- 25 Ağustos 2014
- 751
- 1.569
- 53
O işten öte doğum sonrasında iyice belirginleşen , birbirimize karşı kırgınlıklarımız ve kırgınlıklarımız var. Onun da farklı düşündüğünü sanmam. İşler biraz karışık.Canim.14 ay fln olmus.esin ne diyor buna
Hemen almalıyımGeçen e bebekten oyuncak alırken şu halkalı baloncuk yapan şey var ya ondan da almıştım. Benimkinin heyecanını görmeliydiniz yakalamaya çalıştıkça patlıyo şaşırıp kalıyo
Kızlar Allah nesenizi bozmasinbebeem kiz sen ne tatlisin yazdiklarin beni gulumsetti bebisin de senin gibi cok tatli :) aslında moralim cok bozuk kizlar benim kiza annem bakiyor ona alisti beni unutuyor yavas yavas, cok üzülüyorum ona gülüyor bana yuzunu asiyor kafasini ceviriyor bakıcı tutmadigima pisman olur gibiyim en azindan aksam olunca evine gidrrdi kızım da bana kalırdı.
Hamilelikte sağlık sorunlarım vardı. 5 kez hastaneye yattım. Sonrasında bebiş telaşı ve değısén hayat koşturmacası. O işe sira gelmedi.obaaa nasi dayandiniz o kadar
Kızlar Allah nesenizi bozmasinbebeem kiz sen ne tatlisin yazdiklarin beni gulumsetti bebisin de senin gibi cok tatli :) aslında moralim cok bozuk kizlar benim kiza annem bakiyor ona alisti beni unutuyor yavas yavas, cok üzülüyorum ona gülüyor bana yuzunu asiyor kafasini ceviriyor bakıcı tutmadigima pisman olur gibiyim en azindan aksam olunca evine gidrrdi kızım da bana kalırdı.
Sariliyorum ama beni itiyor gozlerim doluyor onu öyle gördükçe.Yaa üzülme moralini bozma lütfen kuzucuğun unutmaz seni.. eve gelince sımsıkı sarıl..
Yaa nolucak bu bebiklerin nankorlugu boyle.Bakıcı da ayrı dert canım, gözün arkada kalmıyor en azından. Benim sıpa bike ömründe görmediği kadına 4 günde alıştı ben gelince falan umursamıyo resmen. Sıkma canını
benim annem de başka şéhirden gelip 2-3 hafta kalıp 1 hafta gidiyor. Işe başlayınca bir de gündüz bakıcı olacak. Aynı şéyleri ben de düşündüm. Ya beni unutursa istemezse!Kızlar Allah nesenizi bozmasinbebeem kiz sen ne tatlisin yazdiklarin beni gulumsetti bebisin de senin gibi cok tatli :) aslında moralim cok bozuk kizlar benim kiza annem bakiyor ona alisti beni unutuyor yavas yavas, cok üzülüyorum ona gülüyor bana yuzunu asiyor kafasini ceviriyor bakıcı tutmadigima pisman olur gibiyim en azindan aksam olunca evine gidrrdi kızım da bana kalırdı.
Ek besin alan bebişleri günde kaç öğün besliyorsunuz? Ek bedin almayanlar kaç öğün besleniyor?
Içim sıkılıyoooor
Benimki çok iştahsız. En fazla110- 130 cc içiyor. Ama artik aralarda emmiyor. 150 cc yi bir kerede mi içiyor. 6 öğün zorla alıyor.Henüz ek gıdaya başlamadık
Günde 4 ya da 5 öğün 150 cc içiyor aralarda emiyor.
Can'ım maalesef çok beklemez. Biz 6,5 aylık olduk ben 70 cc veriyorum. Sen baya bi fazla yapmışsın Can'ım, daha az yap bence:)Kizlar muhallebi yaptım 160 cc oglum 40 cc anca yedi uykusu geldi ne kadar sure bekleyebilir dışarda daha isitamam anne sütünden yaptim sütü isittim birkere yulaf unu ile yaptim ziyan olsun istemiyorum
Benimki çok iştahsız. En fazla110- 130 cc içiyor. Ama artik aralarda emmiyor. 150 cc yi bir kerede mi içiyor. 6 öğün zorla alıyor.
Hayat işte ne olsun.Noldu kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?