Cnm Sıkma canını eğer yiyosa ve almıyosa çok çok da düşük değilse yapısı öyledir yaniNe kadar yediriyosam yok kilo almiyo bu OFFF verecem eline ekmeği böreği yeter yaa
Bnce de 1 kere ver cnm ve istersen 3 gün kuralını uygula. Zaten elma suyu fazla verilirse kabız yapabilir diye biliyoru. Biz elmayı bırakıp armuta geçtik kakamız sıkıntılı çünküArkadaşlar oğlum 5.5aylik biz bugün meyve sularına başladık elma suyu verdim sevdi maşallah gündür dr.10gun meyve suyu sonra sebze çorbası dedi günde bir defa mı verecegimi sormaya unutmuşum bir defa 3 gun aynı meyve suyunumu verecem alarji olacakmi diye
Çok güzelmiş cnm güle güle kullanın ben de alıcam inşllhben bunu aldım canım bebedor marka memnunum. kapaklı olması çok güzel dışarı faalan çıkarken çok rahat götürebiliyosun.
ben yeşil paketin 4 numarasını kullanıyorum canım onda da oluyor koku yaa. ilk bağlarken güzel kremli bi koku oluyor yarım saat 1 saat sonra koku başlıyor.Aktif bebek kullanıyorum çok şükür hiç pişik olmadı kokusu kötü ama 4 numarada koku yokmuş sanırım canım 3 bitirmeye çalışıyorum..nice mutlu yıllara canim
Maşallah canım ya bizimkide şöyle doyacak şekilde yesede bnde rahatlasam tadimlik veriyorum sevdimi sevmedimi anlamiyorumdaek gıdayı 3 öğün veriyorum canım ben gece yatmadan önce de hippin gecemamasını veriyorum 100 ml. 3 saat ssonraa uyanıp beni de emiyor sonraa 5 saat uyuyor
ilk baştaa verince istekliysse ver canım iyice yesin tadımlık vereceksin diye bişey yok ki. benimki havucu sevmedi mesela onu tadımlık verdim. ama kabağı sevdi hepsini yedi istedikçe verdim ben de :)Maşallah canım ya bizimkide şöyle doyacak şekilde yesede bnde rahatlasam tadimlik veriyorum sevdimi sevmedimi anlamiyorumda
Daha cok sey var demi alinacak :-/hepsiburadadan aldım canım 20 tl ydi sanırım.
Daha cok sey var demi alinacak :-/hepsiburadadan aldım canım 20 tl ydi sanırım.
onlar büyüdükçe ihtiyaçları da büyüyor canım napacaksın canları sağolsunDaha cok sey var demi alinacak :-/
Kızlar bn bugun havuc ile patatesi Buharda pişirdim birazda princ hasladim süzgeçten geçirdim iki üç kasik verdim aksamda yulaf unundan muhallebi yaptim ondanda biraz verdim ama korkuyorum yedirirken boğazına kaçacak diye yanimda su var hep azicik veriyorum tıkanmasin diye ama stres oluyorum yuttumu yutmadimi diye
Cnm neden stres yapıyosnki?? Sonuçta süzgeçten geçirmişsin yutar merak etme eme eme de olsa yutar o onu Allahın izniyle. Şimdilik tadımlık ver de sonra artar zaten yer doya doya. Bnmki de bayıla bayıla yemiyo püreyi ama alıştı. Bi de çok fazla tat ayırt edemiyolar alerji yapmadığı sürece illaki yedirirsin :)Maşallah canım ya bizimkide şöyle doyacak şekilde yesede bnde rahatlasam tadimlik veriyorum sevdimi sevmedimi anlamiyorumda
Canim o isteme kismi nasil oluyor bZmki öyle tepki pek vermediilk baştaa verince istekliysse ver canım iyice yesin tadımlık vereceksin diye bişey yok ki. benimki havucu sevmedi mesela onu tadımlık verdim. ama kabağı sevdi hepsini yedi istedikçe verdim ben de :)
Neden görevlendirilme yapıldı canım?Sudan çıkmış balık gibiyimgörevlendirme yapıldı, ne görev vericekler diye bekliyorum boş boş
Iki kere boğazina kaçtı canm oksurdu hemen su verdim sirtina vurdum ondanCnm neden stres yapıyosnki?? Sonuçta süzgeçten geçirmişsin yutar merak etme eme eme de olsa yutar o onu Allahın izniyle. Şimdilik tadımlık ver de sonra artar zaten yer doya doya. Bnmki de bayıla bayıla yemiyo püreyi ama alıştı. Bi de çok fazla tat ayırt edemiyolar alerji yapmadığı sürece illaki yedirirsin :)
benimki ağzını açıp kaşığa uzanıyor :)Canim o isteme kismi nasil oluyor bZmki öyle tepki pek vermedi
Temizleme refleksleri kuvvetli cnm o kadar tedirgin olma Allah korusunIki kere boğazina kaçtı canm oksurdu hemen su verdim sirtina vurdum ondan
Akan salyadaki asit güçlü gelip önlükten dolayı devamlı hafif nemli kaldığı için çenenin altını ve çevresini tahriş ediyor. Travicort yada travogen bu işi çözüyor; yalnız yalamaması lazım. O yüzden gece yatarken uyuduktan sonra minicik sürün geçirir. Bir de lansinohun meme ucu kremi de işe yarıyor :)Bi dahakine dikkat edecegim bakalim ne yedim acaba.
Oy yerim onu maşallah bizimki ilk defa tanışıyor ya heralde ondan oyle bakıyor yuzume ne bu diye :)benimki ağzını açıp kaşığa uzanıyor :)
ben bunu aldım canım bebedor marka memnunum. kapaklı olması çok güzel dışarı faalan çıkarken çok rahat götürebiliyosun.
Elecon pomat verdi. Kortizonlu ne yazık ki. O yüzden mümkün olduğunca kullanmamaya çalışıyorum.
Evet canım alerjik
Cnm ilk 2-3 gün zor oldu baya ağladı ve kucağıma alıp sakinleştirdim. Şimdi 10 dk da uyuyo ama uykusunun ne zaman geldiğini daha iyi anladım ddeneyerek. Yatağına koyuyorum su veriyorm emzik veriyorm rahatlatıcı bi müzik açıyorm o mızıldanıyo tabi. O arada bazen uyku arkadaşını pişpişliyorm çok hareketliyse, sakinse odadan bile çıkıyorm o arada uyuyo ama bazen bilerek emziğini atıyo beni istiyo o zaman da oturuyorm yanına ama yüzüne bakmıyorum bakınca ağlıyyo. Sallanmak için kendi kafasını sallıyo :) yüzüne bakmayınca o bana baka baka uykuya dalıyo
Bu sene doğanların çoğu erkek sanırım kız bulmak zor :)
Bugün 27 doldu89 luyum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?