Bagdas kurup emzirmem gerekiyordu dikisler yuzunden oturamiyordum ne ugrasmistimDoğum sonrası bende de oldu hatta dr gitmiştim
Gazdan oluyor benim kızımda öyle çekiştirmeye başladığında kucağıma alıp gaz çıkartıyorum emmeye devam ediyorKızlar ya önceki sayfalarda konuşuldu mu bilmiyorum, bebeğim memeyi cekistire cekistire emiyo, neden olabilir? @sade kahve canım bebeğin diş çıkarırken böyle yapıyor muydu? Acaba disle mi ilgili dedim de. Düşüne düşüne arastira arastira bi hal oldum.
Sorma. Geçen hafta tekrar emmeye başladı. Bu hafta yine reddediyor. Gündüz hic emmiyor. Gece uyku arası emiyor. Artık inatlaşmıyorum. Teklif ediyorum almıyor. Cok yorucu da olsa süt sağma makinesine döndüm. Sağıp veriyorum. Hal böyleyken süt de azaldı. Önce sağdığım sütü verip eksik kalanı mama ile tamamlıyorum. Sağlık olsun. Kendimi reddedilmiş hissetsem de bebeğime sağarak veriyorum. Bebeğim iyi olsun da varsın emmesin. Sağarak ne kadar alırsa kardır. Dün 5 aylık oldu. Buna şükür. Sen ne yaptın. Iş nasıl? Bebişin emmesi ne durumda?Merhaba canim, gecmis olsun, iyi atlatmissiniz.
Benisin emmeye devam ediyor mu?
Sağolasın. Bir gelişim parametresi hafif geriden geliyor. Onu takip edecekler. Hayırlısı ile sağlıkla büyüdüklerini görmek nasip olsun hepimize.Hoşgeldin canım
İyi olmanıza çok sevindim. Çok şükür bizde iyiyiz:)
Biz üst solunum yolu geçirdikten sonra. Bebişte 5 gün günde 2 ke 37.5-38.3 arası ateş oldu. Bir enfeksiyon odağı bulunamadı. Viral nedenli soģuk algınlığı gibi dendi. Hafif atlattı çok şükür.Gecmis olsun canm kacti ateşi?
Amin..Sağolasın. Bir gelişim parametresi hafif geriden geliyor. Onu takip edecekler. Hayırlısı ile sağlıkla büyüdüklerini görmek nasip olsun hepimize.
Geçmiş olsun.Of kızlar ya uyurken kızımın tırnağını keserken etini kaptırdım hemen kucağıma aldım allahtan çok ağlamadı ama kanadı baya kanamayı durdurdum. Bepanten sürdüm ve yara bandından minicik kesip yapıştırdım bir zararı olmaz değil mi?
Şimdi keyfi yerinde neyseki acısı yok sanırım
Bebişte çay tabağının işi neSen cikarip alamiyorsan bebis de alamaz sanirim. Bizimki de çay tabagi kirip yapti siftahini gecen gün.
Geçmiş olsun.
Birşey olmazİyi akşamlar kızlar
4. Ay aşısı için sağlık ocağından aradılar. 4. Ay aşısını ocak ayında hastanede yaptırdım dedim. Aşıyı erken yaptıemışsınız şu tarihler arasında yapılması gerekiyordu dedi. Dediği tarihten yaklaşık 15 gün önce yaptırmışım. Peki sağlığıyla ilgili bir sorun olur mu dedim bişey demedi.
Peki bi sorun olur mu bilginiz var mı? Canımı sıktı
Sorma. Geçen hafta tekrar emmeye başladı. Bu hafta yine reddediyor. Gündüz hic emmiyor. Gece uyku arası emiyor. Artık inatlaşmıyorum. Teklif ediyorum almıyor. Cok yorucu da olsa süt sağma makinesine döndüm. Sağıp veriyorum. Hal böyleyken süt de azaldı. Önce sağdığım sütü verip eksik kalanı mama ile tamamlıyorum. Sağlık olsun. Kendimi reddedilmiş hissetsem de bebeğime sağarak veriyorum. Bebeğim iyi olsun da varsın emmesin. Sağarak ne kadar alırsa kardır. Dün 5 aylık oldu. Buna şükür. Sen ne yaptın. Iş nasıl? Bebişin emmesi ne durumda?
Mama sandalyesine koyduk kahvalti yaparken masaya uzandi durdu. Dedim vereyim bari cay tabagini kemirsin. Aldi tek eliyle tuttu asagi sallandirdi birakti. Sipa yaBebişte çay tabağının işi ne
Mama sandalyesine koyduk kahvalti yaparken masaya uzandi durdu. Dedim vereyim bari cay tabagini kemirsin. Aldi tek eliyle tuttu asagi sallandirdi birakti. Sipa ya
Anasına bak kızını al diyeceğim de seninki oğlanMama sandalyesine koyduk kahvalti yaparken masaya uzandi durdu. Dedim vereyim bari cay tabagini kemirsin. Aldi tek eliyle tuttu asagi sallandirdi birakti. Sipa ya
Emzirirken adet düzensizliği de adet olamama da normal.EMzirme doneminde adet duzensizligi normal mi?
Hamileysem harakiri yapcam da
Çek çekBen de cekcem bu resimden cok kiskandiimmmm
Hiç gulecegim yoktuEMzirme doneminde adet duzensizligi normal mi?
Hamileysem harakiri yapcam da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?