Oyle mi diyosunCanim su anda gayet rutin gibi gorunuyonesini begenmiosun
Kesinlikle. Aslında bi düzeni vardı uyku konusunda ama hep sallanarak. Ben sallamayi bırakmak istedim aslında. Bide yeni yatak aldık mecburen odaları da ayırdık hepsi bi olduMaşallah :)
Uykusu düzenli olunca hayat daha kolay oluyor
Kesinlikle. Aslında bi düzeni vardı uyku konusunda ama hep sallanarak. Ben sallamayi bırakmak istedim aslında. Bide yeni yatak aldık mecburen odaları da ayırdık hepsi bi oldu
Sallnmak istemiyorsa ne güzel. Sen o pes etme işini gel de bana sor.Ben de ilk günden etcektim ama bırakırsam bida daha zor olcani biliyodum ve sonucu görünce iyi ki diyosun asıl iş devam ettirmede ben işe başlayınca biliyodum başıma geleceği ayakta sallanan bi kızım olacaktı. Sirf ondan kurtulmak için
Cnm altı açıkken Bi 10 dk bırak o zmn daha rahat dönüyorlar sanirim bez ve pantolon falan rahat hareket etmelerini engelliyor Bi haftadır altı açıkken deniyordu dönmeyi bugün döndü
E Bebek'te var Can'ım. Ben aldım.Cok guzel birseymis bu nerde satiliyo markasi ne acaba
Geçen gün altını açık bırakalım dedik sabah eşimın ayağına akşamda eline işedi sıpaCnm altı açıkken Bi 10 dk bırak o zmn daha rahat dönüyorlar sanirim bez ve pantolon falan rahat hareket etmelerini engelliyor Bi haftadır altı açıkken deniyordu dönmeyi bugün döndü
Kardesimin ilkokul arkadasi mahallemizden sagolsasin
Yarın indirim de bende alayım kızım uyanık iken bizde yer sofrasında yiyoruz canim maşallah kuzunaEki Görüntüle 1770612
Biz bundan aldık Can'ım. Bunu biz yer sofrasında yediğimiz için aldık. Ama sandalyeyede sabitleniyr. Oyuncakları sesli Can'ım güzel yani
filiz_ank Benimki de tek kucakta uyuyor ama sallayarak cok zor oluyor emzik de almadi Yatagina koydugum zaman bagıriyor ve aglamaya basliyor ancak kucagimda dalsiktan sonra yataga birakiyorum bir de orda salliyorum yoksa hemen gözleri açıyor
Canım basınız sağolsun çok üzüldüm rabbim ailesine sabır versin bizim de bugun Doğu tayinleri başlamış tercih yapacağız bakalım hakkımızda hayırlısını versın rabbimKardesimin ilkokul arkadasi mahallemizden sagolsasinsaçımızda konak vardi yaglayip taradim sirti dönüktü bana bi cevirdim vaziyet bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?