Etnik temizlik falan diyorlarmis da insallah bakalim. Askerimin polisimin burnu bile kanamasin insallahCanım basınız sağolsun çok üzüldüm rabbim ailesine sabır versin bizim de bugun Doğu tayinleri başlamış tercih yapacağız bakalım hakkımızda hayırlısını versın rabbim
Bizde tercih yapiyoruz canm ama es durumu oldugu icin van a gidicez hakkinizda hayirlisi olsun sizindeCanım basınız sağolsun çok üzüldüm rabbim ailesine sabır versin bizim de bugun Doğu tayinleri başlamış tercih yapacağız bakalım hakkımızda hayırlısını versın rabbim
Sağol canim Hakkari Şırnak gelirse eşim sizin götürmem diyor nasıl olacak bilmiyorum iyi bir yer çıkar inşallahBizde tercih yapiyoruz canm ama es durumu oldugu icin van a gidicez hakkinizda hayirlisi olsun sizinde
Bizimki muzikliydi yikayana kadar :-/ ipini cektim kaldi öyle. Ama muzikli olunca is oyuna donebilir o da var.Kızlar sizce uyku arkadaşı müzikli mi olmalı muziksiz mi? Ne tür uyku arkadaşı kullaniyorsunuz
İnşallah iyi bir yer cikar canm oralara şuan da özel harekat agirlik veriyor bence normal polis gitmemeli oraya iyi egitimli polisler ve askerler gitmeliSağol canim Hakkari Şırnak gelirse eşim sizin götürmem diyor nasıl olacak bilmiyorum iyi bir yer çıkar inşallah
Bzmkide ışıklı ve muzikliydi dun yikarken yanagndaki ampulleri patlatmisimBizimki muzikliydi yikayana kadar :-/ ipini cektim kaldi öyle. Ama muzikli olunca is oyuna donebilir o da var.
Kesinlikle öyle olmalı bakalım neler yaşayacağız canimİnşallah iyi bir yer cikar canm oralara şuan da özel harekat agirlik veriyor bence normal polis gitmemeli oraya iyi egitimli polisler ve askerler gitmeli
Trt 1 de pedagog gözde Erdoğan var anneler izlemek isterseniz:)
Canım iyi de bir iki ay sonra ana kucaginda uyuyamaz o zaman ne yapacağım bilmiyorum ayakta sallama ile de uyumuyor illa o yada emme olacak
Merhaba anneler. Bir süredir foruma bakamadım. Bebeģimin hafif ateşi vardı. Onu araştirdılar. Birşey çıkmadı. Şimdi iyi. Viral bir enfeksiyon olabilir dendi. ßimdi iyiyiz çok şükür. İnşallah sizler ve bebişleriniz de iyisinizdir.
Hoşgeldin canımMerhaba anneler. Bir süredir foruma bakamadım. Bebeģimin hafif ateşi vardı. Onu araştirdılar. Birşey çıkmadı. Şimdi iyi. Viral bir enfeksiyon olabilir dendi. ßimdi iyiyiz çok şükür. İnşallah sizler ve bebişleriniz de iyisinizdir.
Gecmis olsun canm kacti ateşi?Merhaba anneler. Bir süredir foruma bakamadım. Bebeģimin hafif ateşi vardı. Onu araştirdılar. Birşey çıkmadı. Şimdi iyi. Viral bir enfeksiyon olabilir dendi. ßimdi iyiyiz çok şükür. İnşallah sizler ve bebişleriniz de iyisinizdir.
Hangi yöntemi denersen dene ağlayacak ama bu canının yandigindan değil alismadigi birşey yapıldığı için. Benim kızım da ağladı tabii ama uyku saati bittiğinde kucağıma aldım gülücükler saçtı bana demek ki dedim o anlık bisi. İlk gün gece ben emzirmek için aldım bi kez ve sabak 6bucuga kadar uyudu. Büyük nimet benceBenim de bi şekilde başlamam ve istikrarlı olmam gerekiyor biliyorum
İnşallah başarabilirim ilerde zor olacak çünkü
Olsun ışık gözünü aldırdı zatiBzmkide ışıklı ve muzikliydi dun yikarken yanagndaki ampulleri patlatmisimışığı filan kalmadi
Kızlar sizce uyku arkadaşı müzikli mi olmalı muziksiz mi? Ne tür uyku arkadaşı kullaniyorsunuz
Kızlar sizce uyku arkadaşı müzikli mi olmalı muziksiz mi? Ne tür uyku arkadaşı kullaniyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?