Bebeğim iyi çok şükür. Ama ben hatırladıkça kin kusuyorum.Gecmis olsun. Nerde? Ozel hastane mi?
Bebisiniz nasil?
Bebeğim iyi çok şükür. Ama ben hatırladıkça kin kusuyorum.
Teşekkür ederimpofuduk ayna Tebrikler nasil başardiniz?Benimki illa kucakta sallanacak cok yoruluyorum.Sirtim belim kollarim kopuyor bana da bir tavsiye verirseniz sevinirim
ayhkdry hey maşallah, kasırga mı oldu noldu? Bebiş kaybolmuyo mu evde Bizim felsefemiz de "evi dağıtma ki toplaman gerekmesin" allah kolaylık versin
Teşekkür ederimaz çok bebegimin bi düzeni vardı ben sallamaktan kurtulmak istedim aslında. Gündüzleri hala düzelmiş değil 40dk sonra uyanıyor çalar saat gibi ama akşamları çok düzeldi maşallah. Önce her gün aynı saatte yatırmaya dikkat ettim bi hafta oldu mesela o saatte hiçbir yere. Gitmiyoruz evde olmaya çalışıyorum. Sonra uykuya geçmeden her gün aynı şeyi yapıyorum. Altına bak sonra ilaçları iç (reflumuz var onun ilacı) sonra emziriyorum. Sonra emzigi veriyorum kucagimda biraz pis pisliyorum ama sallamadan gözler kaymaya başlayınca yatağa bırakıyorum orda pis pise devam. Aglarsa kucakta sakinlestirip bida yatır böyle böyle ne kadar sürerse sizana kadar ilk gün 40Dk 2.gun 30 ve dun sadece 5dk gecelri de bi sizlaniyor hiç ellemiyoruz kendisi daliyo
Bebeğim iyi çok şükür. Ama ben hatırladıkça kin kusuyorum.
Bebeğim ilk defa bugün döndü ama Bi kolu altta kaldı çekemedi onu
Tesekkur ederim bebeğinin hergün yeni bişeyler başardığını görmek çok Mutlu ediciOy minnoşa bak kapaklanmış yereilk etapta kolu çekemiyolar zaten ama sonra öğreniyolar. Gözün aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?