İçten içe bunu düşünüyordum bnde oyuzden yikarken hiç dikkat etmedim ışıklı yerine ama smdi ağzına sokarsa diye dusunmeye basladm oyuncağin icinde kaldı kırıklarOlsun ışık gözünü aldırdı zati
Hangi yöntemi denersen dene ağlayacak ama bu canının yandigindan değil alismadigi birşey yapıldığı için. Benim kızım da ağladı tabii ama uyku saati bittiğinde kucağıma aldım gülücükler saçtı bana demek ki dedim o anlık bisi. İlk gün gece ben emzirmek için aldım bi kez ve sabak 6bucuga kadar uyudu. Büyük nimet bence
Geçmiş olsun canım cokmu kesildi kanasi durmuş zaten bisey olmazOf kızlar ya uyurken kızımın tırnağını keserken etini kaptırdım hemen kucağıma aldım allahtan çok ağlamadı ama kanadı baya kanamayı durdurdum. Bepanten sürdüm ve yara bandından minicik kesip yapıştırdım bir zararı olmaz değil mi?
Şimdi keyfi yerinde neyseki acısı yok sanırım
Bende yaptim onuOf kızlar ya uyurken kızımın tırnağını keserken etini kaptırdım hemen kucağıma aldım allahtan çok ağlamadı ama kanadı baya kanamayı durdurdum. Bepanten sürdüm ve yara bandından minicik kesip yapıştırdım bir zararı olmaz değil mi?
Şimdi keyfi yerinde neyseki acısı yok sanırım
Sen cikarip alamiyorsan bebis de alamaz sanirim. Bizimki de çay tabagi kirip yapti siftahini gecen gün.İçten içe bunu düşünüyordum bnde oyuzden yikarken hiç dikkat etmedim ışıklı yerine ama smdi ağzına sokarsa diye dusunmeye basladm oyuncağin icinde kaldı kırıklar
Geçmiş olsun canım cokmu kesildi kanasi durmuş zaten bisey olmaz
Benimki emmiyo canım. Biberonu da zaten uzun süredir iştahsız içtiğinden dişle ilişkilendiremedim.Kızlar ya önceki sayfalarda konuşuldu mu bilmiyorum, bebeğim memeyi cekistire cekistire emiyo, neden olabilir?sade kahve canım bebeğin diş çıkarırken böyle yapıyor muydu? Acaba disle mi ilgili dedim de. Düşüne düşüne arastira arastira bi hal oldum.
Bende yaptim onuama çabuk iyilesiyor korkma annesi.
Oyle mi diyosunaksam ayni saatte yatirmaya dikkat ediyorum ama gunduz kaymalar oluyo. Yani bu bebegi aglatarak yapilan uyku egitimini vermedim omuzda pispislanarak uuyo kendi kendine uyuyamiyo bu da bende bel birakmadi yani
Bizimkinin ayak basparmaginin tirnagi batmisti. Uzamadi uzamadi uzamis batmis sisirmis. Onu kestik de duzeldi 1 haftaya düşün.inş canım derinin kendini iyileştirme özelliği var diye biliyorum bi de
Bizimkinin ayak basparmaginin tirnagi batmisti. Uzamadi uzamadi uzamis batmis sisirmis. Onu kestik de duzeldi 1 haftaya düşün.
Benim doğum sonrasi olmustu bide ne canik aciyorduGeçmiş olsun sizede canım. Tırnak batması daha zor olur bilirim
Bnde de olmuştu ya dogumdan snra cok canm açımistiBenim doğum sonrasi olmustu bide ne canik aciyordualperde de olunca icim gitti ama gecti şükür.
Sekilden sekile giriyo garibimBnde de olmuştu ya dogumdan snra cok canm açımisti
Carmen söyleyince anladm bez oldugunu ne hale getirmissin minnaki yamaşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?