2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Canim su anda gayet rutin gibi gorunuyo nesini begenmiosun
Oyle mi diyosun aksam ayni saatte yatirmaya dikkat ediyorum ama gunduz kaymalar oluyo. Yani bu bebegi aglatarak yapilan uyku egitimini vermedim omuzda pispislanarak uuyo kendi kendine uyuyamiyo bu da bende bel birakmadi yani

Kızlar sizce uyku arkadaşı müzikli mi olmalı muziksiz mi? Ne tür uyku arkadaşı kullaniyorsunuz

Biz ek gidaya başlamıştık ama emiyordye çok da vermiyordum. İki gündür hiç vermedim. Acaba unutmuş mudur eskisi gibi güzelce yer mi

Kesinlikle. Aslında bi düzeni vardı uyku konusunda ama hep sallanarak. Ben sallamayi bırakmak istedim aslında. Bide yeni yatak aldık mecburen odaları da ayırdık hepsi bi oldu

Benim ki de saatleri düzenli ama şekli düzenli değil uyku eğitimi vereyim dedim hemen pes ettim sallıyorum bazen sallanmak istemiyor kucağımda uyumak istiyor

Sallnmak istemiyorsa ne güzel. Sen o pes etme işini gel de bana sor. Ben de ilk günden etcektim ama bırakırsam bida daha zor olcani biliyodum ve sonucu görünce iyi ki diyosun asıl iş devam ettirmede ben işe başlayınca biliyodum başıma geleceği ayakta sallanan bi kızım olacaktı. Sirf ondan kurtulmak için

Benim de bi şekilde başlamam ve istikrarlı olmam gerekiyor biliyorum

İnşallah başarabilirim ilerde zor olacak çünkü

Kızlar sizce uyku arkadaşı müzikli mi olmalı muziksiz mi? Ne tür uyku arkadaşı kullaniyorsunuz

Bu mama sandalyesini kullanan arkadaşlar memnun musunuz ve sandalyesini dışında yerde falan yemek yedirilebilir mi? Müzikli mi?
Biz bundan aldık Can'ım. Bunu biz yer sofrasında yediğimiz için aldık. Ama sandalyeyede sabitleniyr. Oyuncakları sesli Can'ım güzel yani

bayan34 canım maşallah Darısı başımıza. Benim oğlanı da yan çevirince anca dönüyo ite kaka :))
Cnm altı açıkken Bi 10 dk bırak o zmn daha rahat dönüyorlar sanirim bez ve pantolon falan rahat hareket etmelerini engelliyor Bi haftadır altı açıkken deniyordu dönmeyi bugün döndü

filiz_ank Benimki de tek kucakta uyuyor ama sallayarak cok zor oluyor emzik de almadi Yatagina koydugum zaman bagıriyor ve aglamaya basliyor ancak kucagimda dalsiktan sonra yataga birakiyorum bir de orda salliyorum yoksa hemen gözleri açıyor

Cnm altı açıkken Bi 10 dk bırak o zmn daha rahat dönüyorlar sanirim bez ve pantolon falan rahat hareket etmelerini engelliyor Bi haftadır altı açıkken deniyordu dönmeyi bugün döndü
Geçen gün altını açık bırakalım dedik sabah eşimın ayağına akşamda eline işedi sıpa Şimdi yeni beZİ altına koyup eskiyi çekip alıyo hemen korkusuna Ama daha uzun açık bırakmayı denerim canım

Kardesimin ilkokul arkadasi mahallemizden sagolsasin saçımızda konak vardi yaglayip taradim sirti dönüktü bana bi cevirdim vaziyet bu :)

Bende aynı şekilde daldıktan sonra yatırıyorum kızım emzik aldı o da uyumasına yardımcı oluyor ama ağzından düşünce de uyanıyor off

Kardesimin ilkokul arkadasi mahallemizden sagolsasin saçımızda konak vardi yaglayip taradim sirti dönüktü bana bi cevirdim vaziyet bu :)
Canım basınız sağolsun çok üzüldüm rabbim ailesine sabır versin bizim de bugun Doğu tayinleri başlamış tercih yapacağız bakalım hakkımızda hayırlısını versın rabbim

Ya kizlar benim kızım da kucagimda mümkün değil uyumuyor çok istiyorum dün kucağımda sakinlestireyim uyusun dedim yok illa ana kucaginda sallayinca uyuyacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…