2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Mama sandalyesi alicam ben

Valla Allah annesine sabır versin Allah rahmet eylesin o kadar bak büyüt gözünden bile sakın biri gelsin canini alsin ben düşünüyorum da dayanamam Allah bütün ana kuzularını esirgesin

Valla Allah annesine sabır versin Allah rahmet eylesin o kadar bak büyüt gözünden bile sakın biri gelsin canini alsin ben düşünüyorum da dayanamam Allah bütün ana kuzularını esirgesin
amin insallah. Yatacak yerleri yok sebep olanlarin

Bn hiç izlemiyorum aglamajtab bi hal oluyorum bebek suratıma bakiyor üzülüyor heralde hic gulmuyor snra

Dogum kontrol hapi kullanan arkadaslar ne kullanıyorsunuz?

Bu mama sandalyesini kullanan arkadaşlar memnun musunuz ve sandalyesini dışında yerde falan yemek yedirilebilir mi? Müzikli mi?

Eklentiler

• lBYP-822210B_1.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar oglum yemedi patates ve havuc puresini bnde emzirdim uyuttum ama uykusu gelmişti ondan yemedi sanırım ne yapayim pureyi dolaba koyayimmi dokeyimmi iki kaşık belki yedi belki yemedi ya
Canım meyve suyu vermeden direk pureyemi gectin

Kızlar bu resimleri evim cok daginik yemek yapamadim diye uzulmemeniz icin atiyorum nee evler var misal benimki nasil toplicam ya okadar da uykum varki

Eklentiler

• IMG-20160210-WA0008.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 105
  • IMG-20160210-WA0002.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG-20160210-WA0004.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG-20160210-WA0006.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 90
Bizim
Bizim dr.6aya kadar yoğurt verme dedi inek sütü ile yap dedi kendi sütüm ile yapsam olurmu dedim gerek yok zaten emiyor inek sütü ile yap dedi

B
Canm meyve suyu vermistim üç dört kere onu sevdi simdi vermiyorum pureyi muhallebiyi sevmedi ya yemiyor
Bende meyve suyu veriyorum dün elma suyu verdim bugün sabahta verdim cok sevdi şimdide armut suyu verdim pek begenmedi 10gun böyle yapacam bakalım muhallebi yapsammi aksam bilemedim canım içine devam sütüde koyuyormusun

B

Bende meyve suyu veriyorum dün elma suyu verdim bugün sabahta verdim cok sevdi şimdide armut suyu verdim pek begenmedi 10gun böyle yapacam bakalım muhallebi yapsammi aksam bilemedim canım içine devam sütüde koyuyormusun
Mamadan yapiyorum canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…