Sagol cnmTeşekkür ederm cnm :) emzik yardmcı ama aynı zmnda dezavantaj atıp atıp geri istiyo bazen elimle tutuyorm ağzında oyuna çevirdi :/ Kolay gelsn sana da zor şu uyutma derdi
Amin cnm hepimize. Bnm de yiyesim var :) Yap bana buyrun gelin
nice senelere canmÇok teşekkürler cnm :)
Teşekkür ederm cnm :) inşllh aşıdan sonra bi sıkıntısı olmaz maşallahnice senelere canm
dr veemis bi liste bakamadik yikadik yatirdim yüzüstü çevirirken uyandi babasina verdim uyumazsa benn gidicem uyutmaya yine bakayim fotosunu ceker atmaya çalışırım. kakasi bir iyi bir kotu anlamadım bugun . dr bakti ikisi yapılabilir dedi asilarin bir sikinti olmaz dedi.canm bizimki hastalandi ishal oldu dr erteledi ama simdide 6.ay asisi yaklaştı asilar sekteye ugradi birazRanapinar Canim sizin asilar niye boyle gec kaldi ki 5.ayi dolmadi mi kuzunun. Bi de ek gidaya nasil baslayacaksin ne ile yani bn ypgurt vermeye korkuyom kakasi mukuslu diye
Bizde cuma günü sünnet yaptiracaz randevu aldık çok korkuyorum valla bizede dr.kağıt bardak koyup bez bağlanacak dedi ilk iki gün daha zor olacakmış bir haftada iyileşir dediSiz daha erken yaptirmissiniz ağrı kesici hafif mi kaldi acaba toplamda kaç günde iyilesti
Arkadaşlar oğlum 5.5aylik biz bugün meyve sularına başladık elma suyu verdim sevdi maşallah gündür dr.10gun meyve suyu sonra sebze çorbası dedi günde bir defa mı verecegimi sormaya unutmuşum bir defa 3 gun aynı meyve suyunumu verecem alarji olacakmi diye
Kac kilo ki?Ne kadar yediriyosam yok kilo almiyo bu OFFF verecem eline ekmeği böreği yeter yaa
Gunde iki kere verilmeliymis elma suyu en fazla.Arkadaşlar oğlum 5.5aylik biz bugün meyve sularına başladık elma suyu verdim sevdi maşallah gündür dr.10gun meyve suyu sonra sebze çorbası dedi günde bir defa mı verecegimi sormaya unutmuşum bir defa 3 gun aynı meyve suyunumu verecem alarji olacakmi diye
ben bunu aldım canım bebedor marka memnunum. kapaklı olması çok güzel dışarı faalan çıkarken çok rahat götürebiliyosun.Günaydın kızlar
Sizler mama tabağı kaşığı mama saklama kabı hangi markanınkini aldınız? Sağlık açısından hangisi daha iyidir?
Guzelmis. Nerden ve ne kadara aldin?ben bunu aldım canım bebedor marka memnunum. kapaklı olması çok güzel dışarı faalan çıkarken çok rahat götürebiliyosun.
adınızı alalım hemen :) begenirsek neden olmasınO zaman bizde listeye adımızı yazdıralım :))
ek gıdayı 3 öğün veriyorum canım ben gece yatmadan önce de hippin gecemamasını veriyorum 100 ml. 3 saat ssonraa uyanıp beni de emiyor sonraa 5 saat uyuyorKizlar ek gidayi kac ogun veriyorsunuz bn bugun sebze puresi tattirmayi düşünüyorum iki kaşık ama aksam muhallebi vermek istiyorum yine dun az verdm birde yapamadm zaten muhallebiyi sinir oldum eşim yaptı
hepsiburadadan aldım canım 20 tl ydi sanırım.Guzelmis. Nerden ve ne kadara aldin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?