2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Canım basınız sağolsun çok üzüldüm rabbim ailesine sabır versin bizim de bugun Doğu tayinleri başlamış tercih yapacağız bakalım hakkımızda hayırlısını versın rabbim
Etnik temizlik falan diyorlarmis da insallah bakalim. Askerimin polisimin burnu bile kanamasin insallah

Canım basınız sağolsun çok üzüldüm rabbim ailesine sabır versin bizim de bugun Doğu tayinleri başlamış tercih yapacağız bakalım hakkımızda hayırlısını versın rabbim
Bizde tercih yapiyoruz canm ama es durumu oldugu icin van a gidicez hakkinizda hayirlisi olsun sizinde

Sağol canim Hakkari Şırnak gelirse eşim sizin götürmem diyor nasıl olacak bilmiyorum iyi bir yer çıkar inşallah
İnşallah iyi bir yer cikar canm oralara şuan da özel harekat agirlik veriyor bence normal polis gitmemeli oraya iyi egitimli polisler ve askerler gitmeli

Canım iyi de bir iki ay sonra ana kucaginda uyuyamaz o zaman ne yapacağım bilmiyorum ayakta sallama ile de uyumuyor illa o yada emme olacak

EmErek uyumada çok sıkıntı yaratıyor arkadaşımın kızı martta 2 yaşına girecek hala emerek uyuyor. Gece bile kalkıp emiyormuş. Ek gıdayı bile çok zor yiyor emmek istiyor

Merhaba canim, gecmis olsun, iyi atlatmissiniz.
Benisin emmeye devam ediyor mu?

Hoşgeldin canım

İyi olmanıza çok sevindim. Çok şükür bizde iyiyiz:)

Gecmis olsun canm kacti ateşi?

Benim de bi şekilde başlamam ve istikrarlı olmam gerekiyor biliyorum

İnşallah başarabilirim ilerde zor olacak çünkü
Hangi yöntemi denersen dene ağlayacak ama bu canının yandigindan değil alismadigi birşey yapıldığı için. Benim kızım da ağladı tabii ama uyku saati bittiğinde kucağıma aldım gülücükler saçtı bana demek ki dedim o anlık bisi. İlk gün gece ben emzirmek için aldım bi kez ve sabak 6bucuga kadar uyudu. Büyük nimet bence

Ama gündüz uykuları bozuldu bozuldu dedigim 40dkda uyanıyor bida dalamiyor sanırım oda aydınlık geliyor akşamki karanlığı istiyor ama bugün biraz daha fazla uyudu

Kızlar sizce uyku arkadaşı müzikli mi olmalı muziksiz mi? Ne tür uyku arkadaşı kullaniyorsunuz
Kızlar sizce uyku arkadaşı müzikli mi olmalı muziksiz mi? Ne tür uyku arkadaşı kullaniyorsunuz
Biz bundan aldık canım 24cm.boyu tam oldu oğluma, çok sevdi altı cirtcirtli kikirdama sesini çıkarıp takabiliyorsun,ellerinde kendiliğinden hafif hoş bir singirti sesi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…