Tşkkr ederm cnm. Eşim 9 buçuk gibi geldi hemen yemek yedik sonra oğluşun mama saati geldi onu yedirdm. Sonra sürpriz pasta :) o kadar oğluş yattı biz de dinlenmece. Dışarı çıkamadk alışveriş yapacktık ama geç gelince olmadı ama buna şükür :)Mutlu yillar canimnasil kutladiniz
Bn mama sandalyesinde yediriyorm cnm tam dik değil ama dike yakın pozisyona ayarlıyorm. Dik yedirmemizi söyledi dr.Kızlar haftaya ek gıdaya başlıyoruz aklımda bir sürü soru var. Birini sormak istiyorum.
Bebişlere yedirirken nasıl yediriyorsunuz? Yastıkta yatırarak mı? Kucağınızda mı? Ya da başka türlü?
Ben emzirme yastığına yatırIP yedirmeyi düşünüyorum. Boğazına kaçar mı acaba?
Kuzucukkkk :)Varmi sizde bu model?Eki Görüntüle 1769004
Bizmki de kumanda hastası bıraksak ağzına sokacak :)Koydugum yerde bulamiyorum bende artikdun baglamadim sirt ustu yatmis kafasini sarkitmis asagiya. Derdimiz de kumanda.
Bn de bu konuda çok tereddütteyim :/ devamlı vermek içime sinmiyoBende meyve purelerini hipp in kavanozlarindan veriyorum sebzeyi kendim hazırlıyorum esimde senin gbi düşünüyor bunlar organik sebze hep bunlardan ver hem uğraşma diyor. Ama bozulmasın diye sonuçta içine bir şeyler ekliyorlar ve tazede olmuyor bekliyor faekindaysan dolapta da değil demek ki bozulmayacak maddeler koyuyorlar içine
Ben çok kararsizim acaba zararı var mı Dr kendin yap yapmadığın zamanlar hipp al dedi gerçi ama sürekli vermek daha mı iyi ona karar veremiyorum
Maşallah zeynep'eEki Görüntüle 1769082
Can'ım ben bu destek yaptığına hafif eğerek yatırarak yediriyorum, şükür bi problem yaşamadık. Bu arada kızım Zeynep :) bi maaşallah alalım
Valla Hemşireyle konuştum. Devlet desteği varmış demir ilacında. Dediğine göre teftişe gelen müfettişler ilk önce bunu soruyorlarmış. Bir de bunu bütün 4 ayı dolan bebeklere başlıyorlarmış. Bunun altından inşallah bir bit yeniği çıkmaz. Çünkü daha önce verilen demir ilaçlarında çocukların dişleri tamamen kararmış.
Totoşu yirtiyor kumanda var diye ya. Dün kucagimdan atliyordu baliklama kumandayi gördü diye. Bu arada mutlu yillar. Hem yaslanmaya uuuu cok var@sevdamevsimi çıtçıtlı, alt-üst, çorap,ağız mendili,önlük,ıslk mendl,bez,burun aspiratörü, fizyolojik serum, emzik. Bunlar devamlı çantada cnm. Mama, su, ceket, battaniye, oyunck vs çıkarken alıyorum
Tşkkr ederm cnm. Eşim 9 buçuk gibi geldi hemen yemek yedik sonra oğluşun mama saati geldi onu yedirdm. Sonra sürpriz pasta :) o kadar oğluş yattı biz de dinlenmece. Dışarı çıkamadk alışveriş yapacktık ama geç gelince olmadı ama buna şükür :)
Bn mama sandalyesinde yediriyorm cnm tam dik değil ama dike yakın pozisyona ayarlıyorm. Dik yedirmemizi söyledi dr.
Kuzucukkkk :)
Bizmki de kumanda hastası bıraksak ağzına sokacak :)
Bn de bu konuda çok tereddütteyim :/ devamlı vermek içime sinmiyo
Maşallah zeynep'e:)
64cm 7 kilo 10 4ay 20 günlük bizim de.benim kız şuan beş ay 12 gunlukbir hafta önce kontrole gittiğimizde 7.800 gramdı boyu da 66 cm di sizinkiler nasıl?
64cm 7 kilo 10 4ay 20 günlük bizim de.
Benim ki de 5 ay 1 haftalik cuma günü Dr a gittiğimizde 7840 gr 66 cm dik. Biraz tombul benin kızbenim kız şuan beş ay 12 gunlukbir hafta önce kontrole gittiğimizde 7.800 gramdı boyu da 66 cm di sizinkiler nasıl?
Amin hepimizinkini :) genetige baglidir yahu.Maşallah canım Allah bağışlasın. Doktordabnir tahmin cetveli var 5. Ayda 66 cm olan bebekler 20 yaşına geldiklerinde genellikle 1.67-1.70 arası oluyormuş.
Bence ona bi kemer daha lazim
Canım dr.bize bişe söylemedi bende alsammi acaba gece mamasıek gıdayı 3 öğün veriyorum canım ben gece yatmadan önce de hippin gecemamasını veriyorum 100 ml. 3 saat ssonraa uyanıp beni de emiyor sonraa 5 saat uyuyor
Canım bizdede kaka sorunu var bende armutmu verim yarın acabaCnm Sıkma canını eğer yiyosa ve almıyosa çok çok da düşük değilse yapısı öyledir yani
Bnce de 1 kere ver cnm ve istersen 3 gün kuralını uygula. Zaten elma suyu fazla verilirse kabız yapabilir diye biliyoru. Biz elmayı bırakıp armuta geçtik kakamız sıkıntılı çünkü
Çok güzelmiş cnm güle güle kullanın ben de alıcam inşllh
Az önce kabızlık ile ilgili bir yazı koydum buraya BLWden bir bak istersenCanım dr.bize bişe söylemedi bende alsammi acaba gece maması
Canım bizdede kaka sorunu var bende armutmu verim yarın acaba
Canım bende bakmıştım listeye güzel bencede onun listesinde yer elmasıda var gün gün hafta hafta vermişArkadaşlar biz de yavaş yavaş başladık ek gıdaya zaten 2haftadır meyve pureleri verdim elma armut havuç ayvaşimdi sebze corbalarina geçtik ama meyve gibi çok istekli yemiyor. Doktorumuz bize liste vermedi. Nette uzun araştırmalarım sonucu ayşe öner var ya meşhur bebek hemşiresi onun sitesindeki liste hoşuma gitti. Özellikle emen bebekler için çünkü çoğu sitede o kadar cok şeyler yazmışlar ki e emen bebek ne ara emecek vakit kalmıyor tavsiye ederim bi göz atın
Cnm blw neAz önce kabızlık ile ilgili bir yazı koydum buraya BLWden bir bak istersen
Ne kadar veriyorsun canim elma suyunuGunde iki kere verilmeliymis elma suyu en fazla.
Cnm blw ne
Oğlum hasta oluyor yine sanırım bugün oksurmeye başladı peditus verecem başka ne yapsam acaba ilerlemeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?