Hiç gulecegim yoktuda bende adet olmuyorum evet kasik batmasi ve pembe leke oldu gecen arkadaslar dalga gecti de hehe yok canim dedim de gelde bana sor öküz oturdu böğrüme
Cay tabagi iyi bi tercih degildi evetAnasına bak kızını al diyeceğim de seninki oğlananne çay tabağı veriyor kemirsin diye kesin sana çeker bu ćocuk. Espirili olacak dediydin dersin
Dimi ya sonra rahat ederiz. Zaten yas ilerledikce olmuyor ayol. Hem arkadaş lazim mutlaka tek cocuk olmaz arayi cok acmamak lazimSonra burda birbirimizi teselli etmeyelim -aman canim beraber buyurler- diye
Biz en son bebişi yapmıştık. Doğumdan sonra yatağımda uyumaya bile 3 gündür başladım.Sonra burda birbirimizi teselli etmeyelim -aman canim beraber buyurler- diye
Sizin bayaa uzamış ara cnmBiz en son bebişi yapmıştık. Doğumdan sonra yatağımda uyumaya bile 3 gündür başladım.
canim ne kadar durur bilgikm yok ama biberonka mi veriyorsun.civik hazirlayip?ben koyu yapip kasokla veriyorum biberon almiyor bizimki 160 cc deyince gozlerim kocaman oldu:)Kizlar muhallebi yaptım 160 cc oglum 40 cc anca yedi uykusu geldi ne kadar sure bekleyebilir dışarda daha isitamam anne sütünden yaptim sütü isittim birkere yulaf unu ile yaptim ziyan olsun istemiyorum
Kızlar döktürmüşsünüz :)) yetişemiyorm hızınıza. Aklımda kalanlara cevap vereyim :)
Y yesil zeytinfiliz_ank Geçmiş olsun kızlar
Sallamadan yatakta uyumaya alışması 3-4 gün biraz ağlayarak oluyor ama sonra alışıyor bizim 11 gün oldu çok şükür 5-10 dakikada uyuyor genelde bazen bir saati de buluyor uykusu geçince . Gündüz saatlerinde her zaman kayma oluyor buna engel olamıyorum Genelde 1-1,5 saat arası uyuyor bazen 45 dakika uyuyor sonraki uykusu iki saate yakın oluyor yatağında uyuması güzel bir şey :)
@tatlilavinya Canım kendimi düşünüp inşallah hamile değilsindir diyorum :)
bebeem sizde de hep değişik pozlar var canım maşallah :))
Diyette olanların Allah yardımcısı olsun :/
Cnm bn de bilmiyorm ne kadar durur ama anne sütü ne kadar durursa anca o kadar durur bence ama bn kalanını yiyorm ziyan olmasın diye :) zaten o yüzden hasta oldum kuzum hastaydı muhallebisini yedimKizlar muhallebi yaptım 160 cc oglum 40 cc anca yedi uykusu geldi ne kadar sure bekleyebilir dışarda daha isitamam anne sütünden yaptim sütü isittim birkere yulaf unu ile yaptim ziyan olsun istemiyorum
Böyle giderse daha da uzar. Zaten isteyen de yok.Sizin bayaa uzamış ara cnm
Canm ben muhallebiyi nasil yapıyorum Biliyormusun yarim su bardagndan biraz fazla su iki corba kasigi yulaf unu pisiriyorum anne sütüde bu akşam 70 cc koydum ama cok civik oldu 40-50 cc yeterde artar bile bnm bzluktaki sütümdu zaten yarin icin 40 cc sagicam sen nasıl yapıyorsun canim bizimkide biberon tutmayı bilmiyor kaşıkla veriyorumcanim ne kadar durur bilgikm yok ama biberonka mi veriyorsun.civik hazirlayip?ben koyu yapip kasokla veriyorum biberon almiyor bizimki 160 cc deyince gozlerim kocaman oldu:)
bu arada yulaf olarak bende hipp organik yulafli aldim.
Ay kizCnm bn de bilmiyorm ne kadar durur ama anne sütü ne kadar durursa anca o kadar durur bence ama bn kalanını yiyorm ziyan olmasın diye :) zaten o yüzden hasta oldum kuzum hastaydı muhallebisini yedim
Böyle giderse daha da uzar. Zaten isteyen de yok.Iyi tarafı korunma derdi yok
Dimi ya sonra rahat ederiz. Zaten yas ilerledikce olmuyor ayol. Hem arkadaş lazim mutlaka tek cocuk olmaz arayi cok acmamak lazim
Bnmde yerleşme kanaması gibi kanamam vardı hala adet olmadim birbck ayi geçti ama bthcg yaptım negatif çıktı süt hormonu yüksek oldugu için düzensiz olur dedi drEvet evet ben ikna oldum, hamile degilsem de kalicam
Kızlar sizler dişlik veriyor musunuz? Diş sağlığı açısından gerekli mi gereksiz mi
Ara sıra veriyorum ama sonra kusuyo
Benimki hiç almadı. Eline dişlik hariç ne geçse kemirir ama dişlik asla! Sağlık açısından değil bebişleri rahatlatmak için var zaten onlar. Elzem değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?