- 8 Ocak 2016
- 231
- 617
- 33
- 35
Maşallah cnm nasil alistirdin sallanmamaya nasıl uyutuyor sun ben dize alıştırmadimı ama bi şekilde omzumda alıştı hafif sallanarak bazen böyle de zorlaniyo uyumakta ne yapacağını sasiyorum benimki de kucakta hareketli nesneleri gördükçe heyecanlaniyo dünyayı tanımaya çalışıyorlar galibaAnca okuyabildm bnm oğluş 12 de yattı ve sıksık uyandı mutfağı temizle vs :/
Cnm bnm sütüm yok günlük şişe inek sütüyle yapıyorm 200 cc süt 2 dolu tatlı kş pirinç unuyla. Kabızlık problemi yaşamamak için ılık olunca 1 çay kş tatlı badem yağı ekliyorm
Bizmki de direk ağzına alıyo cnm hepsi girmeyince sinir oluyo. Canı isterse gözümüzün içine bakıyo istemezse dünya umrunda değil :)
Maşallah:) alışırsınız yavaş yavaş
Bizimki de deprem etkisiyle sevilince kahkaha atıyo
Bnm oğlumda aynı hep kucakçı totosunda diken var hiçbir iş yapamıyorum uyanıkken. Uyurken de devamlı uyanack korkusu :/ genelde sık sık uyanıyo gündüz. Oyuncak veriyorm yiyemiyo diye sinirinden ağlıyo müzik dinletiyorm 3 dk max susuyo hep kucakta ayakta gezecek inşallah oturmaya başlayınca rahat ederiz. Bebişler çok küçükken evden ayrılmayıp kucakta gezdirenlerin birinden fayda yok şimdi. Oğlumu hiç sallamadım 20 ama gelen kucakta salladı giden kıcakta salladı alıştırdılar sonra yalnız kaldm başedemedm hamak aldık salladım. Bi de hamakta sallıyorum uykuya direniyo alıp ayağımda sallıyım diyolardı. Bn hamak almışım bide ayağa alıştıracaklardaha geçen pzt sallamayı unutturdum Allaha şükür...
Kızlar benim oğlum çok telaşlı ve asabi. Bir kere gören bile Allah yardımcın olsun ne kadar sinirli ve hareketli diyosizinkiler çok mu sakin?? Kucağımdayken bile heyecanlı ve telaşlı bi şekilde tepiniyo resmen :)
Valla Bn huggies aldım 4 numara kullanıyoruz şu an memnunum molfixe göre yumuşacık molfix çok sertti hatta biriktiremedim duruyor öyle huggies ile prizma arasında pek Bi fark göremedim ben açıkcasıCanım huggies icin bantları cok kalın bacakları sıkıyo diyorlardı bende vazgeçtim almaktan nasıl oldu sizde de varmi oyle bi durum.
Aynen canım Bizdede oyle primayla her seferinde tasiyo bi dunya var elimde 90 dan fazlaCanm primada oglum ne zamnn kaka yapsa disarda
O zaman bizde listeye adımızı yazdıralım :))kızımın alıcısı çok kime niyet kime kısmet derler belli olmaz ne olacağı :)
Dun uyurken bepanthen sürdüm hafifledi biraz canımKorkma cnm benim kizimin 2 aylikken komple iki yanagi egzama oldu doktorumuz kortizonlu bi ilac verdi 2 gune gecti. Seninki muhtemelen asiri salyadan dokuntu olmustur nemlendirici surerek gecirebilirsin.
O kadar dandini dandini dastanayi söyledim uyumadı mızırdandı durdu gülşenin dan dan i söylemeye başladım birden sustu 2. nakaratta uyuduCocuk ninniden bıkmış popüler sarki istiyomus meger
Canm huggiesin yan bantlar kisaltilabiliyor bugün farkettim cok mutlu oldum bacagini hic sıkmiyorAynen canım Bizdede oyle primayla her seferinde tasiyo bi dunya var elimde 90 dan fazlasleepy siparis edicem sanırım ara arada primalari kullanır bitiririm
Bende bi alıp deneyim o zaman canım sagolCanm huggiesin yan bantlar kisaltilabiliyor bugün farkettim cok mutlu oldum bacagini hic sıkmiyor
tesekkurler canim sen nasilsin yemiyo teyzesi ac kasik mamasina gecdinmi canim yavrun nasil
canim 4 gun 5er saat ayarladi mudur sagolsun. su emzik beni de sinir ediyo asla vermem diye dusunuyordum cunku ben cok emmisim ve dislerim duzensiz. ama annen alistirdi bizde de aglasa daha mi iyiymis tip ilerlemis dislerini yaptirirmis falan:)
Bn de çok büyük düşünemiyorum aslında :) dediğin gibi yaşlanıcaz yaşlanmak istemiyorm istemiyorm
Niye kV ler böyle ki! Bizler tecrübesisiz ya kendi dediklerini yaptırmaya çalışıyorlar valla hiç takmıyorum. Çünkü onun dedikleriyle Dr un dedikleri çok zıt. Bi de Dr ne bilirmiş diyo. 6 yıl o okudu ya!
Ay bilmiyorum bi müddet öyle şaşkın baktı sonra bi gülümseme kırıntısıben de döndüğümde çok sevinicek çırpınıcak falan diye hayal etmiştim. Bildiğin iplemedi tosbaa
Erkek bebeği olan hanımlar sünnet yaptıran var mi, nasıl oluyor bebeğin durumu, ne kadar surede iyileşiyor, agliyo mu çok, bezini nasıl bagladiniz, ne kadar surede iyileşti? Kafamda deli sorular
Cnm ilk 2-3 gün zor oldu baya ağladı ve kucağıma alıp sakinleştirdim. Şimdi 10 dk da uyuyo ama uykusunun ne zaman geldiğini daha iyi anladım ddeneyerek. Yatağına koyuyorum su veriyorm emzik veriyorm rahatlatıcı bi müzik açıyorm o mızıldanıyo tabi. O arada bazen uyku arkadaşını pişpişliyorm çok hareketliyse, sakinse odadan bile çıkıyorm o arada uyuyo ama bazen bilerek emziğini atıyo beni istiyo o zaman da oturuyorm yanına ama yüzüne bakmıyorum bakınca ağlıyyo. Sallanmak için kendi kafasını sallıyo :) yüzüne bakmayınca o bana baka baka uykuya dalıyoMaşallah cnm nasil alistirdin sallanmamaya nasıl uyutuyor sun ben dize alıştırmadimı ama bi şekilde omzumda alıştı hafif sallanarak bazen böyle de zorlaniyo uyumakta ne yapacağını sasiyorum benimki de kucakta hareketli nesneleri gördükçe heyecanlaniyo dünyayı tanımaya çalışıyorlar galiba
Bu sene doğanların çoğu erkek sanırım kız bulmak zor :)O zaman bizde listeye adımızı yazdıralım :))
Bugün 27 dolduYasin kac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?