2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Aynen ya yedigimi harciyorum zaten egil kalk bi de elimi ona her uzattigimda agzini aciyor birsey veririm diye. Yihahaha diyip gozunun icine bakip tavuk budu yiyen erol tas gibi hissediyorum kendimi. Psikolojimi bozdu sipa.

slm kizlar iki gundur ise uğruyorm ara ara giremedim asi falan derken.
dirim cok tatlisin ve iyisin ya herkese aynj seyleri bikmadan yazıyorsun canm Allah işini gucunu rast getirsin.bizimki 500gr almış 26 gunde.rejime pek uymadim puturler gecince ama bugun baya kan parcasi vardi aksam ikilerse dr gitcez artik.bebek huzursuz degil gülüyo donuyor falan ins tekrarlamaz.ya birde onunu yeme bunu yeme sutten faydali ne gececek cocuga demeden edemiyorum
bebisler cok tatli nazar degmesin kizlar bende koymaya çalıştım ama olmuyor kesiyorum kocaman oluyor o zamanda nasil yaptiniz
bir bucuk saat oldu anca okudum yazilanlari kizlarrr masalahiniz var valla .ozledim sizi iki uc gundr inanin
wish-hope-love bebis unutmaz canm seni vesvese yapma annen sonuçta ne guzel bakio bizim bakici keske annnem baksa diyorum hep
mama sandalyesi baby plas yerdeki olan tukenmis gec kalmışım joei alcam artk indirime
girince
uyku eğitimine haftaya basliycam 10 gun sonra bende ise başlıyorum.
bu arada73 kg 59.5 olmusum cok mutluyum yaa dikkat ettim gerci 3 kg kaldo ama cok fark etti gerisi gelir ins. darisi tm isteyenlere ins
ben yatim benimki bir saate kalkar mikirdanmaya basladi bile

Bende önceden o şeyi taktiririm diyodum ama muayeneden sonra bitti o iş benim için olurumde taktiramam

Cok fazla acimiyo aslinda ama bndeki catal fobisi dr normal dogum diye diretince 38. Hafta kontrolunde ne kadar gerildiysem bebek karnimda tasikardi oldu acil sezeryana aldilar kabuslar goruyodum dogumla ilgili..

Biz de 3 senenin sonunda korunmadigimiz ay hamile kaldigim icin riske atamadim Allah isteyene versin de iki gun depresyona girdik esimle ya olursa diye

Bende muayeneye kadar normal doğum yapacaktim ama o manyagon yüzünden ne kadar kastiysam yavrum kakasini yaptı nst de kalp atışı 80 gorinuyodu hemen ssezaryenle alındı adam taa mideme kadar tüm organlarını yokladi

Bugün sabaha kadar yatmadik oğlum öksürüyor ğer öksürdügünde uyanıyor bizde uyaniyoruz tabi boğulacak gibi oluyor dün dr.gittik muayene etti iyi dedi kuru öksürük boğazı falan temiz dedi aferin verdi bitki çaylarıda verebilirsin dedi inşallah ilerlemez...bu arada bugün 11 de sünnet olacak ogluşum inşallah çok hafif atlatırız çok korkuyorum bide biz yanında olmayacakmışız çok üzülüyorum daha küçücük nasıl dışarda beklicez korkacakmi ağlayacak mı bilmiyorum offffff

Canım çok geçmiş olsun. Sünneti de kolayca atlatırsınız inşallah

Bende muayeneye kadar normal doğum yapacaktim ama o manyagon yüzünden ne kadar kastiysam yavrum kakasini yaptı nst de kalp atışı 80 gorinuyodu hemen ssezaryenle alındı adam taa mideme kadar tüm organlarını yokladi
Benimkinin kalp 200u vuruyodu en son

Himm anladım. Ben de dusunuyodum da ondan sebebini merak ettim kusura bakma.

Aslinda su anda cok rahatladim ya kolaylik bi nevi.. Bi de dr un eli cok hafifmis sanirim cok hissetmedim galibaarkadas 15 dk suruyo demisti benimki 5 dk da takti

Benimkinin kalp 200u vuruyodu en son

Aslinda su anda cok rahatladim ya kolaylik bi nevi.. Bi de dr un eli cok hafifmis sanirim cok hissetmedim galibaarkadas 15 dk suruyo demisti benimki 5 dk da takti
Evet herkes öyle diyor ama bazisina uymayabiliyomus leke ağrı falan oluyormuş sürekli ben de düşünüyorum ins bi sıkıntı yapmaz

Kızlar maşallah ya geceleri ne güzel buraya vakit ayirabiliyosunuz. Ben kız uyusun da az oturayim hemen gözüm yatakta. Gerçi benimki hergün 6buçukta ayakta tabii bu en geç saati doğru düzgün eşimle bile oturmuyorum

Insallah kolaycacik gecer. Darisi basimiza insallah.

Kızlar mama sandalyelerine bebişlerini oturtanlar bebeğiniz kaç aylık bizimki 1 hafta sonra 5 olacak biz henüz hiç oturtmuyoruz doktorda 6 ay dedi

Ben buradayim da nasil buradayim. Oglumla yata yuvarlana zorla o uyuduktan sonra tadini cikarayim diye uyuyasim gelmiyo

Hayırlı olsun çabucacık iyileşsin inş kuzun

Kızlar mama sandalyelerine bebişlerini oturtanlar bebeğiniz kaç aylık bizimki 1 hafta sonra 5 olacak biz henüz hiç oturtmuyoruz doktorda 6 ay dedi
Bizim mama sandalyesinin bi üst aparati var daha eğik duruyor bebek simdilik onunla oturuyor bide arkasında ayarı var sırtını ordan ayarliyoruz. 4ayliktan beri oturtuyorum onda

Gecenin 2 sinde bir umutla e bebek ten mama sandalyesini alayım diye girdim banka kartıyla alacaktim kabul etmedi nasıl gıcık oldum saat 3 te de bitmiş zaten başka sitede var şimdi 130 milyon orda ne güzel 93 e düşmüştü

Kizlaaarr aciilll.yarin bebisi yuzmeye goturcez.dolphin babies.ama korkmaya basladim.beni desteklior musunuz yoksa sacmalama mi diyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…