Kızlar haftaya ek gıdaya başlıyoruz aklımda bir sürü soru var. Birini sormak istiyorum.
Bebişlere yedirirken nasıl yediriyorsunuz? Yastıkta yatırarak mı? Kucağınızda mı? Ya da başka türlü?
Ben emzirme yastığına yatırIP yedirmeyi düşünüyorum. Boğazına kaçar mı acaba?
Valla Allah annesine sabır versin Allah rahmet eylesin o kadar bak büyüt gözünden bile sakın biri gelsin canini alsin ben düşünüyorum da dayanamam Allah bütün ana kuzularını esirgesinAmin canim. Keyfim yok bugün. Izlemek istemiyordum cok takiyorum diye. Ama bu sefer bizim sehidimiz var. Kardesimin arkadasi sehit düşmüş. Annem uyumamis aradim agliyodu garibim. Allah kimseye evladinin hicbir sekilde acisini gostermesin. Battaniyeyi kafama cekip oglumu kucaklayip oylece yatasim var. Hos benim totosu kurtlu izin vermez de.
Amin ilk cocuk hemdeAllah rahmet eylesin canımRabbim büyük sabırlar versin ailesine. Yetsin bitsin artık bende dayanamıyorum haber izleyemiyorum
amin insallah. Yatacak yerleri yok sebep olanlarinValla Allah annesine sabır versin Allah rahmet eylesin o kadar bak büyüt gözünden bile sakın biri gelsin canini alsin ben düşünüyorum da dayanamam Allah bütün ana kuzularını esirgesin
Maşallah canım Allah bağışlasın. Doktordabnir tahmin cetveli var 5. Ayda 66 cm olan bebekler 20 yaşına geldiklerinde genellikle 1.67-1.70 arası oluyormuş.
Amin insallah canim Allah razi olsun.bebeem RaRabbim şehitlik mertebesiyle şereflendirmek inşallah geride kalanlara sabır versin
Canım meyve suyu vermeden direk pureyemi gectinKızlar oglum yemedi patates ve havuc puresini bnde emzirdim uyuttum ama uykusu gelmişti ondan yemedi sanırım ne yapayim pureyi dolaba koyayimmi dokeyimmi iki kaşık belki yedi belki yemedi ya
Bizim dr.6aya kadar yoğurt verme dedi inek sütü ile yap dedi kendi sütüm ile yapsam olurmu dedim gerek yok zaten emiyor inek sütü ile yap dediCnm benim oglumu dun cocuk doktoruna goturdum bebisim 4 ay 25 gunluk kilosuda tam 9 kilo mama gunde sadece 90 cc veriyorum bas bas agliyo acliktan zoraki beriyom yani doktor muhallebi yogurt yap yedir dedi mama hic verme dedi bu arada yogurtu nasil yapıyorsunuz ayrintili yazarmisiniz ???
Hepimiz aynıyız inan canımKızlar bu resimleri evim cok daginik yemek yapamadim diye uzulmemeniz icin atiyorum nee evler var misal benimkinasil toplicam ya okadar da uykum varki
Canm meyve suyu vermistim üç dört kere onu sevdi simdi vermiyorum pureyi muhallebiyi sevmedi ya yemiyorCanım meyve suyu vermeden direk pureyemi gectin
Bende meyve suyu veriyorum dün elma suyu verdim bugün sabahta verdim cok sevdi şimdide armut suyu verdim pek begenmedi 10gun böyle yapacam bakalım muhallebi yapsammi aksam bilemedim canım içine devam sütüde koyuyormusunCanm meyve suyu vermistim üç dört kere onu sevdi simdi vermiyorum pureyi muhallebiyi sevmedi ya yemiyor
Mamadan yapiyorum canmB
Bende meyve suyu veriyorum dün elma suyu verdim bugün sabahta verdim cok sevdi şimdide armut suyu verdim pek begenmedi 10gun böyle yapacam bakalım muhallebi yapsammi aksam bilemedim canım içine devam sütüde koyuyormusun
Bende
Aynı bizim ev :) günlerce temizlik yaptım bugun bi misafir geldi her yer birbirine girdi yineKızlar bu resimleri evim cok daginik yemek yapamadim diye uzulmemeniz icin atiyorum nee evler var misal benimkinasil toplicam ya okadar da uykum varki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?