Oyuncak kısmımı Can'ım? Oyuncak tepsisi çıkıp yemek tepsisi takılıyor Oray'a Can'ım.Kizlar cogunuz ebebekteki mama sandalyesini almis. Ben onundeki uclu toplari sormak istiyorum. Kendileri yediginde heryere bulatiricaklar o toplar cikarilip temizlenebiliyomu. Suan indirimde almayi dusunuyorum.
Ek besin alan bebişleri günde kaç öğün besliyorsunuz? Ek besin almayanlar kaç öğün besleniyor?
teşekkür ederiz :) unutmaz ki annesini ya olur mu öyle. Unutsalar babalari unuturlardi zaten.Eve geldiginde verme kimseye olmadi. Belki doyamiyordur annecine küsmüştür azcik.Kızlar Allah nesenizi bozmasinbebeem kiz sen ne tatlisin yazdiklarin beni gulumsetti bebisin de senin gibi cok tatli :) aslında moralim cok bozuk kizlar benim kiza annem bakiyor ona alisti beni unutuyor yavas yavas, cok üzülüyorum ona gülüyor bana yuzunu asiyor kafasini ceviriyor bakıcı tutmadigima pisman olur gibiyim en azindan aksam olunca evine gidrrdi kızım da bana kalırdı.
NedenIçim sıkılıyoooor
EMzirme doneminde adet duzensizligi normal mi?
Hamileysem harakiri yapcam da
Oyuncak kısmımı Can'ım? Oyuncak tepsisi çıkıp yemek tepsisi takılıyor Oray'a Can'ım.
O toplarin oldugu kisim tak cikarli istersen cikarabiliyorsun.Bunda iki ayri tepsi yok saniyorum resimlerde tepsi uzerine monte edilmis gibi duruyo.
Dimi ya sonra rahat ederiz. Zaten yas ilerledikce olmuyor ayol. Hem arkadaş lazim mutlaka tek cocuk olmaz arayi cok acmamak lazim
O toplarin oldugu kisim tak cikarli istersen cikarabiliyorsun.
Kazaya kurban gidersek falan hani zihnimin bi köşesinin teselli cümleleri bunlarWuuuu cesaretine hayran kaldım
Rica edrim :) bizimkini biz yemek yerken oturtturuyoruz arada battaniye ile sikistirip dort donuyo icinde :) ya da kamyoncu gibi sarkitip kolunu bizi izliyoSaol canim :)
Aynen ya. Bagimlilik yapti. Adsiz topik bagimlilari dernegi kuracam :-/Uyumam lazım ama burdan ayrılamıyorum ben
@tatlilavinyabebeem ayy aksam aksam guldurdunuz beni biz de ctesi kaza kursununa kurban gidecektik, adet olmadim henuz bilemedik ya tutarsa diye tirstik ertesi gun hapi da alamadim emzirilmiyo diye.. Kosa kosa gidip spiral taktirdim hic istemememe ragmen
Rica edrim :) bizimkini biz yemek yerken oturtturuyoruz arada battaniye ile sikistirip dort donuyo icinde :) ya da kamyoncu gibi sarkitip kolunu bizi izliyo
İyi akşamlar bebeğinizde reflü olduğunu nasıl anladınız? Belirtiler ne oldu? Ben de şüpheleniyorum da
oğlumda da eşimde de var cnm reflü zaten genetik de olabiliyomuş. Aynı şekilde hıçkırık, fışkırtarak kusma her gaz çıkarmada, kesik süt gibi kusma, sonra da ağzına mide sutu gelip buruşturuyodu tükürük artmıştı çok bunlar işte belirti. Şimdi çok şükür azaldı max 2 kere azıcık kusuyo günde bıkmıştım devamlı üst değiştirmekten. Biz de ilaç kullandık bana da arttı gibi gelmişti dozunu artırdı dr haftaya kontrol var büyük ihtimalle bırakcaz ilaçları inşallahhhCanım dogdugundan beri hickirik olurdu hep bide aynı büyükler gibi gaz çıkartırken ağzına gelirdi süt. 3.aydan sonra ağzının suyu akmaya başladı kontrolde doktorumuz bu hep var mı dedi evet dedim disten sandım baktı disten değil refluden dedi şurup verdi diğer sikayetlerimi de söyleyince kesin dedi, işte hickirik ağzına gelmesi emme sonrası gaz çıkartırken kusma ağzının suyu akardi hep. Suruba başladım ama kusmalar arttı gibi geldi kesmek istedim doktor biraz daha devam et dedi iyi ki dinlemisim kesildi sonra şimdi sikayetlerimizin hiçbiri yok. Bide kilo alımı azdi doktor reflu de istahsizlik yapar dedi. Emmesi de düzeldi çok şükür.
Cnm unutmaz hem bakıcı da olsa aynı hatta daha kötü. Sonuçta bi yabancı. Bi de akşam al yanına git başka odaya bolbol vakit geçir. Özellikle karnı tokken. Emin ol gülücükler saçacaktır bolca :)Kızlar Allah nesenizi bozmasinbebeem kiz sen ne tatlisin yazdiklarin beni gulumsetti bebisin de senin gibi cok tatli :) aslında moralim cok bozuk kizlar benim kiza annem bakiyor ona alisti beni unutuyor yavas yavas, cok üzülüyorum ona gülüyor bana yuzunu asiyor kafasini ceviriyor bakıcı tutmadigima pisman olur gibiyim en azindan aksam olunca evine gidrrdi kızım da bana kalırdı.
Cnm sıkma sen canını inşallah bi düzene girersiniz umarım herşey yolunda gider.Ek besin alan bebişleri günde kaç öğün besliyorsunuz? Ek besin almayanlar kaç öğün besleniyor?
Biz dün aldık cnm kitap bugün 3 kez okudum ama oğluş yatağında uyuyacağı zaman önce sakinleştirdim sonra okudum. İlkinde dinlerken uyudu kaldı, ikincide okurken mayıştı bn de bıraktım okumayı odadan çıktım uyumuş. Gece uykusuna yatarken okudum bide ama uykuya direndiği için dinlemedi bile :)) uyku rutini olarak okuyormBebişine hikaye kitabı okuyanlar, uslu uslu dinliyo mu bebişleriniz? Ben ne zaman elime kitabı alsam yakalayıp ağzıma alıcam diye perişan oluyo zibidi
Sizin bebis de mi oyle :)) bi de onune ne koyarsak bilincli atip geri vermemizi bekliyor.Kamyoncu kısmına bayıldım aynı bizz
Sizin bebis de mi oyle :)) bi de onune ne koyarsak bilincli atip geri vermemizi bekliyor.
Ha ben bu üründen bahsetmemiştim Can'ım yanlış anlamışım ben:)Bunda iki ayri tepsi yok saniyorum resimlerde tepsi uzerine monte edilmis gibi duruyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?