2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

kizlar bugun dr gittik yarin rota asisiyla 4.ay asilarini olcaz gitmeden calpol vercem valla. sonra miz mizlanio hep.6950 cikti kalindi uzeri ama aykalrinin yarisi asagidaydi saglik ocağında net belli olur ama dr iyi dedi 400 gr almis cok şükür ek gıdaya basliycaz bizde ka nn için ilac verdi oda kilo aldiirr dedi bakalım. ayy on dk dr yazdırmadi aglio kuck diye simdi tl saldırdı

Yvzbt nice mutlu yıllara inşallah Canim :)

ranapinar bize Dr umuz her seferinde aşıdan once ver calpolu diyo ama biz rotadan bi hafta sonra gittik 4. Ay aşısına yapmadılar ust üste Olmzz diye iki hafta sonraya ertelediler

Ranapinar Canim sizin asilar niye boyle gec kaldi ki 5.ayi dolmadi mi kuzunun. Bi de ek gidaya nasil baslayacaksin ne ile yani bn ypgurt vermeye korkuyom kakasi mukuslu diye

Ranapinar Canim sizin asilar niye boyle gec kaldi ki 5.ayi dolmadi mi kuzunun. Bi de ek gidaya nasil baslayacaksin ne ile yani bn ypgurt vermeye korkuyom kakasi mukuslu diye
dr veemis bi liste bakamadik yikadik yatirdim yüzüstü çevirirken uyandi babasina verdim uyumazsa benn gidicem uyutmaya yine bakayim fotosunu ceker atmaya çalışırım. kakasi bir iyi bir kotu anlamadım bugun . dr bakti ikisi yapılabilir dedi asilarin bir sikinti olmaz dedi.canm bizimki hastalandi ishal oldu dr erteledi ama simdide 6.ay asisi yaklaştı asilar sekteye ugradi biraz
bisoru bend 700 gr almistr agirlasti diodum.ama malesef neyse agkio cok bizimki ben bakkm bi

Siz daha erken yaptirmissiniz ağrı kesici hafif mi kaldi acaba toplamda kaç günde iyilesti
Bizde cuma günü sünnet yaptiracaz randevu aldık çok korkuyorum valla bizede dr.kağıt bardak koyup bez bağlanacak dedi ilk iki gün daha zor olacakmış bir haftada iyileşir dedi

Arkadaşlar oğlum 5.5aylik biz bugün meyve sularına başladık elma suyu verdim sevdi maşallah gündür dr.10gun meyve suyu sonra sebze çorbası dedi günde bir defa mı verecegimi sormaya unutmuşum bir defa 3 gun aynı meyve suyunumu verecem alarji olacakmi diye

Hadi hayırlısı bizde gıdaya haftaya başlıyoruz heyecanlıyımm:))

Gunde iki kere verilmeliymis elma suyu en fazla.

Günaydın kızlar

Sizler mama tabağı kaşığı mama saklama kabı hangi markanınkini aldınız? Sağlık açısından hangisi daha iyidir?
ben bunu aldım canım bebedor marka memnunum. kapaklı olması çok güzel dışarı faalan çıkarken çok rahat götürebiliyosun.

Eklentiler

• iki-bolmeli-tabak-ve-mama-kasigi-z.webp
    8 KB · Görüntüleme: 65
Kizlar ek gidayi kac ogun veriyorsunuz bn bugun sebze puresi tattirmayi düşünüyorum iki kaşık ama aksam muhallebi vermek istiyorum yine dun az verdm birde yapamadm zaten muhallebiyi sinir oldum eşim yaptı
ek gıdayı 3 öğün veriyorum canım ben gece yatmadan önce de hippin gecemamasını veriyorum 100 ml. 3 saat ssonraa uyanıp beni de emiyor sonraa 5 saat uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…