MaaşallahSebze vakti bugün daha iyi yedi sanki ogreniyor yavas yavas sipam :))
Canm çoğumuzun bebegi emmeyi reddettigi icin kilo alimi azaldi bnde sebze puresi ve muhallebi ile basladim meyve puresine alti ayi dolunca başlamayı düşünüyorum 5 ay 22 günlük oldu oglum bir hafta oldu azar azar basladm bnde ilk defa bugün sebze puresi 40 cc yedi resim atayim sana tariflerimiSelam güzel anneler. Bugün 5.ay kontrolüne götürdük. Emmeyi reddeden iştahsîz oğlum kilo almamış ya da 100-200 gr almış gözüküyor. 4. Ayda sağlık ocağında tartılmıştı. Orada kıyafetleri ile tartılıyor ve tartı farkı vardır dendi. Hastanede kontrol oldu. Kilo alımı uok ya da 100-200 gr arası kabul edildi. 7180 gr kilosu. Boyu 3.5 cm uzamış 69.5 cm olmuş. Ek besine geçin dedi. Meyve suyu püresi ile başlayıp yoğurt ekliyeceğiz. Normal öğünlerinde anne sütü (maalesef sağarak veriyorum artık) azsa mama ile takviye alacak. Aralarda ek besin vereceğim. Nasıl olacak nasıl yapacağım bilmiyorum bakalım. Meyve puresi nasıl yapıliŕ yoğurt nasıl yapılır bilmiyorum. Yoğurdu organik günlük sütten yapmak istiyorum. Zaten bizim eve organik olmayan ürün ozellikle süt ürünü girmez. Meyve püresi ve muhallebi nasıl yapacağım öğrenmem lazım.
Canm mama sandalyesi cok guzel kademeli ayari var sirt icin tek iple cekiyorsun kendi katlaniyor modelini bilmiyorum Canm bakınca atayim sebze puresinide yarim havuc ve yer elmasini hasladim ( buharda pisiriyorum normalde bugun yaktim )pure yaptim cok az su koydum katiydi cunku teşekkür ederim canm sagolMaaşallahne kadar tatlı.
Mama sandalyesi joie . Memnun musunuz? Hangi modeli. Ben de joie almak istiyorum. Sırt kısmı kademeli mi,rahat ediyor mu? Püreyi nasıl yaptın. Ne kadar yiyor?
Yorgunluluktan uyuyamamak gibi bi huyum var ya deli oluyorum.ama uyudummu da kalkamiyorum :-/ esim sabah öğlen gelemeyecegimi soyleyecektim ama cok güzel uyuyordun ses etmedim dedi. Kesin dedim kış uykusunda gibi uyuyorumdurUy
Uykuyu pek sevmiyosun demek ki ben 10dk bile uyusa gün içinde hemen koltuğun bi köşesine kivriliyorum
Masallah masallah :) ne kadarlik oldu simdi?Sebze vakti bugün daha iyi yedi sanki ogreniyor yavas yavas sipam :))
Çok teşekkür ediyorum.
Cok sagol canm alti ayini doldurmasina 10 gün kaldiMasallah masallah :) ne kadarlik oldu simdi?
Yok canm ben yedirdim kaşığı zor aliyorum elinden fena yapisiyor kaşığaayhkdry maşallah canım kendimi yedi 40 cc yi
Abiymis o :) masallah ama gozler pek guzel :)Cok sagol canm alti ayini doldurmasina 10 gün kaldi
Yok canm ben yedirdim kaşığı zor aliyorum elinden fena yapisiyor kaşığa
Abiymis o :) masallah ama gozler pek guzel :)Cok sagol canm alti ayini doldurmasina 10 gün kaldi
Yok canm ben yedirdim kaşığı zor aliyorum elinden fena yapisiyor kaşığa
Canım bizde şuan 5.5 ayligiz sade anne sütü alıyor ogluşum biz 4gundur meyve suyu ile başlattı dr.10gun meyve suyu sonra sebze çorbasina geçecezYa normal mamayi birakana kadar o kadar ugrastim ki simdi geri mamaya dondum demek istemiyorumyok emzirme kampi yok pompa kampi derken aglamadigim gun yoktu.. 2 aydir huzurla emziriyorum, emzirmenin tadini ancak alabildim.. Mamaya donmeyi kendime yediremkyorum acikcasi ama oburiks oglum da doymuyo.. Zaten ek gidaya gecicem en iyisi gece mamasiyla baslayim diyorum ama kafam cok karisti kasik mamasi- gece mamasi ne farki var anlayamadim.. Kendi yapanlar var.. Irmik su anda kullaniliyo mu mesela? Tabii mamayla beslenen bebisler onceden gecti ek gidaya onlar su anda daha cok cesit yiyebiliyolar ama bizim icin agir olur mu bilemedim
Canım sünnet oldu çok şükür sünnet olurken ilk iğne vururken ağlamış sesini duydum içim cız etti çıktı gayet iyi odaya getirdiler kucağıma aldım bir ağladı feryat figan kıyameti kopardı Dr geldi saate ağrı hissetmez dedi hemen fitil verdiler bayagi bir ağladı beni goruncemi içlendi bilmiyorum canım sonra uyuya kaldı dünden beri bize pas vermiyor canım anladı sanırım eve gelirken gormeliydiniz çok suratsizdi hiç pas vermedi eve gelincede iki saat uyudu kalkınca tekrar calpol verdim şimdi çook iyi maşallah 3 4 saate bir ver dedi ağrı kesiciyi bugünden için pansuman yapılmamış köpük bardağın üst kısmını kesip koydu dr.şimdilik iyi bakalım inş sorunsuz atlatırız canimayhkdry masallah büyümüş yakışıklı
@tatlilavinya nasil gecti yüzme ?
F fulya01 canm bebisn durumu iyidr ins
Teşekkürler canım şimdi çok iyiyiz maşallah dogumum erken ve sorunsuz olmasaydı doğduğunda yaptirirdim o zaman hiç anlamazlarmis bebişlerCanım Rabbim acil şifalar versin sünneti de çabucak atlatirsiniz sikintisiz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?