2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kızlar Allah nesenizi bozmasin bebeem kiz sen ne tatlisin yazdiklarin beni gulumsetti bebisin de senin gibi cok tatli :) aslında moralim cok bozuk kizlar benim kiza annem bakiyor ona alisti beni unutuyor yavas yavas, cok üzülüyorum ona gülüyor bana yuzunu asiyor kafasini ceviriyor bakıcı tutmadigima pisman olur gibiyim en azindan aksam olunca evine gidrrdi kızım da bana kalırdı.

Yaa üzülme moralini bozma lütfen kuzucuğun unutmaz seni.. eve gelince sımsıkı sarıl..

Bu arada resimdki mama sandalyesi yerde yiyenler icin cok rahat ben her soframiza kizimi oturtuyorum artık onun mamasini da biz yerken yediriyorum cok mutlu oluyor.mama sandalyesindeki oyuncak muzikli ve çeşitli hayvan sesleri var bu seslere bayiliyor katilarak guluyor. Yarin indiromde kacirmayin derim.

Bakıcı da ayrı dert canım, gözün arkada kalmıyor en azından. Benim sıpa bike ömründe görmediği kadına 4 günde alıştı ben gelince falan umursamıyo resmen. Sıkma canını

benim annem de başka şéhirden gelip 2-3 hafta kalıp 1 hafta gidiyor. Işe başlayınca bir de gündüz bakıcı olacak. Aynı şéyleri ben de düşündüm. Ya beni unutursa istemezse!

Ayni dusunuyorum canim

Kizlar muhallebi yaptım 160 cc oglum 40 cc anca yedi uykusu geldi ne kadar sure bekleyebilir dışarda daha isitamam anne sütünden yaptim sütü isittim birkere yulaf unu ile yaptim ziyan olsun istemiyorum
Can'ım maalesef çok beklemez. Biz 6,5 aylık olduk ben 70 cc veriyorum. Sen baya bi fazla yapmışsın Can'ım, daha az yap bence:)

Kizlar cogunuz ebebekteki mama sandalyesini almis. Ben onundeki uclu toplari sormak istiyorum. Kendileri yediginde heryere bulatiricaklar o toplar cikarilip temizlenebiliyomu. Suan indirimde almayi dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…