2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Gecen ay bronsit baslangici olmuştu o zaman hiriltida vardı buhar yaptık antibiyotik kullandik dün dr.gittik hicbirseyi yoktu bugün öksürük başladı o kadar da dikkat ediyorum daha fazla artmadan ne yapabilirim ki ihlamur versem birkaç kaşık olurmu acaba cumada sünnet olacaktık

missladybird bnm oğluş 4 ay 21 günlük. Pazar günü 8300 dü. 4. ay kontrolünde boyu 66 cm di cnm

Totoşu yirtiyor kumanda var diye ya. Dün kucagimdan atliyordu baliklama kumandayi gördü diye. Bu arada mutlu yillar. Hem yaslanmaya uuuu cok var
Çok teşekkürler cnm. Bnm 4,5 ayda ruhum yaşlandı yeni toparlanıyorum :)

Bayıldım :))

Canım dr.bize bişe söylemedi bende alsammi acaba gece maması

Canım bizdede kaka sorunu var bende armutmu verim yarın acaba
İlk başta elma veriyodum sonra armuta çevirdi dr. İstersen armut ver önce. Bizim dr da suyu ile başlattı cnm

Şubat tatilinden sonra iznim bitiyordu 1.5 ay ücretsiz izin aldım çok şükür çok mutluyum en azından ek gıdaya kendim başlayabileceğim ama öbür yandan da Canım çok sikildi evde oturmaktan sabahtan akşama kadar çocukla uğraş homini gırtlak ye Bi an önce sosyal hayata karışmak istiyorum ama çocuğumu da kimseye bırakmak istemiyorum zaten bıraksam da sanirim bnm kiZima ne aananne ne babanne bakamaz bnmkinin bakmak ihtiyar işi değil sürekli ayakta sürekli kucakta bnm bile belim ağrımaya başladı inşşş 1.5 ay sonra herşey daha yoluna girmiş olurda bnde rahat rahat işimin başına dönebilirim

10gun sadece suyunu ver dedi 5.5aylik olduğu için dedi dr.
doktorlar bu konuda maalesef anlaşamıyor. 4 aylıkkken direk pureyle başladım ben. Kimisi 4. Ayı kimisi 6. Ayı savunuyor. Ama püre daha iyi çünkü meyvenin posası sindirimi kolaylaştırıyor diye biliyorum

4300 gr doğdu canim maşallah iyi almışlar mama kullandiysalar bazılarına mama çok kilo yapıyor benim kız gibi ilk ay mama yüzünden 1800 gr aldı biraz da genetik herhalde ben 170 eşim 186 boyunda iri olacak bizim kız da

seninki normal ama canım zaten doğum kilosu da yuksekmiş. Bizimkilerin doğum kilosu çok düşük olmasasına rağmen o kadar kilo aldılar.

Oğlum için randevu aldım 11.30 da öksürügu hastalığı falan iyice artmadan dr.gotureyim zaten cuma sünnet olacak iki bir arada hiç çekilmez

seninki normal ama canım zaten doğum kilosu da yuksekmiş. Bizimkilerin doğum kilosu çok düşük olmasasına rağmen o kadar kilo aldılar.
Benim oglusumda 5.5 kg 9kg olmuş binkere maşallah 2.80gr doğmuştu dr.emzirme süresini biraz aç dedi bu arada ek gıdaya da başladık dün

İnşllh düzene girer cnm bir an önce senin de için rahat eder

Ev temizliğinden daha nankör bişey varsa o da iki saat emek emek sarılan yaprakların iki dk da bitmesidir! Akşama dram var bizim evde. Yaprakları sararken bunu düşündüm
haklısın cnm. Neyseki sarabiliyosun demek ki. Bizde o da yok

Ca nim tabiki bu senin gorusun ve bebekler icin en iyisini annesi bilir.bana gore hazir olan hic bisey saglikli degil recel ve tursuyu soyluyon da recelin seker yuzdesi fazla oldugu icin tursuda da sirke ya da tuz orani fazla oldugu icin bakteri veya mantar girip ureyemez dolayisiyla bozulma olmaz. Icindekiler kismindakilerle biz yapip 2 gun oda sicakliginda tutsak renk degistirir ya da kuflenir. Cin tuzu diye bi madde koyuyolar kimyasal adi sodyumlu bisey ve aylarca bozulmuyo ayni sey hazir sut ve yogurtla ve tum paketli urunler icin de gecerli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…