2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kızlar ya önceki sayfalarda konuşuldu mu bilmiyorum, bebeğim memeyi cekistire cekistire emiyo, neden olabilir? sade kahve canım bebeğin diş çıkarırken böyle yapıyor muydu? Acaba disle mi ilgili dedim de. Düşüne düşüne arastira arastira bi hal oldum.

Olsun ışık gözünü aldırdı zati
İçten içe bunu düşünüyordum bnde oyuzden yikarken hiç dikkat etmedim ışıklı yerine ama smdi ağzına sokarsa diye dusunmeye basladm oyuncağin icinde kaldı kırıklar

Öyle ya da böyle ağlayacak 1 hafta dişimi sıkmam lazım ondan sonra çok daha rahat edeceğimi biliyorum. Bunu düşünerek motive olabilirim:)

Son düzenleme:
Of kızlar ya uyurken kızımın tırnağını keserken etini kaptırdım hemen kucağıma aldım allahtan çok ağlamadı ama kanadı baya kanamayı durdurdum. Bepanten sürdüm ve yara bandından minicik kesip yapıştırdım bir zararı olmaz değil mi?

Şimdi keyfi yerinde neyseki acısı yok sanırım

Geçmiş olsun canım cokmu kesildi kanasi durmuş zaten bisey olmaz

Bende yaptim onu ama çabuk iyilesiyor korkma annesi.

Benimki emmiyo canım. Biberonu da zaten uzun süredir iştahsız içtiğinden dişle ilişkilendiremedim.

Oyle mi diyosun aksam ayni saatte yatirmaya dikkat ediyorum ama gunduz kaymalar oluyo. Yani bu bebegi aglatarak yapilan uyku egitimini vermedim omuzda pispislanarak uuyo kendi kendine uyuyamiyo bu da bende bel birakmadi yani

Bn de once omzumda pispisliyorum.. Nasil bi agri oldugu cok iyi biliyorum omzumda iyice sakinlesince yatagina yatirip orda pispislamaya devam ediyorum.. Sn de yavas yavas dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…