2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bunu alip buzdolabina asasim geldi daha kirkim cikmadan gelen on bes gun kalan esimin babaannesi ve dedesine selam yollamak istedim tabi sesimi duymazlar Allah affetsin ama son gun cildirmak uzereydim artik

Seni kızdırdığında tehdit edersin; bak koyarım valla face e diye
Delilleri yoketmesin sonra kiyamam :)) bugun her uyudugunda iki saat uyudu ki sabah 8.30da kalkti uyku araligi yine ki saat. 22 gibi tekrar uyudu esim de 11 gibi uyudu kuşumuz da uyudu. Rahat batti sanki bugun bi hazimsizlik bi boşluk.

Iki saatte bi kac saat uyuyo benimki sabah 6.30 da kalkiyo sonra 9.30 -10.30 ,12.00-13.30 15. 00-16.00, 18.30 20.00 arasi da gece uykusu basliyo uyku egitimi vermedim gunduz saatleri kayiyo kulagini kasirken uyutmaya calissam bi saat de gecse uyumuyo gunduz uykularini nasil rutine sokabilirim ki

Kızım uzun süredir ilk defa bu kadar ugrastirdi uyku konusunda dişi ağrıyor herhalde hafif ateş de var şükür şimdi uyumak üzere bende gariban kanepe de kivrilirim artik

Bütüüüün bebişlere maşallah
ayhkdry bizim ev de aynı cnm merak etme :) bebeem başınız sağolsun cnm Allah kalanlara sabır versin
M morica ben kol çantası gibi almıştım hamileliğimin son döneminde aceleyle aldım jokerden ama bu eskiyince sırt çantası akabilirim daha kullanışlı. Ben eşim ve araba olmadan çıkmadım hiç dışarı o konuda şanslıyım çünkü taşıması çok zor oluyo çantayı Allahtan kenarlarında bebek arabasına tutturulacak clipsleri var. Avm de falan bebek arabasına takıyorum yoksa eziyet oluyo :/

E bebek e gittik bu akşam kızlar pazar günü tekstil ürünletinde indirim varmış bilginiz olsun. Biz aldık kıyafet eşim kalabalığı sevmiyo çok. Pazar günü de erken kalkıp gitmez o yüzden kazığımızı yedik geldik :)

Canim su anda gayet rutin gibi gorunuyo nesini begenmiosun

pofuduk ayna Tebrikler nasil başardiniz?Benimki illa kucakta sallanacak cok yoruluyorum.Sirtim belim kollarim kopuyor bana da bir tavsiye verirseniz sevinirim

Son düzenleme:
Hanımlarr. Burdan bir dost tavsiyesi sakın Hayrunnisa hastanesinin önünden bile geçmeyin.
3.04.2015 te doğum vesilesi ile Nisa hastanesine gittim. Doğumhane hemşireleri inanılmaz kaba. Sancı esnasında hakarete varan cümleler kullandılar. Doğum esnasında kimse yardımcı olmuyor. Üzerinden neredeyse 1 sene geçti halen travmayı atlatmış değilim. Yetkililer bu konuda inanılmaz duyarsız. Senin şikayetin umurlarında değil. Dün tanıştığım bir arkadaşta bu hastane ile ilgili bir anısını dinledim. Kötü anılarım yeniden canlandı gözümde. 17 sene önce Küveze aldıkları çocuk ölüyor ve aileye haber vermiyorlar. Ertesi gün hastaneye tekrar gittiklerinde öğreniyorlar. Ayrıca 06.04.2015 te aynı hastanede bir doğum gerçekleşiyor ne yazık aynı Dr.. necla Ülker ve aynı hemşire kadrosu çünkü doğuma gece gidiliyor. Çocuğun kolunda doğum esnasında çatlak oluşuyor. Tüm ahmile bayanlara tavsiyem sakın bu hastanenin önünden bile geçmesinler.

Gecmis olsun. Nerde? Ozel hastane mi?
Bebisiniz nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…