2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Gazdan oluyor benim kızımda öyle çekiştirmeye başladığında kucağıma alıp gaz çıkartıyorum emmeye devam ediyor

Merhaba canim, gecmis olsun, iyi atlatmissiniz.
Benisin emmeye devam ediyor mu?
Sorma. Geçen hafta tekrar emmeye başladı. Bu hafta yine reddediyor. Gündüz hic emmiyor. Gece uyku arası emiyor. Artık inatlaşmıyorum. Teklif ediyorum almıyor. Cok yorucu da olsa süt sağma makinesine döndüm. Sağıp veriyorum. Hal böyleyken süt de azaldı. Önce sağdığım sütü verip eksik kalanı mama ile tamamlıyorum. Sağlık olsun. Kendimi reddedilmiş hissetsem de bebeğime sağarak veriyorum. Bebeğim iyi olsun da varsın emmesin. Sağarak ne kadar alırsa kardır. Dün 5 aylık oldu. Buna şükür. Sen ne yaptın. Iş nasıl? Bebişin emmesi ne durumda?

İyi akşamlar kızlar

4. Ay aşısı için sağlık ocağından aradılar. 4. Ay aşısını ocak ayında hastanede yaptırdım dedim. Aşıyı erken yaptıemışsınız şu tarihler arasında yapılması gerekiyordu dedi. Dediği tarihten yaklaşık 15 gün önce yaptırmışım. Peki sağlığıyla ilgili bir sorun olur mu dedim bişey demedi.

Peki bi sorun olur mu bilginiz var mı? Canımı sıktı

Geçmiş olsun.

Birşey olmaz

Biz de dun 5.ayimizi kutladik :) off emiyor ama cok acikinca 4 saatte 1. Mayistirip veriyorum artik.ya da direkt uyutuyorum.
Benim regl zamanim geldi ama olmadim.bikac gundur de sutum azaldi sanki.tek meme aldigindan doymadi sanip eski sutlerden verdim. Ins sutum azalmaz donemseldir. Belki de sagmaktan oldu. Zaten 6 ay olacaklar, daha az icerler sut.

Aman is iste nasil iyi olsun

@a-nur canim lakto Int. icin gaita tahlili yapturabilirsin.redukten madde ve ph a bakiyorlar.sut yogurt tuketebiliyorlar ama doktor laktazm diye bir damla veriyor.her emzirmeden once bu damlayi veediginde sorun ortadan kalkiyor.valla sen deyincw aklima geldi.bizimki daha 1-2 aylikken her altini actigimda ustume fiskirtirdi.
diger sorunda gazdan dolayidir.
@tatlilavinya canim yediklerimi soylemeyim hic.karbonhidrat agitlikli besleniyorum.

Mama sandalyesine koyduk kahvalti yaparken masaya uzandi durdu. Dedim vereyim bari cay tabagini kemirsin. Aldi tek eliyle tuttu asagi sallandirdi birakti. Sipa ya
Anasına bak kızını al diyeceğim de seninki oğlan anne çay tabağı veriyor kemirsin diye kesin sana çeker bu ćocuk. Espirili olacak dediydin dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…