Aynen ya yedigimi harciyorum zaten egil kalkKolu sarkıtıyo ağız bi karış açık, salyası dudağının kenarından süzüle süzüle izliyoönüne koyduğumuzu da canı istemezse kolunun tersiyle süpürür gb aşağı atıyo eşek sıpası
Niye spiral istemediniz.? Ben de düşünüyorum da sebebini merak ettim bi sıkıntı mi oluyor emzirmede falan
Bende önceden o şeyi taktiririm diyodum ama muayeneden sonra bitti o iş benim için olurumde taktiramam
Bn de çok korkuyorm hamile kalmaktan da yaklaşık 7 senelik evliyim hiç bi kaza olmadı sanki olmazmış gibi geliyodu. Korunmayı bırakınca hemen hamile kaldığım için ödüm kopuyo :))
phenyl ben de çok merak ettm neden spiral istemediğini??? Bn de düşünüyorum da korkuyorm çok acır diye. Dr a gitmek bile istemiyorm
Cok fazla acimiyo aslinda ama bndeki catal fobisidr normal dogum diye diretince 38. Hafta kontrolunde ne kadar gerildiysem bebek karnimda tasikardi oldu acil sezeryana aldilar kabuslar goruyodum dogumla ilgili..
Biz de 3 senenin sonunda korunmadigimiz ay hamile kaldigim icin riske atamadimAllah isteyene versin de iki gun depresyona girdik esimle ya olursa diye
Himm anladım. Ben de dusunuyodum da ondan sebebini merak ettim kusura bakma.Yok bn de catal fobisi var
Bugün sabaha kadar yatmadik oğlum öksürüyor ğer öksürdügünde uyanıyor bizde uyaniyoruz tabi boğulacak gibi oluyor dün dr.gittik muayene etti iyi dedi kuru öksürük boğazı falan temiz dedi aferin verdi bitki çaylarıda verebilirsin dedi inşallah ilerlemez...bu arada bugün 11 de sünnet olacak ogluşum inşallah çok hafif atlatırız çok korkuyorum bide biz yanında olmayacakmışız çok üzülüyorum daha küçücük nasıl dışarda beklicez korkacakmi ağlayacak mı bilmiyorum offffff
Benimkinin kalp 200u vuruyodu en sonBende muayeneye kadar normal doğum yapacaktim ama o manyagon yüzünden ne kadar kastiysam yavrum kakasini yaptı nst de kalp atışı 80 gorinuyodu hemen ssezaryenle alındı adam taa mideme kadar tüm organlarını yokladi
Himm anladım. Ben de dusunuyodum da ondan sebebini merak ettim kusura bakma.
Evet herkes öyle diyor ama bazisina uymayabiliyomus leke ağrı falan oluyormuş sürekli ben de düşünüyorum ins bi sıkıntı yapmazBenimkinin kalp 200u vuruyodu en son
Aslinda su anda cok rahatladim ya kolaylik bi nevi.. Bi de dr un eli cok hafifmis sanirim cok hissetmedim galibaarkadas 15 dk suruyo demisti benimki 5 dk da takti
Insallah kolaycacik gecer. Darisi basimiza insallah.Bugün sabaha kadar yatmadik oğlum öksürüyor ğer öksürdügünde uyanıyor bizde uyaniyoruz tabi boğulacak gibi oluyor dün dr.gittik muayene etti iyi dedi kuru öksürük boğazı falan temiz dedi aferin verdi bitki çaylarıda verebilirsin dedi inşallah ilerlemez...bu arada bugün 11 de sünnet olacak ogluşum inşallah çok hafif atlatırız çok korkuyorum bide biz yanında olmayacakmışız çok üzülüyorum daha küçücük nasıl dışarda beklicez korkacakmi ağlayacak mı bilmiyorum offffff
Ben buradayim da nasil buradayim. Oglumla yata yuvarlana zorlaKızlar maşallah ya geceleri ne güzel buraya vakit ayirabiliyosunuz. Ben kız uyusun da az oturayim hemen gözüm yatakta.Gerçi benimki hergün 6buçukta ayakta tabii bu en geç saati doğru düzgün eşimle bile oturmuyorum
Durmuyo ki. Bizimki de 19unda dolduracak ayini. Yemek yerken bi beser dk oturtturuyorum. Kucagimda da uzun oturtturuyorum.Kızlar mama sandalyelerine bebişlerini oturtanlar bebeğiniz kaç aylık bizimki 1 hafta sonra 5 olacak biz henüz hiç oturtmuyoruz doktorda 6 ay dedi
Bugün sabaha kadar yatmadik oğlum öksürüyor ğer öksürdügünde uyanıyor bizde uyaniyoruz tabi boğulacak gibi oluyor dün dr.gittik muayene etti iyi dedi kuru öksürük boğazı falan temiz dedi aferin verdi bitki çaylarıda verebilirsin dedi inşallah ilerlemez...bu arada bugün 11 de sünnet olacak ogluşum inşallah çok hafif atlatırız çok korkuyorum bide biz yanında olmayacakmışız çok üzülüyorum daha küçücük nasıl dışarda beklicez korkacakmi ağlayacak mı bilmiyorum offffff
Bizim mama sandalyesinin bi üst aparati var daha eğik duruyor bebek simdilik onunla oturuyor bide arkasında ayarı var sırtını ordan ayarliyoruz. 4ayliktan beri oturtuyorum ondaKızlar mama sandalyelerine bebişlerini oturtanlar bebeğiniz kaç aylık bizimki 1 hafta sonra 5 olacak biz henüz hiç oturtmuyoruz doktorda 6 ay dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?