- 8 Ocak 2016
- 231
- 617
- 33
- 35
cerazette kullanıyordum canım dr tavsiyesiyle. ama adet olamadığım için bıraktım 3 gün oldu şimdi leke seklinde kanamam var. hap kullanmak rahat iş ama böyle yan etkisi de var işte adeti engelliyor.Bn hiç izlemiyorum aglamajtab bi hal oluyorum bebek suratıma bakiyor üzülüyor heralde hic gulmuyor snra
Dogum kontrol hapi kullanan arkadaslar ne kullanıyorsunuz?
Kardeşimin de bi resmi var hep takilirim ona. Banane diyo senin oglunun da olacak oyle buyuyunce dalga gececekmis :)Buyuk oğlumun bebeklik resmini paylaştım facede anne beni rezil ettin diyo :)
Saçları süper ya maşallahEki Görüntüle 1769760 az havamiz dagilsin benim yakisikliyla
Ahenkle dans ediyolar :))Saçları süper ya maşallah
Benimki de ben soyledikce inadina yapmiyor gibime geliyor. Bazen ustunden zaman gecince tekrar hatirlatiyorum hatts elime malzemeleri alip götürüp zorla yaptiriyorum. Evliligin sorumlulugunu almasi lazim öyle gevsek gevsek olmaz. Allah islah etsin hepsini.3 tane kendisine ait torba var depoda. Bunlara bakacağım dedi. Tam 1 ay oldu ayak altında duruyor. 2 kez söyledim. Birazdan akşama yarın falan filan. Dışarıda alınacaklar da bana bakıyor. Çooook nadir o da bir iki şey. Adam zannedersiniz ülkeyi yönetiyor.Kavga edince de senin herşeyi zamanında istemenden bıktım. İnadına yapmıyorum diyor. Ona göre takıntılı ve abartılıyım ben. Düzeni seviyorum. Dağınıklıkları aman orda dursun sonra yaparım diyemiyorum. Üniversiteden kalma alışkanlık küçücük odada yaşayınca insan herşeyini toplamak ve derli toplu olmak zorunda. Ayrıca üniversiteden sonra 10 yıl çok yoğun çalıştım. Ailemin yanındaydım ama genelde yalnızdım ve bütün yapılması gerekenler bana baktığı için aman toplamak zorunda kalmayayım; aman kirli olmasın ( pis evi hiç sevmem. Hergün küçük süpürge ile bir kere süpürüyorum tozları saç ve kılları böhhh...) aman çamaşırlarım ütülü olsun derken ona göre takıntı bana göre tertipli ve herşeyi zamanında yapan biri olarak bıktım artık... Evin erkeği kadını herşeyi benim, arkadaş da eve ara sırauğrayan biri işte o kadar...Açıklaması da çok borcum var ödemem lazım. Seni mi, isteklerini mi düşüneceğim. Senin isteklerini yapsam sen daha fazlasını istersin, diye g.tünü kurtarmak için yaptığı benim ise şeyimde bile olmayan bir açıklama. O kaçmayı böyle buldu. Ama eninde sonunda birgün onu köşeye sıkıştıracağım.Yeminim var. Hayatımda ben kimseden hiçbirşey istemedim. Ondan mı isteyeceğim. Ama madem evliyiz. Hayat ortak ki bende eşek gibi çalışıyorum. Hem sadece dışarıda değil bir de evde, oda bazı sorumlulukları almayı bilecek de.Her kavgamız aynı, her seferinde farenin tekerlekte döndüğü gibi aynı yere geliyoruz. Çünkü o hiçbirşey yapmıyor. Allah onu nasıl biliyorsa öyle yapsın demekten kendimi alamıyorum. İnşallah tez zamanda kurtulurum diye sadece dua ediyorum
Bendeama bu yavrum daha 21 yasindaydi ya tamam şehit oldu onun icin cok güzel de ilk cocuk o anne baba nasil dayanir
Amin canim insallah...Başınız sağolsun canım allah geride kalanlara sabır versin
Amin valla.... Ver yesin ört uyusunBenimki de ben soyledikce inadina yapmiyor gibime geliyor. Bazen ustunden zaman gecince tekrar hatirlatiyorum hatts elime malzemeleri alip götürüp zorla yaptiriyorum. Evliligin sorumlulugunu almasi lazim öyle gevsek gevsek olmaz. Allah islah etsin hepsini.
Valla ben direk pureden başladım ama minicik minicik...10gun sadece suyunu ver dedi 5.5aylik olduğu için dedi dr.
Allahım esirgesin maşallahEki Görüntüle 1769760 az havamiz dagilsin benim yakisikliyla
Uyku eğitiminde 3.gün. kızım 3gecedir sallanmadan uyuyorama gunduzler gene aynı 40dk uyu uyan 1saat uğraş aglamaktan bitap düşüyor ama dalamiyor onu nasıl cozcem bilemiyorum geceleri iyileşti ya o bile yeter şimdilik gündüz için bi tavsiyesi olan var mı?
Gündüz bizde güreşiyoruz valla. Ağlamıyor ama devamlı mızmız mızımız... Oynatıyorum bayağı güldürüyorum. Sonra oynarken hafif yamultup kucak pozisyonu alıyorum. Sanki oynuyormuşuz gibi sonra sakinleşip ninni mırıldanıyorum. Bazen işe yarıyor. Denemesi bedava.Uyku eğitiminde 3.gün. kızım 3gecedir sallanmadan uyuyorama gunduzler gene aynı 40dk uyu uyan 1saat uğraş aglamaktan bitap düşüyor ama dalamiyor onu nasıl cozcem bilemiyorum geceleri iyileşti ya o bile yeter şimdilik gündüz için bi tavsiyesi olan var mı?
Bizde de aynı fakat bu aralar uykuyu kaydırmaya başladı. 8:30 da uyanıyordu 7:30a kaydı. Bu seferde gündüz uykularının şekli değişti. 15 gündür ben uyutuyordum fakat okula başlayınca eşim bakmaya başladı. O da uykuyu sağolsun kaydırdıCanim gunduzleri kacar dk ve kac defa uyuyor? Bn de uyku egitimi verdim ve duzene soktum cok sukur
bebeklerin uyku donguleri 45 dk ve genelde ikinci donguye gecemeden 40-45 dk da uyaniyolar.. Bn beyqz gurultuyle uyutuyorum oglusumu.. 35 -40 dk falan olunca odasina gidip kisik seste beyaz gurultu aciyorum bazen ikinci donguye devam edio 1.5 saat falan uyuyo
Gunduz uykularinda uykusunun geldigini iyi gozlemlemek gerekiyo.. Aslinda saatli uyutmak daha mantikli chnku uykusu gelmemisse de yada uyku sinyalleri verdi ve sen anlamadiysan da cok agliyolar.. Tam kivaminda uyutmaya baslamak gerekiyo.. Tabii sn su anda tam anlayamiyosundur. Zamanla daha iyi anlicaksin uykusunun geldigini.. Zaten o da artik uykum geldi uyut beni diye sinyal vermeye baslicak.. Mesela benimki uyku egitiminden sonra uykusu geldiginde kulagini cekistirmeye basladi.. Aglarken kulagini cekistiriyosa hoop yataga.. Hemen uyuyoaslinda bn biraz saatli gidiyorum.. Uyandiktan 2 saat sonra yeniden uyutmaya calisiyorum.. Cogunlukla 2 saat olmadan kendi sinyal veriyo zaten eger vermezse 2 saati gecirmemeye calisiyorum..
Maşallah tebarekallahEki Görüntüle 1769760 az havamiz dagilsin benim yakisikliyla
Seni kızdırdığında tehdit edersin; bak koyarım valla face e diyeTesekkur ederiz teyzeleri :) yillar sonra bu resmi gördüğünde de böyle gulecek mi acaba :)))
Bizde de aynı fakat bu aralar uykuyu kaydırmaya başladı. 8:30 da uyanıyordu 7:30a kaydı. Bu seferde gündüz uykularının şekli değişti. 15 gündür ben uyutuyordum fakat okula başlayınca eşim bakmaya başladı. O da uykuyu sağolsun kaydırdı
Ben de benzer seyler koyuyorum arti yelek filan. Biz cingirak disinda oyuncak almadik henuz pelus oyuncak icin cok kucuk baska da birsey yok sanki bu donem icin... peki nasil bi canta kullaniyosun ben sirt csntasi alacagim galibaM morica çıtçıtlı, alt-üst, çorap,ağız mendili,önlük,ıslk mendl,bez,burun aspiratörü, fizyolojik serum, emzik. Bunlar devamlı çantada cnm. Mama, su, ceket, battaniye, oyunck vs çıkarken alıyorum
Tşkkr ederm cnm. Eşim 9 buçuk gibi geldi hemen yemek yedik sonra oğluşun mama saati geldi onu yedirdm. Sonra sürpriz pasta :) o kadar oğluş yattı biz de dinlenmece. Dışarı çıkamadk alışveriş yapacktık ama geç gelince olmadı ama buna şükür :)
Bn mama sandalyesinde yediriyorm cnm tam dik değil ama dike yakın pozisyona ayarlıyorm. Dik yedirmemizi söyledi dr.
Kuzucukkkk :)
Bizmki de kumanda hastası bıraksak ağzına sokacak :)
Bn de bu konuda çok tereddütteyim :/ devamlı vermek içime sinmiyo
Maşallah zeynep'e:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?