2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bu uyku meselesinde istikrar çok önemli. Her zaman hep aynı şeylerle hep aynı zamanda hep aynı müzikle bu iş çözülüyor. Bir öyle bir böyle olursa daha sonra daha da büyük zorluk yaşama şansın yüksek tatlım Gerekirse çıkış kk ne. Uyku kısmında katı olman gerekli ki yatırdığında uyutabilesin

Hep benzer şeyler, ninniyi opera formunda söyleyince önce ne oluyor diye suratıma bakıyor, sonra gülüyor. Valla şüphe ediyorum. Bunlar bizimle dalga mı geçiyor :)

Hepimiz aynıyız. Gide gele helak oluyorum. bende bebek arabasıyla taşıyorum. Yalnız tam çorba ya da süt taşacakken, tam kavurduğum şey yanmak üzereyken ağlamaya başlamıyor mu yok yaaa diyorum.

Bi de tam yemek yiyecekken yada çay falan içecekken uyanıyor uyanıksa kucak istiyor:))

Kızlar haftaya ek gıdaya başlıyoruz aklımda bir sürü soru var. Birini sormak istiyorum.

Bebişlere yedirirken nasıl yediriyorsunuz? Yastıkta yatırarak mı? Kucağınızda mı? Ya da başka türlü?

Ben emzirme yastığına yatırIP yedirmeyi düşünüyorum. Boğazına kaçar mı acaba?

Dik oturtup beslemen gerekli tatlım. Yatarken verirsen genzine kaçabilir allah korusun. Ben ana kucağına yada bebek arabasına oturtup verdim bir kaç kez

Bizde cuma günü sünnet yaptiracaz randevu aldık çok korkuyorum valla bizede dr.kağıt bardak koyup bez bağlanacak dedi ilk iki gün daha zor olacakmış bir haftada iyileşir dedi
Bizim de on yedisinde olcak. Tecrubelwrini yazarsin insallah cok iyi gecer lokal olacak degil mi

Dik oturtup beslemen gerekli tatlım. Yatarken verirsen genzine kaçabilir allah korusun. Ben ana kucağına yada bebek arabasına oturtup verdim bir kaç kez

Saol canım bilgi verdiğin için :)

Pazartesi günü 5 aylık olacak mama sandalyesine oturtabilir miyim? Artık oturur sanırım

Yaptigim arastirmalara göre bebekleri yatarak beslemek tehlikeliymis canım bogazina kacma ihtimalinden dolayi.ben mama sandalyesine oturtuyorum canim sorun yasamadik şimdiye kadar. Sen de bi dene istersen oturmaya hazirsa oturtursun.

canım ben evde çıtçıtlı body üstüne alt üst eşofman ya da tulum giydiriyorum. Uykudan uyandığında 15-20 dk yelek giydiriyorum sonra çıkarıyorum içerisi 23-24 derece. Bir gün kombiyi fazla açmışım bir baktım 29 olmuş düşürdükten sonra sıcaklık azalana kadar yandık evde bebiş dahil hepimiz kısa kolluyduk. Dışarı çıkarkende senin dediğin o taytları cicileri giydirip üstüne astronot giydiriyorum avm ye gitmişsek astronotu orda çıkarıp hırka yada kapısonlu bişey giydiriyorum

Ben citcitli badi. Corap.Ayakli ince penye pantolon normal pantolon ve UST penyesini giydiriyorum odanin durumuna gore yelek patik takiyorum. Disari cikarken polarli alt pantolon ve kalin orgu hirka uzerine ne olur ne olmaz diye battaniyesini atiyorum duruma gore kullaniyorum ben de bebek cantasina ne koyuyosunuz onu merak ettm simdi. Bazen gereksiz seyler koymis oluyorum

Yaptigim arastirmalara göre bebekleri yatarak beslemek tehlikeliymis canım bogazina kacma ihtimalinden dolayi.ben mama sandalyesine oturtuyorum canim sorun yasamadik şimdiye kadar. Sen de bi dene istersen oturmaya hazirsa oturtursun.
ben 4. ayı doldurduğunda ek gıdaya başladım. Meyve ve sebze pureleriyle. hipp organik kavanox purelerini kullanıyorum. marketten aldığım sebxe meyveden daha sağlıklı geliyor bana. evde yoğurt mayalıyorum. bir oğun meyve puresiyle yoğurdu karıştırıp veriyorum. bir oğun de sebze puresi veriyordum. 5. ayı doldurduğumuzdan beri muhallebiyi de ekledik. bir gun pirinç unu ve irmikten muhallebi yapıyorum bir gun sadece irmikten yapıyorum. pureye yarım kavanoz da meyve puresi ekliyorum. bazen de hazırladığım pureye 3 olçek biberon mamadı katıyorum. gunde 30 cc de kefir veriyorum.

Evet o konuda benim Dr da uyardı yatarak yedirme ana kucağındaki oturur pozisyon da biraz büyüyünce de oturarak yedirmemi söyledi

Aa
Bunu bilmiyodum bana hemsiresi surekli sut aldigi icin bundan sonra demir ihtiyaci olur ddi ama tahlil filan yok tabi doktor da basladiniz mi diyince hic sprgulamadim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…