2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Canm bnm bugün kivam civik oldu cnku sütü koyarken azar azar kivami bulana kadar koyucaktim bianda devrildi zaten uyuyor emdi geri uyudu kalanida çöpe gidicek bnde koyu yapiyorum aslinda yarin 40 cc sütle yaparim baya karistirdiklarn varmış canm bm sadece suyla yulafi pisiriyorum snra süt icinede cok az pekmez tadi cok kotu degil kokusuda normal 50 ccnin hepsini yiyorsa fazla yap canm bnmki bugün kirk yedi ama uykusu geldi uyandktan yarim saat snra versem daha iyi olucak sanirim uyurken emziriyorum zaten bir saat uyusa emdikten birbck iki saat snra ideal geç verdigim zaman uykusu geliyor huysuzlaniyor emip uyumak istiyor

ayhkdry canim fazla verince emmek istemiyor.cok geliyor.bixim kizin midesi kucuk.birde dedigin gibi uykusu gelmeden yakalamak lazim.biraz once verdim canima okudu.yemedi.uykusu var uyumuyor.valla bende birde iki tane var.disimi sika sika dis kalmadi.kiz dursa oglan oyun istiyor.durmasa da istiyor.birini bacagima yaturdim.sesler cikartiyor digeri sirtima cikti.ikisi birden uyusa da rahat etsem.

İyi akşamlar bebeğinizde reflü olduğunu nasıl anladınız? Belirtiler ne oldu? Ben de şüpheleniyorum da

İyi akşamlar bebeğinizde reflü olduğunu nasıl anladınız? Belirtiler ne oldu? Ben de şüpheleniyorum da

Cok erken iste. Bizde iliski tam olarak olamadiydi ama ruyamda cift cizgi gordum esime anlattim. Harc yok yapi yok sikinti yapma hatun dedi. Ikna oldum ben

Benimki hiç almadı. Eline dişlik hariç ne geçse kemirir ama dişlik asla! Sağlık açısından değil bebişleri rahatlatmak için var zaten onlar. Elzem değil yani
Benimkide eline alıyo ağzına götürüyor bi defa sonra atıyor cildiriyor herseyi agzina alıyor ama onu istemiyor bende gerçi istemiyorum yere düşüyor geri veriyorlar sinir oluyorum

Canım dogdugundan beri hickirik olurdu hep bide aynı büyükler gibi gaz çıkartırken ağzına gelirdi süt. 3.aydan sonra ağzının suyu akmaya başladı kontrolde doktorumuz bu hep var mı dedi evet dedim disten sandım baktı disten değil refluden dedi şurup verdi diğer sikayetlerimi de söyleyince kesin dedi, işte hickirik ağzına gelmesi emme sonrası gaz çıkartırken kusma ağzının suyu akardi hep. Suruba başladım ama kusmalar arttı gibi geldi kesmek istedim doktor biraz daha devam et dedi iyi ki dinlemisim kesildi sonra şimdi sikayetlerimizin hiçbiri yok. Bide kilo alımı azdi doktor reflu de istahsizlik yapar dedi. Emmesi de düzeldi çok şükür.

Aaaaa tutmaz insallah
olsun canim iste artik rahat rahat takilirsiniz

Niye spiral istemediniz.? Ben de düşünüyorum da sebebini merak ettim bi sıkıntı mi oluyor emzirmede falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…