2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Mutlu yıllar canım

Kızlar prima kullanıp memnun olanlar premium care mi yoksa aktif bebek mi??

Kızlar prima kullanıp memnun olanlar premium care mi yoksa aktif bebek mi??
Aktif bebek kullanıyorum çok şükür hiç pişik olmadı kokusu kötü ama 4 numarada koku yokmuş sanırım canım 3 bitirmeye çalışıyorum..nice mutlu yıllara canim

bugun iste ilk günümdü. sandigim kadar zor gecmedi ve hatta eglenceliydi. fakat normalde biberona aliskin olan yavrum itip durmus biberonu ac kalmis. üzüldüm eve gelince. yarin aklim kalacak.

filiz_ank evet cnm ilk Allah hepimize nicelerini göstersin evlatlarımız, eşlerimiz ve sevdiklerimizle :)

F fulya01 Çok sağol cnm :)

Bn de normalde premium kullanıyodm 4 numaraya geçtk evde hediye vardı 4 aktif bebek o da kokuyo ama 3 kadar değil :/ ama premiumun 4 nosu da çok iyi değil diyolar bilemedim hangisinden alayım

Amin canım:)

Siz daha erken yaptirmissiniz ağrı kesici hafif mi kaldi acaba toplamda kaç günde iyilesti

Oğlum bugün uyumuyo bi saat uyumadan kalktı esniyo ama yok bi turlu uyutamadım saldim gitti artık keyfi nasıl isterse paşanın

Mutlu yillarin olsun cnm Maşallah kuzuya beemzigi biraktirdim malesef emzik baya yardimci oluyo sana demek ki. Benimki besigine yatirdigim an gozumun icine bakiyo turlu sirinliklerle el kol hareketlwri yapiyo alayim diye almiyorum bazen bu sefer iyice uyku aciliyo mizlanmaktan nihayet aliyorum cogu zaman ama cok yorucu Boyle ayakta bi saat pispislemek

Teşekkür ederm cnm :) emzik yardmcı ama aynı zmnda dezavantaj atıp atıp geri istiyo bazen elimle tutuyorm ağzında oyuna çevirdi :/ Kolay gelsn sana da zor şu uyutma derdi

Merhaba arkadaşlar benim de 5buçuk aylık bi kızım var. Forumu sürekli okuyodum 900küsur sayfa ben de dahil olmak istedim. Benim de en büyük derdim uyku. İki gündür uyku eğitimi vermeye çalışıyorum ya ben beceremedim ya da benim kıza göre değildi. Çok ağladı yaaa. onunla beraber ben de tabii. Üçüncü gün en az dayanmak lazım ama yapamadım ben. 2.günün ortasında birakiverdim. sallamadan uyutan arkadaşlardan tavsiyeye ve desteğe ihtiyacım var. Bu iki gün çok kötü oldum dogali beri hiçbir böyle olmamıştım ki genelde mizmiz bi bebektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…