri salyadan dokuntu olmustur nemlendirici surerek gecirebilirsin.Selam kızlar. Yazamiyorum kac gündür bi temizlik derdine düştüm evi kirkladim resmen. Ara ara girip okudum ama yazamadim bi türlü.
Y ysmn1096 dişleriniz hayırlı olsun canım darısı bize :)
@bebeem canım beslenme programı paylaşımın icin teşekkürler kaydettim bende
@wish-hope-love ilk is gunun hayırlı olsun canım insallah alisir kızında bi sıkıntı yasamazsınız
ayhkdry gecmis olsun canım takip et bi sure bisey olmaz insallah
Kızlar benim oğlanın çenesinde de kizariklik var alt dudağından cene bitimine kadar kuru ve gergin oluyo o kısım. Elleri surekli ağzında salyadan sonra olmaya başladı ama egzema mi dersiniz cok da kotu bi yerde krem sürmeye de korkuyorum
Bende kullanıyorum prima doğduğundan beri memnunum ama çok kötü bir kokusu var yaKızlar bezle ilgili tecrübemi paylaşmak istiyorum
Primadan molfixe geçmiştim (prima koku yapıyor diye-3 numarası) molfixin 4 numarasını aldım 2 saatten fazla dursun cildi hemen kızarıyor. Artık primaraya tekrar döndüm 4 numarasına. Koku olmuyor. Geceleri primayı, gündüzleri molfixi kullanıyorum.
O bezi bitirip bi daha almıcam. Prima pişir yapmadı inşallah da böyle devam eder:)
Bende kullanıyorum prima doğduğundan beri memnunum ama çok kötü bir kokusu var ya
3 numarayı bitirmeye çalışıyorum ya çok almışım sıkıyor biraz3 numara çok kokuyordu. 4 de koku yok bakalım
3 numarayı bitirmeye çalışıyorum ya çok almışım sıkıyor biraz
Kızlar bebegimle vakit geçirmek daha zevkli oyun oynuyoruz şarkı söylüyorum kahkaha atıyor tepki verdiğini görünce daha mutlu oluyorum sizinde öyle mi
İNAN bende öyle yapiyorum canımHemen bitsin diye sık sık değiştirdm:)
Aynen öyle canım kahkaha atıyor maşallahKızlar bebegimle vakit geçirmek daha zevkli oyun oynuyoruz şarkı söylüyorum kahkaha atıyor tepki verdiğini görünce daha mutlu oluyorum sizinde öyle mi
Benimkininki biraz ince içine de ince giydiriuorum gece uyandikca kontrol ediyorum, usumesi tehlikeli bi halden daha iyidir dedimUyku tulumlari da cok kalin ama ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?