Bu uyku meselesinde istikrar çok önemli. Her zaman hep aynı şeylerle hep aynı zamanda hep aynı müzikle bu iş çözülüyor. Bir öyle bir böyle olursa daha sonra daha da büyük zorluk yaşama şansın yüksek tatlımGenelde sadece müzik aciyorum ama pek durmaz gecende türkçe sôzlü ninni açtım dudağını büzdü agladi başka çocuklar ninni de uyur benim ki agliyo :) dinlemeyi sevdiği pek müzik yok. Kucağa baştan çok alıştırdılar ben yere alistirdim kv kkucağa 4 defa alistirdim gelmediği zamanlarda kendi kendine uyurdu ve 3 saati bulurdu uykusu. Artık biktim alıştırmaktan ve doğal olarak aglamasindan nasılsa ise yaramayacak diye şimdi daha kucakci ve bırakacak diye daha çok agliyo
Hepimiz aynıyız. Gide gele helak oluyorum. bende bebek arabasıyla taşıyorum. Yalnız tam çorba ya da süt taşacakken, tam kavurduğum şey yanmak üzereyken ağlamaya başlamıyor mu yok yaaa diyorum.Benimki de yalnızlıktan çok hoşlanmıyo:) hangi odadaysam taşıyorum:))
Hep benzer şeyler, ninniyi opera formunda söyleyince önce ne oluyor diye suratıma bakıyor, sonra gülüyor. Valla şüphe ediyorum. Bunlar bizimle dalga mı geçiyor :)Benim kızı da babası alistirdi hirpalayip seviyoruz bizde tek sevmediği yüz üstü durmak onuda sırt üstü dönmeyi basarirsa sever herhalde
Maşallah canim
Ben uyuyunca yemek yapıyorum genel de normal bir şarkıyı Anormal söyleyince nasıl kahkaha atıyor nesi hoşuna gidiyorsa ciyak sesimin
Hepimiz aynıyız. Gide gele helak oluyorum. bende bebek arabasıyla taşıyorum. Yalnız tam çorba ya da süt taşacakken, tam kavurduğum şey yanmak üzereyken ağlamaya başlamıyor mu yok yaaa diyorum.
Dik oturtup beslemen gerekli tatlım. Yatarken verirsen genzine kaçabilir allah korusun. Ben ana kucağına yada bebek arabasına oturtup verdim bir kaç kezKızlar haftaya ek gıdaya başlıyoruz aklımda bir sürü soru var. Birini sormak istiyorum.
Bebişlere yedirirken nasıl yediriyorsunuz? Yastıkta yatırarak mı? Kucağınızda mı? Ya da başka türlü?
Ben emzirme yastığına yatırIP yedirmeyi düşünüyorum. Boğazına kaçar mı acaba?
Bizim de on yedisinde olcak. Tecrubelwrini yazarsinBizde cuma günü sünnet yaptiracaz randevu aldık çok korkuyorum valla bizede dr.kağıt bardak koyup bez bağlanacak dedi ilk iki gün daha zor olacakmış bir haftada iyileşir dedi
Dik oturtup beslemen gerekli tatlım. Yatarken verirsen genzine kaçabilir allah korusun. Ben ana kucağına yada bebek arabasına oturtup verdim bir kaç kez
Bizimde yarın oluyor 5 ay. Kenarlarına yastık koyarsan dik otururSaol canım bilgi verdiğin için :)
Pazartesi günü 5 aylık olacak mama sandalyesine oturtabilir miyim? Artık oturur sanırım
Bunun kiz modeli var bizde :)Varmi sizde bu model?Eki Görüntüle 1769004
Varmi sizde bu model?Eki Görüntüle 1769004
Durduramiyoruz artik biraktim kendi halineBunun kiz modeli var bizde :)
Yaptigim arastirmalara göre bebekleri yatarak beslemek tehlikeliymis canım bogazina kacma ihtimalinden dolayi.ben mama sandalyesine oturtuyorum canim sorun yasamadik şimdiye kadar. Sen de bi dene istersen oturmaya hazirsa oturtursun.Kızlar haftaya ek gıdaya başlıyoruz aklımda bir sürü soru var. Birini sormak istiyorum.
Bebişlere yedirirken nasıl yediriyorsunuz? Yastıkta yatırarak mı? Kucağınızda mı? Ya da başka türlü?
Ben emzirme yastığına yatırIP yedirmeyi düşünüyorum. Boğazına kaçar mı acaba?
canım ben evde çıtçıtlı body üstüne alt üst eşofman ya da tulum giydiriyorum. Uykudan uyandığında 15-20 dk yelek giydiriyorum sonra çıkarıyorum içerisi 23-24 derece. Bir gün kombiyi fazla açmışım bir baktım 29 olmuş düşürdükten sonra sıcaklık azalana kadar yandık evde bebiş dahil hepimiz kısa kolluyduk. Dışarı çıkarkende senin dediğin o taytları cicileri giydirip üstüne astronot giydiriyorum avm ye gitmişsek astronotu orda çıkarıp hırka yada kapısonlu bişey giydiriyorumSize birşey sormak istiyorum. Bebeği evde nasıl giydiriyorsunuz? Ben iç zıbın- body ve tulum üstüne de yelek giydiriyorum Evin sıcaklığı 20-21 derece. Dışarı çıkarken de astronot giydiriyorum. Şimdi gezinirken çok cicikıyafetler gördüm takım olarak. mont yada hırka koymuşlar, tayt koymuşlar bir de body. Ama ben bodyi normal atlet gibi giydiriyorum??? İki body üstüste olur mu ???
Koydugum yerde bulamiyorum bende artikMaşallah :)
Benim kız da koltuğun ya da yatağın üstünde kendi çevresinde dönüyor:)))
Ben citcitli badi. Corap.Ayakli ince penye pantolon normal pantolon ve UST penyesini giydiriyorum odanin durumuna gore yelek patik takiyorum. Disari cikarken polarli alt pantolon ve kalin orgu hirka uzerine ne olur ne olmaz diye battaniyesini atiyorum duruma gore kullaniyorum ben de bebek cantasina ne koyuyosunuz onu merak ettm simdi. Bazen gereksiz seyler koymis oluyorumSize birşey sormak istiyorum. Bebeği evde nasıl giydiriyorsunuz? Ben iç zıbın- body ve tulum üstüne de yelek giydiriyorum Evin sıcaklığı 20-21 derece. Dışarı çıkarken de astronot giydiriyorum. Şimdi gezinirken çok cicikıyafetler gördüm takım olarak. mont yada hırka koymuşlar, tayt koymuşlar bir de body. Ama ben bodyi normal atlet gibi giydiriyorum??? İki body üstüste olur mu ???
ben 4. ayı doldurduğunda ek gıdaya başladım. Meyve ve sebze pureleriyle. hipp organik kavanox purelerini kullanıyorum. marketten aldığım sebxe meyveden daha sağlıklı geliyor bana. evde yoğurt mayalıyorum. bir oğun meyve puresiyle yoğurdu karıştırıp veriyorum. bir oğun de sebze puresi veriyordum. 5. ayı doldurduğumuzdan beri muhallebiyi de ekledik. bir gun pirinç unu ve irmikten muhallebi yapıyorum bir gun sadece irmikten yapıyorum. pureye yarım kavanoz da meyve puresi ekliyorum. bazen de hazırladığım pureye 3 olçek biberon mamadı katıyorum. gunde 30 cc de kefir veriyorum.Yaptigim arastirmalara göre bebekleri yatarak beslemek tehlikeliymis canım bogazina kacma ihtimalinden dolayi.ben mama sandalyesine oturtuyorum canim sorun yasamadik şimdiye kadar. Sen de bi dene istersen oturmaya hazirsa oturtursun.
Evet o konuda benim Dr da uyardı yatarak yedirme ana kucağındaki oturur pozisyon da biraz büyüyünce de oturarak yedirmemi söylediYaptigim arastirmalara göre bebekleri yatarak beslemek tehlikeliymis canım bogazina kacma ihtimalinden dolayi.ben mama sandalyesine oturtuyorum canim sorun yasamadik şimdiye kadar. Sen de bi dene istersen oturmaya hazirsa oturtursun.
Bunu bilmiyodum bana hemsiresi surekli sut aldigi icin bundan sonra demir ihtiyaci olur ddi ama tahlil filan yok tabi doktor da basladiniz mi diyince hic sprgulamadim benKan için ne verdi Vegaferon mu? Hem çok hazımsızlık yaptı bizde hemde kabızlık. Mis gibi mama yiyen çocuk 60cc mamayı emmez oldu. Sarardı resmen.Bende internete girip araştırdım. Vegaferonla ilgili bir sürü olumsuz yazı okudum. Ebeyi aradım. Neden tahlil yapmadan veriliyor diye. Aslında kan damlası tahlil yapılıp kansızlık varsa verilmesi gerekiyormuş. Kansızlığı olmayan çocuğunun beyninde bir sürü olumsuzlıklar ve gelişim gerilikleri oluşuyormuş.
Eczacıyı arayıp sordum kan preparatı başka ne var diye? sadece vegaferon ve ferrum hausmann var başka yok deyince, kız da kötü olunca ben bıraktım kullanmıyorum. Ayrıca dikkat edin kan ilaçları her çocuğa yaramıyor. Vücudunu takip edin, kırmızı noktalanma olursa hemen bırakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?