2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bn hiç izlemiyorum aglamajtab bi hal oluyorum bebek suratıma bakiyor üzülüyor heralde hic gulmuyor snra

Dogum kontrol hapi kullanan arkadaslar ne kullanıyorsunuz?
cerazette kullanıyordum canım dr tavsiyesiyle. ama adet olamadığım için bıraktım 3 gün oldu şimdi leke seklinde kanamam var. hap kullanmak rahat iş ama böyle yan etkisi de var işte adeti engelliyor.

Benimki de ben soyledikce inadina yapmiyor gibime geliyor. Bazen ustunden zaman gecince tekrar hatirlatiyorum hatts elime malzemeleri alip götürüp zorla yaptiriyorum. Evliligin sorumlulugunu almasi lazim öyle gevsek gevsek olmaz. Allah islah etsin hepsini.

Gazdan ememiyor bebegim. Laktoz intoleransindan şüpheleniyorum. Kakasi da hep tazyikli fiskirir tarzda dogdugundan beri. Süt ürünlerini bırakacağım. Laktoz intoleransiyla ilgili bildiklerinizi paylaşalım. dirim

Uyku eğitiminde 3.gün. kızım 3gecedir sallanmadan uyuyor ama gunduzler gene aynı 40dk uyu uyan 1saat uğraş aglamaktan bitap düşüyor ama dalamiyor onu nasıl cozcem bilemiyorum geceleri iyileşti ya o bile yeter şimdilik gündüz için bi tavsiyesi olan var mı?

Canim gunduzleri kacar dk ve kac defa uyuyor? Bn de uyku egitimi verdim ve duzene soktum cok sukur

bebeklerin uyku donguleri 45 dk ve genelde ikinci donguye gecemeden 40-45 dk da uyaniyolar.. Bn beyqz gurultuyle uyutuyorum oglusumu.. 35 -40 dk falan olunca odasina gidip kisik seste beyaz gurultu aciyorum bazen ikinci donguye devam edio 1.5 saat falan uyuyo

Gunduz uykularinda uykusunun geldigini iyi gozlemlemek gerekiyo.. Aslinda saatli uyutmak daha mantikli chnku uykusu gelmemisse de yada uyku sinyalleri verdi ve sen anlamadiysan da cok agliyolar.. Tam kivaminda uyutmaya baslamak gerekiyo.. Tabii sn su anda tam anlayamiyosundur. Zamanla daha iyi anlicaksin uykusunun geldigini.. Zaten o da artik uykum geldi uyut beni diye sinyal vermeye baslicak.. Mesela benimki uyku egitiminden sonra uykusu geldiginde kulagini cekistirmeye basladi.. Aglarken kulagini cekistiriyosa hoop yataga.. Hemen uyuyo aslinda bn biraz saatli gidiyorum.. Uyandiktan 2 saat sonra yeniden uyutmaya calisiyorum.. Cogunlukla 2 saat olmadan kendi sinyal veriyo zaten eger vermezse 2 saati gecirmemeye calisiyorum..

Gündüz bizde güreşiyoruz valla. Ağlamıyor ama devamlı mızmız mızımız... Oynatıyorum bayağı güldürüyorum. Sonra oynarken hafif yamultup kucak pozisyonu alıyorum. Sanki oynuyormuşuz gibi sonra sakinleşip ninni mırıldanıyorum. Bazen işe yarıyor. Denemesi bedava.
Kardeşim doktora sordu gündüz oğlum uyumuyor diye. O da gece iyice uyuyor ya. Daha ne istiyorsun demişti.

Bizde de aynı fakat bu aralar uykuyu kaydırmaya başladı. 8:30 da uyanıyordu 7:30a kaydı. Bu seferde gündüz uykularının şekli değişti. 15 gündür ben uyutuyordum fakat okula başlayınca eşim bakmaya başladı. O da uykuyu sağolsun kaydırdı

Benimki de 3 gundur gece saat basi kalkiyo, kafa bi milyon su an neye gore uyaniyo anlayamadim.. Emen bebeklerde bazi donemlerde olurmus

belirli saatlerde uyutayim dersen olmuyo zaten bazen 2 defa 1.5 saat uyuyunca aksam da yarim saat bi sekerleme yapiyo ama butun uykulari 40 dkyi gecmezse 4 defa uyuyo gun icinde ay kacta uyandi ay kacta uyuyacak diye hesap yapmaktan beynim curudu

Ben de benzer seyler koyuyorum arti yelek filan. Biz cingirak disinda oyuncak almadik henuz pelus oyuncak icin cok kucuk baska da birsey yok sanki bu donem icin... peki nasil bi canta kullaniyosun ben sirt csntasi alacagim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…