2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kizlar cogunuz ebebekteki mama sandalyesini almis. Ben onundeki uclu toplari sormak istiyorum. Kendileri yediginde heryere bulatiricaklar o toplar cikarilip temizlenebiliyomu. Suan indirimde almayi dusunuyorum.
Oyuncak kısmımı Can'ım? Oyuncak tepsisi çıkıp yemek tepsisi takılıyor Oray'a Can'ım.

Ek besin alan bebişleri günde kaç öğün besliyorsunuz? Ek besin almayanlar kaç öğün besleniyor?

Benim tembel kizim 90lik mamayi zor iciyo. Kafasini cok ceviriyo bide biberonun ucuyla oynayip duruyo. Uyku sersemi icirebiliyorum. Gunde 2 kez ari mama yapiyorum muhallebi kivaminda. Yogurt veriyorum. Biberon icmiyosa ve 1 sefer ari mama yediyse kavanozdaki meyve puresinden veriyorum. Bu ay sebzelerden hafif corba yapmayi denicem bakalim sevcek mi

teşekkür ederiz :) unutmaz ki annesini ya olur mu öyle. Unutsalar babalari unuturlardi zaten.Eve geldiginde verme kimseye olmadi. Belki doyamiyordur annecine küsmüştür azcik.

Oyuncak kısmımı Can'ım? Oyuncak tepsisi çıkıp yemek tepsisi takılıyor Oray'a Can'ım.

Bunda iki ayri tepsi yok saniyorum resimlerde tepsi uzerine monte edilmis gibi duruyo.

Eklentiler

• Screenshot_2016-02-12-00-31-36-1.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 38
Bende önceden o şeyi taktiririm diyodum ama muayeneden sonra bitti o iş benim için olurumde taktiramam

Ayy kızlaar koptum :)))

Bn de çok korkuyorm hamile kalmaktan da yaklaşık 7 senelik evliyim hiç bi kaza olmadı sanki olmazmış gibi geliyodu. Korunmayı bırakınca hemen hamile kaldığım için ödüm kopuyo :))
phenyl ben de çok merak ettm neden spiral istemediğini??? Bn de düşünüyorum da korkuyorm çok acır diye. Dr a gitmek bile istemiyorm

İyi akşamlar bebeğinizde reflü olduğunu nasıl anladınız? Belirtiler ne oldu? Ben de şüpheleniyorum da

oğlumda da eşimde de var cnm reflü zaten genetik de olabiliyomuş. Aynı şekilde hıçkırık, fışkırtarak kusma her gaz çıkarmada, kesik süt gibi kusma, sonra da ağzına mide sutu gelip buruşturuyodu tükürük artmıştı çok bunlar işte belirti. Şimdi çok şükür azaldı max 2 kere azıcık kusuyo günde bıkmıştım devamlı üst değiştirmekten. Biz de ilaç kullandık bana da arttı gibi gelmişti dozunu artırdı dr haftaya kontrol var büyük ihtimalle bırakcaz ilaçları inşallahhh

Cnm unutmaz hem bakıcı da olsa aynı hatta daha kötü. Sonuçta bi yabancı. Bi de akşam al yanına git başka odaya bolbol vakit geçir. Özellikle karnı tokken. Emin ol gülücükler saçacaktır bolca :)

Ek besin alan bebişleri günde kaç öğün besliyorsunuz? Ek besin almayanlar kaç öğün besleniyor?
Cnm sıkma sen canını inşallah bi düzene girersiniz umarım herşey yolunda gider.
Bu arada 2 öğün sma, 1 öğün sebze püresi+ yoğurt, 1 öğün meyve maması, 1 öğün muhallebi. Totalde 5. Emmiyor oğlum

Bebişine hikaye kitabı okuyanlar, uslu uslu dinliyo mu bebişleriniz? Ben ne zaman elime kitabı alsam yakalayıp ağzıma alıcam diye perişan oluyo zibidi
Biz dün aldık cnm kitap bugün 3 kez okudum ama oğluş yatağında uyuyacağı zaman önce sakinleştirdim sonra okudum. İlkinde dinlerken uyudu kaldı, ikincide okurken mayıştı bn de bıraktım okumayı odadan çıktım uyumuş. Gece uykusuna yatarken okudum bide ama uykuya direndiği için dinlemedi bile :)) uyku rutini olarak okuyorm

Kolu sarkıtıyo ağız bi karış açık, salyası dudağının kenarından süzüle süzüle izliyo önüne koyduğumuzu da canı istemezse kolunun tersiyle süpürür gb aşağı atıyo eşek sıpası
Sizin bebis de mi oyle :)) bi de onune ne koyarsak bilincli atip geri vermemizi bekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…