Canım benim kız 6 ayını doldurdu. Ben oğleye doğru meyve püresi, ikindi yoğurt, akşam ustu sebze çorbası, gece yatmadan da muhallebi veriyorum.Kizlar ek gidayi kac ogun veriyorsunuz bn bugun sebze puresi tattirmayi düşünüyorum iki kaşık ama aksam muhallebi vermek istiyorum yine dun az verdm birde yapamadm zaten muhallebiyi sinir oldum eşim yaptı
Premium care canım en baştan beri:)Kızlar prima kullanıp memnun olanlar premium care mi yoksa aktif bebek mi??
Oy yerim onu maşallah bizimki ilk defa tanışıyor ya heralde ondan oyle bakıyor yuzume ne bu diye :)[/QUOTE
Bizimki ilaç içiyor. Biri çilekli diğeri biraz daha kötü. İlk önce kaşığı görünce ağzını açıp bekliyor. Çilekli ise devamı gelsin diye bekliyor. Diğerini ilk tattığında ikinci lokmayı püskürtüyor. Kaşıkla birşey geldiğini çözdü sıpaKK45:
Alacagiz da her adimda heee... diyip kaliyorum o da vardi demi bu da vardi demionlar büyüdükçe ihtiyaçları da büyüyor canım napacaksın canları sağolsun
Cnm Sıkma canını eğer yiyosa ve almıyosa çok çok da düşük değilse yapısı öyledir yani
Bnce de 1 kere ver cnm ve istersen 3 gün kuralını uygula. Zaten elma suyu fazla verilirse kabız yapabilir diye biliyoru. Biz elmayı bırakıp armuta geçtik kakamız sıkıntılı çünkü
Çok güzelmiş cnm güle güle kullanın ben de alıcam inşllh
Kabak yeşil mi? Yeşil ise şu anda kabaklar sera değil mi?ilk baştaa verince istekliysse ver canım iyice yesin tadımlık vereceksin diye bişey yok ki. benimki havucu sevmedi mesela onu tadımlık verdim. ama kabağı sevdi hepsini yedi istedikçe verdim ben de :)
Bizim yanakta sma cenede degil ki. Geciyor yine oluyor.Akan salyadaki asit güçlü gelip önlükten dolayı devamlı hafif nemli kaldığı için çenenin altını ve çevresini tahriş ediyor. Travicort yada travogen bu işi çözüyor; yalnız yalamaması lazım. O yüzden gece yatarken uyuduktan sonra minicik sürün geçirir. Bir de lansinohun meme ucu kremi de işe yarıyor :)
Korkma tatlım oğluşun adam oluyor; yakında bıyıklarda terler. Bebeklerin çişlerinin iyileştirici etkisi var. Normal çocuktan daha çabuk iyileşecek bebiş inşallah. Daha sonra çok rahat edeceksin :)Bizde cuma günü sünnet yaptiracaz randevu aldık çok korkuyorum valla bizede dr.kağıt bardak koyup bez bağlanacak dedi ilk iki gün daha zor olacakmış bir haftada iyileşir dedi
Bizim yanakta sma cenede degil ki. Geciyor yine oluyor.
kadrom 2 saat uzaktaki bi ilçedeNeden görevlendirilme yapıldı canım?
Benimki de bbbllllii bbbbli diye agliyodu tukuruklu :) Durdum izledim guldum az. Aglamalari bile degisti :))Ya benimki de bugün yanağa geçti. Yeni farkettim iki gündür dil papuç gibi dışarıda yalanmayı öğreniyor :) Heryer tükürük
kizlar bugun dr gittik yarin rota asisiyla 4.ay asilarini olcaz gitmeden calpol vercem valla. sonra miz mizlanio hep.6950 cikti kalindi uzeri ama aykalrinin yarisi asagidaydi saglik ocağında net belli olur ama dr iyi dedi 400 gr almis cok şükür ek gıdaya basliycaz bizde ka nn için ilac verdi oda kilo aldiirr dedi bakalım. ayy on dk dr yazdırmadi aglio kuck diye simdi tl saldırdı
Size birşey sormak istiyorum. Bebeği evde nasıl giydiriyorsunuz? Ben iç zıbın- body ve tulum üstüne de yelek giydiriyorum Evin sıcaklığı 20-21 derece. Dışarı çıkarken de astronot giydiriyorum. Şimdi gezinirken çok cicikıyafetler gördüm takım olarak. mont yada hırka koymuşlar, tayt koymuşlar bir de body. Ama ben bodyi normal atlet gibi giydiriyorum??? İki body üstüste olur mu ???
Bizde babanın kucakta uyuma vardı. İlk günler biraz zor oldu. Uyumadan önce iyice yorduk. Oynattık falan filan. Artık mızmız kafa düşüp gözleri ovuşturmaya başlayınca yatırdık beşiğe elini tutup başını okşayıp loş ışıkta gözünün içine bakıp ninni söyledim çok. İlk iki gün ciddi ağladı. Sonra alıştı. Yalnız birde hergün mutlaka aynı saatle aynı rutinle yatırdım hep hala da öyle gidiyor. Yalnız biz de meme olmadığı için mama ile gidiyoruz. Saat 8 gibi odaya geçip altını açıp üstünü değiştirip uyku tulumunu giydirip yatağa yatırıyorum. Dönence ve müziği açıyorum. Sonra üstünü örtüyorum. ışığı kapatıyorum. Koridora da gece lambası taktık onu açıyorum. Elinden tutuyorum. Parmaklarımla oynuyor ve uyumadan önce battaniyeyi yüzüne çekiyor. Saat 8:30 da en geç 9 da uyuyor. İlk zamanlar ninni söylüyordum. Şimdi park yatağın müziğini açınca da yetiyor. Bu iş bir haftada rayına oturuyor; ama hastalık yada huysuzluk durumlarında gene kucağa alıyoruz.Merhaba arkadaşlar benim de 5buçuk aylık bi kızım var. Forumu sürekli okuyodum 900küsur sayfa ben de dahil olmak istedim. Benim de en büyük derdim uyku. İki gündür uyku eğitimi vermeye çalışıyorum ya ben beceremedim ya da benim kıza göre değildi. Çok ağladı yaaa. onunla beraber ben de tabii. Üçüncü gün en az dayanmak lazım ama yapamadım ben. 2.günün ortasında birakiverdim. sallamadan uyutan arkadaşlardan tavsiyeye ve desteğe ihtiyacım var. Bu iki gün çok kötü oldum dogali beri hiçbir böyle olmamıştım ki genelde mizmiz bi bebektir.
Maşallah canım cok guzel yiyor bzm on gün kaldi doldurmaya tatma asamasinda inşallah böyle yer bizimkideCanım benim kız 6 ayını doldurdu. Ben oğleye doğru meyve püresi, ikindi yoğurt, akşam ustu sebze çorbası, gece yatmadan da muhallebi veriyorum.
Cok giydiriyorsun bnce bn kisakol ve uzun kol citcitli altına iki alt giydiriyorum soguk olduğunu düşünursem bir ust uzun kol yada yelek giydiriyorunSize birşey sormak istiyorum. Bebeği evde nasıl giydiriyorsunuz? Ben iç zıbın- body ve tulum üstüne de yelek giydiriyorum Evin sıcaklığı 20-21 derece. Dışarı çıkarken de astronot giydiriyorum. Şimdi gezinirken çok cicikıyafetler gördüm takım olarak. mont yada hırka koymuşlar, tayt koymuşlar bir de body. Ama ben bodyi normal atlet gibi giydiriyorum??? İki body üstüste olur mu ???
bizimki zaten istahsiz almadik daha ne verdi bilmiyorum 11 damla verdi cok degil mi ki ??@mukut31
Huggies çok iyi. Kardeşimde hep onu kullandı bende kullanıyorum Prima yeşil sızdırıyor ve kokutuyor. Molfixi görümcem kullanıyor 1 aylık bebek her kaka ve çiş dışarı çıkıyor. Huggies 3 ten sonra kız erkek diye ayrılıyor. Valla sabah bizimki mayın gibi oluyor at birinin kafaya kırılsın. Zaten evdeki kirli bezlerin adı mayın, bebek arabası da ferrarı :)Bende bi alıp deneyim o zaman canım sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?