2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Benimki de yalnızlıktan çok hoşlanmıyo:) hangi odadaysam taşıyorum:))

Aynen bizde de öyle:) benim kız hırpalanarak sevilmeyi seviyor
Benim kızı da babası alistirdi hirpalayip seviyoruz bizde tek sevmediği yüz üstü durmak onuda sırt üstü dönmeyi basarirsa sever herhalde
Aynen oyoe

Aynen öyle canım kahkaha atıyor maşallah
Maşallah canim
Ben uyuyunca yemek yapıyorum genel de normal bir şarkıyı Anormal söyleyince nasıl kahkaha atıyor nesi hoşuna gidiyorsa ciyak sesimin

Aynı vaziyetteyim resmen beynimde filler tepişiyor omzum bacaklarım koca kamyonu çekmişim gb. Çabuk adapte oluruz umarım. Yoksa tası tarağı toplayıp istifayı basıp kuş uçmaz kervan geçmez yerlere taşınıcam
Ayy kızlar calismayi unutmusuz yaa her yerim ağrıyor bacaklarim sizliyor.hemen uyumak istiyorum ama kizimi uyuttum besigine koyunca agliyor kucağıma alinca uyuyor birakip gidicem mi saniyor nedir.

Biz öyle hırpalayıp da sevmiyoruz babasıyla gayet narin aeviyoruz:)

Bazen istediği şekilde sevip yoruyorum ama:))

Benim oglm da eline verirsem tutuyo ama sonra bırakıyor yüzüme işine gelmediğinde bakmıyor mesela kucagimdayken , bence önemli birşey yoktur ama içini sıkan bi durumu varsa doktora Daniş tabi

Uykusu çok kisa ve hafif onun uykusuyla pirinci bile kavuramiyorum. Bazen yanıma götürüyorum kucağına gelmek istiyor hemde mutfağın küçük kaza olur diye korkuyorum.

Uykusu çok kisa ve hafif onun uykusuyla pirinci bile kavuramiyorum. Bazen yanıma götürüyorum kucağına gelmek istiyor hemde mutfağın küçük kaza olur diye korkuyorum.

İş yapmam gerekiyorsa kucağıma alamaycaksam sevdiği bir şarkı var onu açıyorum dinliyor bir süre idare ediyor

Sizin bebişlerin sevdiği şarkılar var mı?

Ayy kızlar calismayi unutmusuz yaa her yerim ağrıyor bacaklarim sizliyor.hemen uyumak istiyorum ama kizimi uyuttum besigine koyunca agliyor kucağıma alinca uyuyor birakip gidicem mi saniyor nedir.
İlk ayriliginizsa ozlemiştir annesi ne dusunuyosun cocuk + calisma hakkinda kiyas yapabilirsn artik

Genelde sadece müzik aciyorum ama pek durmaz gecende türkçe sôzlü ninni açtım dudağını büzdü agladi başka çocuklar ninni de uyur benim ki agliyo :) dinlemeyi sevdiği pek müzik yok. Kucağa baştan çok alıştırdılar ben yere alistirdim kv kkucağa 4 defa alistirdim gelmediği zamanlarda kendi kendine uyurdu ve 3 saati bulurdu uykusu. Artık biktim alıştırmaktan ve doğal olarak aglamasindan nasılsa ise yaramayacak diye şimdi daha kucakci ve bırakacak diye daha çok agliyo

Benimki de öyle, ne tur oyunlar oynuyosunuz bazen ne saklabanlik yapacağını sasiyorum
Canım biz kızımla müzik açıyorum dans ediyoruz beraber rahat dönsün diye yatak üzerinde hareketler yaptırıyorum ce oyunu oynuyoruz kızım parmak hareketlerini çok seviyor parmaklarimla geldi geldi oynuyoruz

Canım biz kızımla müzik açıyorum dans ediyoruz beraber rahat dönsün diye yatak üzerinde hareketler yaptırıyorum ce oyunu oynuyoruz kızım parmak hareketlerini çok seviyor parmaklarimla geldi geldi oynuyoruz
Güzelmiş cee yı biz de oynamaya başladık hoşuna gidiyo dans etmeyi pek sevmedi sanırım onlarla vakit geçirmek bi harika gercekten

Güzelmiş cee yı biz de oynamaya başladık hoşuna gidiyo dans etmeyi pek sevmedi sanırım onlarla vakit geçirmek bi harika gercekten
Gerçekten öyle canim bugün Babamız nobetci saat 1 de gelecek 11 de uyudu o uyudugundan bu yana canim sıkılıyor onlar olmadan ne kadar anlamsizmis hayat

Bende sabah gidecegim işe bakalim nasil olacak ..tam gun mu calistin canım .benimki yarim gün ama yinede icim hic rahat değil .hem annelil hem iş gercekten psikolojik olarak zormus

Anca okuyabildm bnm oğluş 12 de yattı ve sıksık uyandı mutfağı temizle vs :/

anne sütü ilemi yapıyorsun tarif verebilirmisin
Cnm bnm sütüm yok günlük şişe inek sütüyle yapıyorm 200 cc süt 2 dolu tatlı kş pirinç unuyla. Kabızlık problemi yaşamamak için ılık olunca 1 çay kş tatlı badem yağı ekliyorm

Bizmki de direk ağzına alıyo cnm hepsi girmeyince sinir oluyo. Canı isterse gözümüzün içine bakıyo istemezse dünya umrunda değil :)

Maşallah :) alışırsınız yavaş yavaş

Aynen bizde de öyle:) benim kız hırpalanarak sevilmeyi seviyor
Bizimki de deprem etkisiyle sevilince kahkaha atıyo

Bnm oğlumda aynı hep kucakçı totosunda diken var hiçbir iş yapamıyorum uyanıkken. Uyurken de devamlı uyanack korkusu :/ genelde sık sık uyanıyo gündüz. Oyuncak veriyorm yiyemiyo diye sinirinden ağlıyo müzik dinletiyorm 3 dk max susuyo hep kucakta ayakta gezecek inşallah oturmaya başlayınca rahat ederiz. Bebişler çok küçükken evden ayrılmayıp kucakta gezdirenlerin birinden fayda yok şimdi. Oğlumu hiç sallamadım 20 ama gelen kucakta salladı giden kıcakta salladı alıştırdılar sonra yalnız kaldm başedemedm hamak aldık salladım. Bi de hamakta sallıyorum uykuya direniyo alıp ayağımda sallıyım diyolardı. Bn hamak almışım bide ayağa alıştıracaklar daha geçen pzt sallamayı unutturdum Allaha şükür...

Kızlar benim oğlum çok telaşlı ve asabi. Bir kere gören bile Allah yardımcın olsun ne kadar sinirli ve hareketli diyo sizinkiler çok mu sakin?? Kucağımdayken bile heyecanlı ve telaşlı bi şekilde tepiniyo resmen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…