Siritarak baktim resimlere. Bebis degil kasirga dogurduk dersin :) uyu gitsin ya amaaan. Da Allah vere habersiz misafir gelmesin.Kızlar bu resimleri evim cok daginik yemek yapamadim diye uzulmemeniz icin atiyorum nee evler var misal benimkinasil toplicam ya okadar da uykum varki
Başınız sağolsun, Allah sabır versinBendeama bu yavrum daha 21 yasindaydi ya tamam şehit oldu onun icin cok güzel de ilk cocuk o anne baba nasil dayanir
Bayıldım ya :) ,Allah kolaylık versin.Kızlar bu resimleri evim cok daginik yemek yapamadim diye uzulmemeniz icin atiyorum nee evler var misal benimkinasil toplicam ya okadar da uykum varki
Ben polis esiyim her sehit haberinde sehidin eşine bakiyorum nasil dayanir diyorum bu aciya nasıl nefesim kesiliyor geçen gün dayanamadm nekadar güçlü durmaya çalışsamda şehit haberini izlerken eşime sarildim agladim rabbim yasatmasin acini nasil dayanirim dedim hic sesini çıkarmadi birgün olucez düşünme dedi rabbim dayanma gücü versin ben izlerken bu kadar kahroluyorsam düşünemiyorum onlarin acısınıBendeama bu yavrum daha 21 yasindaydi ya tamam şehit oldu onun icin cok güzel de ilk cocuk o anne baba nasil dayanir
Bendeama bu yavrum daha 21 yasindaydi ya tamam şehit oldu onun icin cok güzel de ilk cocuk o anne baba nasil dayanir
Aynı bizim ev :) günlerce temizlik yaptım bugun bi misafir geldi her yer birbirine girdi yine
Allah en büyük sabri versin ailelere zaten. Bugün öğlen yemeğe geldi esim ikimiz de birbirimizin yüzüne bakmadan konustuk resmen koyvermek istemedim kendimi o gittikten sonra dayanamadim artik. Bitsin iinsallah bi an önce.Ben polis esiyim her sehit haberinde sehidin eşine bakiyorum nasil dayanir diyorum bu aciya nasıl nefesim kesiliyor geçen gün dayanamadm nekadar güçlü durmaya çalışsamda şehit haberini izlerken eşime sarildim agladim rabbim yasatmasin acini nasil dayanirim dedim hic sesini çıkarmadi birgün olucez düşünme dedi rabbim dayanma gücü versin ben izlerken bu kadar kahroluyorsam düşünemiyorum onlarin acısını
Oy yavrum benim. Benimki de bi ben aglayinca aglamiyo. Sanki anneler aglamaz ki der gibi bakiyo yüzüme ya da gülümsüyor. Can parcasi onlar...az once gordum haberlerde sıktım kendimi ağlamamak icin cunku bizim sipa hemen aliniyo yüz ifadem değişince. Sonra tutamadım ağladım o da ağladı ağladı sızdı yavrum off basım ağrıyo
Başınız sağolsun, Allah sabır versin
Insallah hergun dua ediyorum bitsin diye birgün şehit haberi olmadimi seviniyorumAllah en büyük sabri versin ailelere zaten. Bugün öğlen yemeğe geldi esim ikimiz de birbirimizin yüzüne bakmadan konustuk resmen koyvermek istemedim kendimi o gittikten sonra dayanamadim artik. Bitsin iinsallah bi an önce.
Bnde bayilicam smdi :)Bayıldım ya :) ,Allah kolaylık versin.
yerImmmm masallahhh yaaa kuzummm benimmmEki Görüntüle 1769760 az havamiz dagilsin benim yakisikliyla
Oyyssss sacimmm şekilll önümden cekilll mi diyon senn ağzını yediğim :)Eki Görüntüle 1769760 az havamiz dagilsin benim yakisikliyla
yerImmmm masallahhh yaaa kuzummm benimmm
Tesekkur ederiz teyzeleri :) yillar sonra bu resmi gördüğünde de böyle gulecek mi acaba :)))Oyyssss sacimmm şekilll önümden cekilll mi diyon senn ağzını yediğim :)
Tesekkur ederiz teyzeleri :) yillar sonra bu resmi gördüğünde de böyle gulecek mi acaba :)))
Ben polis esiyim her sehit haberinde sehidin eşine bakiyorum nasil dayanir diyorum bu aciya nasıl nefesim kesiliyor geçen gün dayanamadm nekadar güçlü durmaya çalışsamda şehit haberini izlerken eşime sarildim agladim rabbim yasatmasin acini nasil dayanirim dedim hic sesini çıkarmadi birgün olucez düşünme dedi rabbim dayanma gücü versin ben izlerken bu kadar kahroluyorsam düşünemiyorum onlarin acısını
İnşallah canim cok inşallah raabbim askerimizi polisimizi korusun ailelerine bagislasinCanım Allah korusun sana ve oğluna bagislasin birlikte nice yıllara inşallah
Bnde smdi yapıcam canm cok uykum varayhkdry canim bizde bugün temizlik yaptık ama nasıl jet hiziyla yaptım off bittiğinde eşofman dahil komple terden sırılsıklam di babamız gelsin bende cibi cibi yapsam oğlum uyudu yanına kivrilayim
Angiedare ayyyy yerim onuda papyonunu yerim onun yaaa
bebeem ayy nasil dayaniyonuz bende olsaydi yerdim bunlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?