Cnm ilk 2-3 gün zor oldu baya ağladı ve kucağıma alıp sakinleştirdim. Şimdi 10 dk da uyuyo ama uykusunun ne zaman geldiğini daha iyi anladım ddeneyerek. Yatağına koyuyorum su veriyorm emzik veriyorm rahatlatıcı bi müzik açıyorm o mızıldanıyo tabi. O arada bazen uyku arkadaşını pişpişliyorm çok hareketliyse, sakinse odadan bile çıkıyorm o arada uyuyo ama bazen bilerek emziğini atıyo beni istiyo o zaman da oturuyorm yanına ama yüzüne bakmıyorum bakınca ağlıyyo. Sallanmak için kendi kafasını sallıyo :) yüzüne bakmayınca o bana baka baka uykuya dalıyo
Bu sene doğanların çoğu erkek sanırım kız bulmak zor :)
Bugün 27 doldu89 luyum cnm
Çok teşekkürler cnm :)Mutlu yıllar canım
Premium care kullanıyorum. Aktif bebek kullanmadımKızlar prima kullanıp memnun olanlar premium care mi yoksa aktif bebek mi??
Çok teşekkürler cnm :)
Aktif bebek kullanıyorum çok şükür hiç pişik olmadı kokusu kötü ama 4 numarada koku yokmuş sanırım canım 3 bitirmeye çalışıyorum..nice mutlu yıllara canimKızlar prima kullanıp memnun olanlar premium care mi yoksa aktif bebek mi??
Cnm ilk gün diye yadırgamıştır bebiş ya da bi sıkıntısı vardır. Alışır ama merak etmebugun iste ilk günümdü. sandigim kadar zor gecmedi ve hatta eglenceliydi. fakat normalde biberona aliskin olan yavrum itip durmus biberonu ac kalmis. üzüldüm eve gelince. yarin aklim kalacak.
planin nedir? beraber biraktiralim:) sanki her gecen gun daha cok alisiyor yaaYa bi de ben de kardesim de emzik emmemisiz yani dusun :) ama babane daha cok bastirdi.
Bi de cevredeki herkes benimki emmedi ama buyuk rahatlik diye gaza getirdi :)
Gizli gizli biraktircam
insallah canim sagolCnm ilk gün diye yadırgamıştır bebiş ya da bi sıkıntısı vardır. Alışır ama merak etme
filiz_ank evet cnm ilk Allah hepimize nicelerini göstersin evlatlarımız, eşlerimiz ve sevdiklerimizle :)
F fulya01 Çok sağol cnm :)
Bn de normalde premium kullanıyodm 4 numaraya geçtk evde hediye vardı 4 aktif bebek o da kokuyo ama 3 kadar değil :/ ama premiumun 4 nosu da çok iyi değil diyolar bilemedim hangisinden alayım
Siz daha erken yaptirmissiniz ağrı kesici hafif mi kaldi acaba toplamda kaç günde iyilestiBiz 2,5 aylıkken yaptırdık. İlk gün sünnetten bikaç saat sonra çok ağladı ağrı kesici vermemize rağmen. Sonraki günler daha kolaydı. Kağıt bardak koyduk pipinin üstüne, bezini öyle bağladık.
Mutlu yillarin olsun cnm Maşallah kuzuyaCnm ilk 2-3 gün zor oldu baya ağladı ve kucağıma alıp sakinleştirdim. Şimdi 10 dk da uyuyo ama uykusunun ne zaman geldiğini daha iyi anladım ddeneyerek. Yatağına koyuyorum su veriyorm emzik veriyorm rahatlatıcı bi müzik açıyorm o mızıldanıyo tabi. O arada bazen uyku arkadaşını pişpişliyorm çok hareketliyse, sakinse odadan bile çıkıyorm o arada uyuyo ama bazen bilerek emziğini atıyo beni istiyo o zaman da oturuyorm yanına ama yüzüne bakmıyorum bakınca ağlıyyo. Sallanmak için kendi kafasını sallıyo :) yüzüne bakmayınca o bana baka baka uykuya dalıyo
Bu sene doğanların çoğu erkek sanırım kız bulmak zor :)
Bugün 27 doldu89 luyum cnm
Teşekkür ederm cnm :) emzik yardmcı ama aynı zmnda dezavantaj atıp atıp geri istiyo bazen elimle tutuyorm ağzında oyuna çevirdi :/ Kolay gelsn sana da zor şu uyutma derdiMutlu yillarin olsun cnm Maşallah kuzuyabeemzigi biraktirdim malesef emzik baya yardimci oluyo sana demek ki. Benimki besigine yatirdigim an gozumun icine bakiyo turlu sirinliklerle el kol hareketlwri yapiyo alayim diye almiyorum bazen bu sefer iyice uyku aciliyo mizlanmaktan nihayet aliyorum cogu zaman ama cok yorucu Boyle ayakta bi saat pispislemek
Cnm ilk 2-3 gün zor oldu baya ağladı ve kucağıma alıp sakinleştirdim. Şimdi 10 dk da uyuyo ama uykusunun ne zaman geldiğini daha iyi anladım ddeneyerek. Yatağına koyuyorum su veriyorm emzik veriyorm rahatlatıcı bi müzik açıyorm o mızıldanıyo tabi. O arada bazen uyku arkadaşını pişpişliyorm çok hareketliyse, sakinse odadan bile çıkıyorm o arada uyuyo ama bazen bilerek emziğini atıyo beni istiyo o zaman da oturuyorm yanına ama yüzüne bakmıyorum bakınca ağlıyyo. Sallanmak için kendi kafasını sallıyo :) yüzüne bakmayınca o bana baka baka uykuya dalıyo
Tam olarak rahat hareket etmemiz bi hafta 10 gün filan sürdüSiz daha erken yaptirmissiniz ağrı kesici hafif mi kaldi acaba toplamda kaç günde iyilesti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?