Geçmiş olsun cnm. İnşllh rahat geçmiştir sünnet hayırlı olsun. Biz de düşünüyoruz da korkuyorm bn :/Bugün sabaha kadar yatmadik oğlum öksürüyor ğer öksürdügünde uyanıyor bizde uyaniyoruz tabi boğulacak gibi oluyor dün dr.gittik muayene etti iyi dedi kuru öksürük boğazı falan temiz dedi aferin verdi bitki çaylarıda verebilirsin dedi inşallah ilerlemez...bu arada bugün 11 de sünnet olacak ogluşum inşallah çok hafif atlatırız çok korkuyorum bide biz yanında olmayacakmışız çok üzülüyorum daha küçücük nasıl dışarda beklicez korkacakmi ağlayacak mı bilmiyorum offffff
Ayyy bn de hiç istemiyorm ama korkudan taktırmam lazım böyle olmuyo. Gaza gelmeye ihtiyacım var :)Benimkinin kalp 200u vuruyodu en son
Aslinda su anda cok rahatladim ya kolaylik bi nevi.. Bi de dr un eli cok hafifmis sanirim cok hissetmedim galibaarkadas 15 dk suruyo demisti benimki 5 dk da takti
Cnm bn de aynı oğlum gece 11-1 aradı yatıyo. Bn de bulaşıkları topla çamaşır ser banyonuap vs . Saat geç oluyo zaten eşimle de oturamıyorz rahat rahat anca yatağa geçince okuyorum uykum kaçıyo o yüzden ruh gibiyim her günKızlar maşallah ya geceleri ne güzel buraya vakit ayirabiliyosunuz. Ben kız uyusun da az oturayim hemen gözüm yatakta.Gerçi benimki hergün 6buçukta ayakta tabii bu en geç saati doğru düzgün eşimle bile oturmuyorum
Bnmkinin arkası ayarlı cnm yatıyo bayadır oturtuyorm ama 6 aylık diyo genelde dr larKızlar mama sandalyelerine bebişlerini oturtanlar bebeğiniz kaç aylık bizimki 1 hafta sonra 5 olacak biz henüz hiç oturtmuyoruz doktorda 6 ay dedi
Ayyyy bn de çok istiyorm ama bilmiyorm nerde ne var. Hayalimdi bu benim. Hep destek tam destek :))Kizlaaarr aciilll.yarin bebisi yuzmeye goturcez.dolphin babies.ama korkmaya basladim.beni desteklior musunuz yoksa sacmalama mi diyorsunuz?
Can'ım bulunduğun yerde E Bebek yok mu? Orda kalmıştır mutlakaGecenin 2 sinde bir umutla e bebek ten mama sandalyesini alayım diye girdim banka kartıyla alacaktim kabul etmedi nasıl gıcık oldum saat 3 te de bitmiş zatenbaşka sitede var şimdi 130 milyon orda ne güzel 93 e düşmüştü
Kizlaaarr aciilll.yarin bebisi yuzmeye goturcez.dolphin babies.ama korkmaya basladim.beni desteklior musunuz yoksa sacmalama mi diyorsunuz?
Olabilir benceKizlaaarr aciilll.yarin bebisi yuzmeye goturcez.dolphin babies.ama korkmaya basladim.beni desteklior musunuz yoksa sacmalama mi diyorsunuz?
Kizlar su kasik mamasi ve gece mamasi olayi beynimi yedi6 ay sonuna kadar bisi vermiim diodum ama oglusum son bi haftadir gece saat basi kalkip emmek istiyo.. Sanirim doymuyo artik.. Ilk 3 ay mama veriodum azalta azalta kestim mamayi ama artik yetmiyo bn de yavas yavas gece uykusundan ince mama vereyim diyorum.. Anne sutu aliyo su anda.. Siz neler veriyosunuz? Biberonla vermek istiyorum daha kasik tecrubemiz yok..
Biberona alışmasın diye ilk başta mamasını kaşıkla vermeyi denedim kaşığı ağzına verene kadar sabredemedi:) ve hep döküp saçtık.
Gece uyumadan önce mama vermiyordum bende. Emzirip uyutuyordum. Ama her saat başı uyanıyordu doymuyordu. Bir süredir gece uykusundan önce mama veriyorum en azından 4 saat aralıksız uyuyor gece artık 1 kez uyanıyor emiyor o zamanda.
Ne kadar içer bilemiyorum ama sende mama verebilirsin. Ben 150 cc veriyorum
Tabii ki irmik verebilirsin irmik yulaf unu ilk tavsiye edilen tahillar zaten biz de sebze corbalarina başlamıştık ama bi hafta sonra emmede azalma var gibi geldi tabii bunda uykusuzlugun da etkisi var sanırım ben de bıraktım emiyor güzel çünkü. Ama ne zaman nasıl basliim bilemedim ya bırakmak da istemiyorum aslında ama emmesi daha ii değil miYa normal mamayi birakana kadar o kadar ugrastim ki simdi geri mamaya dondum demek istemiyorumyok emzirme kampi yok pompa kampi derken aglamadigim gun yoktu.. 2 aydir huzurla emziriyorum, emzirmenin tadini ancak alabildim.. Mamaya donmeyi kendime yediremkyorum acikcasi ama oburiks oglum da doymuyo.. Zaten ek gidaya gecicem en iyisi gece mamasiyla baslayim diyorum ama kafam cok karisti kasik mamasi- gece mamasi ne farki var anlayamadim.. Kendi yapanlar var.. Irmik su anda kullaniliyo mu mesela? Tabii mamayla beslenen bebisler onceden gecti ek gidaya onlar su anda daha cok cesit yiyebiliyolar ama bizim icin agir olur mu bilemedim
Uykuyu pek sevmiyosun demek ki ben 10dk bile uyusa gün içinde hemen koltuğun bi köşesine kivriliyorumBen buradayim da nasil buradayim. Oglumla yata yuvarlana zorlao uyuduktan sonra tadini cikarayim diye uyuyasim gelmiyo
Tabi
Tabii ki irmik verebilirsin irmik yulaf unu ilk tavsiye edilen tahillar zaten biz de sebze corbalarina başlamıştık ama bi hafta sonra emmede azalma var gibi geldi tabii bunda uykusuzlugun da etkisi var sanırım ben de bıraktım emiyor güzel çünkü. Ama ne zaman nasıl basliim bilemedim ya bırakmak da istemiyorum aslında ama emmesi daha ii değil mi
İlaç icmiyosaniz doktorunuza bi danışın ben de istemeye istemeyr veriyodum ama artık duzelince çocuğuma eziyet ediyomusum dedim hem kiloyu da az alıyordupofuduk ayna Yvzbt teşekkür ederim. Benim oğlumda birkaç gündür bu belirtiler var. Bir de ağzı kokuyo zaten ağzı kokması beni düşündürdü. Araştırınca kesik kusmaların, husursuzluğun sebebinin reflü olabileceğini düşündüm.
Tabi gece kalkması bi isaret.Canim bn de 6 ay dolana kadar vermek istemiyodum ama geceleri saat basi kalkiyo ve kalktiginda da baya emiyo.. Acliktan sik sik uyandigini dusunuyorum.. Gece mamasini denicem bi. Eger uykusu duzelirse devam ederim ama uykuda bisi farketmezse keserim.. ek gida icin zaten 6 ayin bitmesini beklicem..
Ya normal mamayi birakana kadar o kadar ugrastim ki simdi geri mamaya dondum demek istemiyorumyok emzirme kampi yok pompa kampi derken aglamadigim gun yoktu.. 2 aydir huzurla emziriyorum, emzirmenin tadini ancak alabildim.. Mamaya donmeyi kendime yediremkyorum acikcasi ama oburiks oglum da doymuyo.. Zaten ek gidaya gecicem en iyisi gece mamasiyla baslayim diyorum ama kafam cok karisti kasik mamasi- gece mamasi ne farki var anlayamadim.. Kendi yapanlar var.. Irmik su anda kullaniliyo mu mesela? Tabii mamayla beslenen bebisler onceden gecti ek gidaya onlar su anda daha cok cesit yiyebiliyolar ama bizim icin agir olur mu bilemedim
Bugün sabaha kadar yatmadik oğlum öksürüyor ğer öksürdügünde uyanıyor bizde uyaniyoruz tabi boğulacak gibi oluyor dün dr.gittik muayene etti iyi dedi kuru öksürük boğazı falan temiz dedi aferin verdi bitki çaylarıda verebilirsin dedi inşallah ilerlemez...bu arada bugün 11 de sünnet olacak ogluşum inşallah çok hafif atlatırız çok korkuyorum bide biz yanında olmayacakmışız çok üzülüyorum daha küçücük nasıl dışarda beklicez korkacakmi ağlayacak mı bilmiyorum offffff
Ilac
İlaç icmiyosaniz doktorunuza bi danışın ben de istemeye istemeyr veriyodum ama artık duzelince çocuğuma eziyet ediyomusum dedim hem kiloyu da az alıyordu
Maalesef canim çankırı da oturuyoruz mahrumiyet bölgesi :)Can'ım bulunduğun yerde E Bebek yok mu? Orda kalmıştır mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?