2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kızlar oglum yemedi patates ve havuc puresini bnde emzirdim uyuttum ama uykusu gelmişti ondan yemedi sanırım ne yapayim pureyi dolaba koyayimmi dokeyimmi iki kaşık belki yedi belki yemedi ya

mukut31 canim sutlac zaten buyuk sacmalik bana gore.ama baktiysan meyve kavanizlarinda dediginden yok.genelleme yaptiginda yanlis anlasilir.birde seker kamisi cok degerli ve pahali bie bitkidir.seker pancarindanda daha pahali ve daha iyidir.pancaein genetigi ile oynanmistir.ben ahmet aydini takip ediyorum.sekerin tarihiyle ilgili yazilari mevcut.oglumada ozellikle seker kamisindan yapilma cikolata alirim.fiyat olarak digerlwrinden pahali ve daha az sekee tadi gelir.
birde bir aekadas yazmis tam hatirlamiyorum.tursu cok faydali arkadaslar sanki sirkeden dolayi biri birsey yazmis hatirlamiyorum.dogal probiyotikler tursu,kefir,yogurt,boza vs.bizim kizin bagirsaginda problem oldugu icin guclendirmek adina ben tursu tuketiyorum.oglumada ev yapimi kefir iciriyorum her gun.
birde aklimda kalmis.acikcaai bu konuda bende hassasim.organik pazardan alisveris yapiyoruz.cogu malzemeleride koyden aliriz.salca,peynir akliniza ne geliyorsa.marketten hormonlu meyve alacagima kavanoz mamasi veririm daha iyi.dogal olan guzeldir elbet ama marketlerde dogal olan kalmadi ne yazik ki.

Cnm benim oglumu dun cocuk doktoruna goturdum bebisim 4 ay 25 gunluk kilosuda tam 9 kilo mama gunde sadece 90 cc veriyorum bas bas agliyo acliktan zoraki beriyom yani doktor muhallebi yogurt yap yedir dedi mama hic verme dedi bu arada yogurtu nasil yapıyorsunuz ayrintili yazarmisiniz ???

Ne zamandir seni bekliom oglumun kakasi 3 aydir mukuslu alerji mi bilmiom da ek gidada inek sutuyle yogurt yapip vereyim mi sence

canim alerji olduguna eminmisin?sen sut diyeti yaptin mi? yaptiysan salya gitti mi?
bizimkinin kesinligi yok ama sut alerjisi varsa yogurt veremessin.ben denemedim bile.vermessen geciyor alerki.verirsen uzar.ilerde astima kadar gidebilir

canim alerji olduguna eminmisin?sen sut diyeti yaptin mi? yaptiysan salya gitti mi?
bizimkinin kesinligi yok ama sut alerjisi varsa yogurt veremessin.ben denemedim bile.vermessen geciyor alerki.verirsen uzar.ilerde astima kadar gidebilir
Emin degilim cunku dr a ne zaman soylesem dio kan yoksa bisey olmaz sut diyeti yapmadim hic kakasi surekli yapis yapis arada bir de sut parcaciklari oluyo irice.

Kesinlikle katılıyorum bend ona hı hı dedim ama vermedim zaten :) iyi ki de vermemişim aşı ertlendi boşuna ilaç alacaktı çocuk

canim cocukta huzursuzluk yoksa ve salya kilo alimini azaltmoyorsa genelde oyle diyorlar birde kan yoksa tabi.ek giudaya gecince daha net anlasilir.ben perhiz yapiyorum cunku aylardir yedigimde salya gelen kaka simdi yedigimde kana ceviriyor.bunun garantisi yok.simdi yogurt veririm,8-9 aylikken elimde patlar.ama simdi dikkat edersem genelde gecici bir surec deniyor.alerjisi varsa yogurt,yimurta fayda saglayacagina tam tersi zarar aciyor.sen doktorunla hareket et yine.doktorlarda farkli goruste cunki.kimi onemsemiyor.kimi cok onemsiyor.ama sana tavdiyem en azindan bir hafta genel alerjenleri kes oyle dene kakada duzelme var mi?ek gida zamani veremessen daha kotu olur cunku.birde bagirsaklar gelistikce toparlar.ayrica kiminde ek gidaya gecisle kakadaki salya ten gidiyor.

Sana zahmet genel alerjenleri yazar misin

Kilo alimi iyidi su an kalca cikigindan dolayi alcida o yuzden huzursuz olmadigi tek an yok ses cikarmiyo gulmuyo bile eskisi gibi onunla baglantisi var mi bilmiyom bi de meme uyanikken emmedi 2 aylikkenden itibaren sagip veriyom hala baglantisi yoktur dimi

sut urunleri margarin tereyag paketli gida hepsi,yumurta,dana eti,tsvuk,balik,bal,tahin aklima gelen en tehlikeli olan.tahilda var ama en son diyete ekleniyor.

bebeem canımm maşallah Alpere yerim onuuu gittikçe ballanıyo bunlar yaa :))
0hatu0 Zeyneb'ine maşallah canım :) Rabbim hepsini korusun
Amin canim. Keyfim yok bugün. Izlemek istemiyordum cok takiyorum diye. Ama bu sefer bizim sehidimiz var. Kardesimin arkadasi sehit düşmüş. Annem uyumamis aradim agliyodu garibim. Allah kimseye evladinin hicbir sekilde acisini gostermesin. Battaniyeyi kafama cekip oglumu kucaklayip oylece yatasim var. Hos benim totosu kurtlu izin vermez de.

Allah rahmet eylesin canım Rabbim büyük sabırlar versin ailesine. Yetsin bitsin artık bende dayanamıyorum haber izleyemiyorum

Ic zibin,corap ve tulum (ya da alt ust takm) evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…