2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Yagmur var burda yaa , balkonda halilarim islandi
Bugun bebisle pazara gitsem mi acaba?

pofuduk ayna Tebrikler nasil başardiniz?Benimki illa kucakta sallanacak cok yoruluyorum.Sirtim belim kollarim kopuyor bana da bir tavsiye verirseniz sevinirim
Teşekkür ederim az çok bebegimin bi düzeni vardı ben sallamaktan kurtulmak istedim aslında. Gündüzleri hala düzelmiş değil 40dk sonra uyanıyor çalar saat gibi ama akşamları çok düzeldi maşallah. Önce her gün aynı saatte yatırmaya dikkat ettim bi hafta oldu mesela o saatte hiçbir yere. Gitmiyoruz evde olmaya çalışıyorum. Sonra uykuya geçmeden her gün aynı şeyi yapıyorum. Altına bak sonra ilaçları iç (reflumuz var onun ilacı) sonra emziriyorum. Sonra emzigi veriyorum kucagimda biraz pis pisliyorum ama sallamadan gözler kaymaya başlayınca yatağa bırakıyorum orda pis pise devam. Aglarsa kucakta sakinlestirip bida yatır böyle böyle ne kadar sürerse sizana kadar ilk gün 40Dk 2.gun 30 ve dun sadece 5dk gecelri de bi sizlaniyor hiç ellemiyoruz kendisi daliyo

Maşallah :)

Uykusu düzenli olunca hayat daha kolay oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…