Biz en son bebişi yapmıştık. Doğumdan sonra yatağımda uyumaya bile 3 gündür başladım.
Canm bnm bugün kivam civik oldu cnku sütü koyarken azar azar kivami bulana kadar koyucaktim bianda devrildi zaten uyuyor emdi geri uyudu kalanida çöpe gidicek bnde koyu yapiyorum aslinda yarin 40 cc sütle yaparim baya karistirdiklarn varmış canm bm sadece suyla yulafi pisiriyorum snra süt icinede cok az pekmez tadi cok kotu degil kokusuda normal 50 ccnin hepsini yiyorsa fazla yap canm bnmki bugün kirk yedi ama uykusu geldi uyandktan yarim saat snra versem daha iyi olucak sanirim uyurken emziriyorum zaten bir saat uyusa emdikten birbck iki saat snra ideal geç verdigim zaman uykusu geliyor huysuzlaniyor emip uyumak istiyor@ayhkdr civik mi oluyor kivami? ben koyu hazirliyitum.goz karari hipp yulafli,su,meyve puresi ve neocate mamasiyla hepsini karistiriyorum.hipp yulafli pisirmeye gerek yok.suyu ilitip direk karistiriyorum.valla bizimkinin tadi afedersin igrenc oluyor.neocate kokmus balik gibi ayni.istedigin mryveyi kat yine tadi berbat.
yaklasik 50 cc hazirliyorum ne ksdar yerse?miktar nasil bilmiyorum.az mi acaba?
Çok da şaapmayaydınEvet evet ben ikna oldum, hamile degilsem de kalicam
Oturdum dusunuyorum neyle yapabilirim diye kiskandimsa demek :-/Geçen e bebekten oyuncak alırken şu halkalı baloncuk yapan şey var ya ondan da almıştım. Benimkinin heyecanını görmeliydiniz yakalamaya çalıştıkça patlıyo şaşırıp kalıyo
Teşekkür ederimaz çok bebegimin bi düzeni vardı ben sallamaktan kurtulmak istedim aslında. Gündüzleri hala düzelmiş değil 40dk sonra uyanıyor çalar saat gibi ama akşamları çok düzeldi maşallah. Önce her gün aynı saatte yatırmaya dikkat ettim bi hafta oldu mesela o saatte hiçbir yere. Gitmiyoruz evde olmaya çalışıyorum. Sonra uykuya geçmeden her gün aynı şeyi yapıyorum. Altına bak sonra ilaçları iç (reflumuz var onun ilacı) sonra emziriyorum. Sonra emzigi veriyorum kucagimda biraz pis pisliyorum ama sallamadan gözler kaymaya başlayınca yatağa bırakıyorum orda pis pise devam. Aglarsa kucakta sakinlestirip bida yatır böyle böyle ne kadar sürerse sizana kadar ilk gün 40Dk 2.gun 30 ve dun sadece 5dk gecelri de bi sizlaniyor hiç ellemiyoruz kendisi daliyo
Oturdum dusunuyorum neyle yapabilirim diye kiskandimsa demek :-/
Simdi denemek istedim gittim suyu ayarladim cingiragin tutma yeriyle baloncuk yaptim guldu bi. Sonraki hayvani bir ebatta olunca hiiiiğ dedi korktuBabasına sipariş vericen ya market ya kırtasiye bi yerden bulup getircek
Cok erken iste. Bizde iliski tam olarak olamadiydi ama ruyamda cift cizgi gordum esime anlattim. Harc yok yapi yok sikinti yapma hatun dedi. Ikna oldum ben@tatlilavinyabebeem ayy aksam aksam guldurdunuz beni biz de ctesi kaza kursununa kurban gidecektik, adet olmadim henuz bilemedik ya tutarsa diye tirstik ertesi gun hapi da alamadim emzirilmiyo diye.. Kosa kosa gidip spiral taktirdim hic istemememe ragmen
Benimkide eline alıyo ağzına götürüyor bi defa sonra atıyor cildiriyor herseyi agzina alıyor ama onu istemiyor bende gerçi istemiyorum yere düşüyor geri veriyorlar sinir oluyorumBenimki hiç almadı. Eline dişlik hariç ne geçse kemirir ama dişlik asla! Sağlık açısından değil bebişleri rahatlatmak için var zaten onlar. Elzem değil yani
Canım dogdugundan beri hickirik olurdu hep bide aynı büyükler gibi gaz çıkartırken ağzına gelirdi süt. 3.aydan sonra ağzının suyu akmaya başladı kontrolde doktorumuz bu hep var mı dedi evet dedim disten sandım baktı disten değil refluden dedi şurup verdi diğer sikayetlerimi de söyleyince kesin dedi, işte hickirik ağzına gelmesi emme sonrası gaz çıkartırken kusma ağzının suyu akardi hep. Suruba başladım ama kusmalar arttı gibi geldi kesmek istedim doktor biraz daha devam et dedi iyi ki dinlemisim kesildi sonra şimdi sikayetlerimizin hiçbiri yok. Bide kilo alımı azdi doktor reflu de istahsizlik yapar dedi. Emmesi de düzeldi çok şükür.İyi akşamlar bebeğinizde reflü olduğunu nasıl anladınız? Belirtiler ne oldu? Ben de şüpheleniyorum da
@tatlilavinyabebeem ayy aksam aksam guldurdunuz beni biz de ctesi kaza kursununa kurban gidecektik, adet olmadim henuz bilemedik ya tutarsa diye tirstik ertesi gun hapi da alamadim emzirilmiyo diye.. Kosa kosa gidip spiral taktirdim hic istemememe ragmen
Niye spiral istemediniz.? Ben de düşünüyorum da sebebini merak ettim bi sıkıntı mi oluyor emzirmede falan@tatlilavinyabebeem ayy aksam aksam guldurdunuz beni biz de ctesi kaza kursununa kurban gidecektik, adet olmadim henuz bilemedik ya tutarsa diye tirstik ertesi gun hapi da alamadim emzirilmiyo diye.. Kosa kosa gidip spiral taktirdim hic istemememe ragmen
Aaaaa tutmaz insallah
olsun canim iste artik rahat rahat takilirsiniz
Biz en son bebişi yapmıştık. Doğumdan sonra yatağımda uyumaya bile 3 gündür başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?