Yaptigim arastirmalara göre bebekleri yatarak beslemek tehlikeliymis canım bogazina kacma ihtimalinden dolayi.ben mama sandalyesine oturtuyorum canim sorun yasamadik şimdiye kadar. Sen de bi dene istersen oturmaya hazirsa oturtursun.
Bende meyve purelerini hipp in kavanozlarindan veriyorum sebzeyi kendim hazırlıyorum esimde senin gbi düşünüyor bunlar organik sebze hep bunlardan ver hem uğraşma diyor. Ama bozulmasın diye sonuçta içine bir şeyler ekliyorlar ve tazede olmuyor bekliyor faekindaysan dolapta da değil demek ki bozulmayacak maddeler koyuyorlar içineben 4. ayı doldurduğunda ek gıdaya başladım. Meyve ve sebze pureleriyle. hipp organik kavanox purelerini kullanıyorum. marketten aldığım sebxe meyveden daha sağlıklı geliyor bana. evde yoğurt mayalıyorum. bir oğun meyve puresiyle yoğurdu karıştırıp veriyorum. bir oğun de sebze puresi veriyordum. 5. ayı doldurduğumuzdan beri muhallebiyi de ekledik. bir gun pirinç unu ve irmikten muhallebi yapıyorum bir gun sadece irmikten yapıyorum. pureye yarım kavanoz da meyve puresi ekliyorum. bazen de hazırladığım pureye 3 olçek biberon mamadı katıyorum. gunde 30 cc de kefir veriyorum.
Kefiri sindirim icin veriyorsun galuba agir gelmiyo muben 4. ayı doldurduğunda ek gıdaya başladım. Meyve ve sebze pureleriyle. hipp organik kavanox purelerini kullanıyorum. marketten aldığım sebxe meyveden daha sağlıklı geliyor bana. evde yoğurt mayalıyorum. bir oğun meyve puresiyle yoğurdu karıştırıp veriyorum. bir oğun de sebze puresi veriyordum. 5. ayı doldurduğumuzdan beri muhallebiyi de ekledik. bir gun pirinç unu ve irmikten muhallebi yapıyorum bir gun sadece irmikten yapıyorum. pureye yarım kavanoz da meyve puresi ekliyorum. bazen de hazırladığım pureye 3 olçek biberon mamadı katıyorum. gunde 30 cc de kefir veriyorum.
Benim bir bady bir patikli alt, üst, yelek, tırnak makası, ıslak mendil, bez, mendil bunlar her zaman çantada yedek olarak durur cikartmam bile çantadan. Onun dışında dışarı çıkarken de battaniye mama termos biberon emzik oyuncak eklerim . Epeydir çıkmıyoruz uzun süreli gezmelere sanırım artık sebze meyve de eklenecek çantaya :)Ben citcitli badi. Corap.Ayakli ince penye pantolon normal pantolon ve UST penyesini giydiriyorum odanin durumuna gore yelek patik takiyorum. Disari cikarken polarli alt pantolon ve kalin orgu hirka uzerine ne olur ne olmaz diye battaniyesini atiyorum duruma gore kullaniyorum ben de bebek cantasina ne koyuyosunuz onu merak ettm simdi. Bazen gereksiz seyler koymis oluyorum
Bana da kavanoz mamalari saibeli geliyor icindeki katki maddeleri olmasa aylarca o rafta nasil duracak.ben kendim yapiyorum meyveyi de sebzeyi de.verdigklerim organik olmasa da en azindan katki maddesi yok icinde. Icim daha rahat bilmiyorum.misslady4072 .!.:ben 4. ayı doldurduğunda ek gıdaya başladım. Meyve ve sebze pureleriyle. hipp organik kavanox purelerini kullanıyorum. marketten aldığım sebxe meyveden daha sağlıklı geliyor bana. evde yoğurt mayalıyorum. bir oğun meyve puresiyle yoğurdu karıştırıp veriyorum. bir oğun de sebze puresi veriyordum. 5. ayı doldurduğumuzdan beri muhallebiyi de ekledik. bir gun pirinç unu ve irmikten muhallebi yapıyorum bir gun sadece irmikten yapıyorum. pureye yarım kavanoz da meyve puresi ekliyorum. bazen de hazırladığım pureye 3 olçek biberon mamadı katıyorum. gunde 30 cc de kefir veriyorum.
Bugün özellikle gidip Milupanın organik sütlacına baktım içinde organik şeker kamışı var ya. Organikliğini yiyeyim. Şeker var sonuçta. gene doğru görmüşüm.
O zaman senin için iyi bir şey yapılmış. Sevindim adına Can'ım. Ben de uzağa görevlendirme oldun zannettim.kadrom 2 saat uzaktaki bi ilçede
Can'ım ben bu destek yaptığına hafif eğerek yatırarak yediriyorum, şükür bi problem yaşamadık. Bu arada kızım Zeynep :) bi maaşallah alalımKızlar haftaya ek gıdaya başlıyoruz aklımda bir sürü soru var. Birini sormak istiyorum.
Bebişlere yedirirken nasıl yediriyorsunuz? Yastıkta yatırarak mı? Kucağınızda mı? Ya da başka türlü?
Ben emzirme yastığına yatırIP yedirmeyi düşünüyorum. Boğazına kaçar mı acaba?
canımBen citcitli badi. Corap.Ayakli ince penye pantolon normal pantolon ve UST penyesini giydiriyorum odanin durumuna gore yelek patik takiyorum. Disari cikarken polarli alt pantolon ve kalin orgu hirka uzerine ne olur ne olmaz diye battaniyesini atiyorum duruma gore kullaniyorum ben de bebek cantasina ne koyuyosunuz onu merak ettm simdi. Bazen gereksiz seyler koymis oluyorum
canım yaptığımız reçelleri turşuları buzdolabında mı tutuyoruz. Reçel bozulmasın diye ekstra bir madde koyuyor muyuz hayır aynı mantık zaten yapılışı yazıyor hippin sitesin dede ayrıca organik sertifikasını dünya çapında almak kolay birşey değil nerelerden geçiyor. Benim içim çok rahat asıl pazardan marketten aldığım içime sinmiyor. Hepsine basıyorlar tarım ilacını elmalar parıl parıl parlıyor havuçlar sakallanmış. Bence kalbini bozma hiç gayet güvenilir bir marka.Bende meyve purelerini hipp in kavanozlarindan veriyorum sebzeyi kendim hazırlıyorum esimde senin gbi düşünüyor bunlar organik sebze hep bunlardan ver hem uğraşma diyor. Ama bozulmasın diye sonuçta içine bir şeyler ekliyorlar ve tazede olmuyor bekliyor faekindaysan dolapta da değil demek ki bozulmayacak maddeler koyuyorlar içine
Ben çok kararsizim acaba zararı var mı Dr kendin yap yapmadığın zamanlar hipp al dedi gerçi ama sürekli vermek daha mı iyi ona karar veremiyorum
canım tekrar yazmış oluyorum ama evde yapılan reçel nasıl aylarca boxulmadan duruyorsa bu da aynı oyle. Ben çorbasını falan kendim yapıyorum ama koyden gelen sebzeleri kullanıyorum. akrabalarımızın kendi elleriyle ilaçlamadan yetiştirdiklerini ama markettekilere gram guvenim yok.Bana da kavanoz mamalari saibeli geliyor icindeki katki maddeleri olmasa aylarca o rafta nasil duracak.ben kendim yapiyorum meyveyi de sebzeyi de.verdigklerim organik olmasa da en azindan katki maddesi yok icinde. Icim daha rahat bilmiyorum.
Maşallah Zeynep e.o yumuş ellerini yiyim senin bizim ki de ellerle oynuyorEki Görüntüle 1769082
Can'ım ben bu destek yaptığına hafif eğerek yatırarak yediriyorum, şükür bi problem yaşamadık. Bu arada kızım Zeynep :) bi maaşallah alalım
Maşallah SubhanallahMaşallah Zeynep e.o yumuş ellerini yiyim senin bizim ki de ellerle oynuyor
yok canım bizde çok bilmiş aile gekiminin verdiği demir ilacından sonra kabızlık başladı. Başta ondan olduğunu anlayamadım mamasını vs. Herşeyi değiştirdim geçmiyor sonra,demiri kestim geçti. Bu sırada kefir vermeye başladım tamamen düzene girdi.Kefiri sindirim icin veriyorsun galuba agir gelmiyo mu
Bizim de 4.ay kontrolunde 6.5 cikmisti. Yarim kilo almisti. Oyle boyle buyuyecekler :-/6.500 kg
Valla Hemşireyle konuştum. Devlet desteği varmış demir ilacında. Dediğine göre teftişe gelen müfettişler ilk önce bunu soruyorlarmış. Bir de bunu bütün 4 ayı dolan bebeklere başlıyorlarmış. Bunun altından inşallah bir bit yeniği çıkmaz. Çünkü daha önce verilen demir ilaçlarında çocukların dişleri tamamen kararmış.yok canım bizde çok bilmiş aile gekiminin verdiği demir ilacından sonra kabızlık başladı. Başta ondan olduğunu anlayamadım mamasını vs. Herşeyi değiştirdim geçmiyor sonra,demiri kestim geçti. Bu sırada kefir vermeye başladım tamamen düzene girdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?