Canım ben bugun cok korktum ama korkulacak bişe yokmuş oğluşumu verirken hemsireye çok kötü oldum çok agladim suan çok şükür iyiyiz bize dr.tavsiye etti yapın kurtulun mis gibi dediF fulya01 gecmis olsun canım sünneti sıkıntısiz atlatın insallah. Bende düşünüyorum iki gündür sünnet meselesini bugun esimede söyledim ikna olur gibi oldu sanki ama Dr onayı istiyo :) buyuk oğlumu sünnet eden cocuk cerrahıyla konuscam bakalım tmm derse harekete geçeriz bizde.
@tatlilavinya canım biz 40 çıktıktan sonra haftada bir kez banyodaki büyük kuvete sokuyoruz cok mutlu oluyo basını tutuyoruz hafifçe kollarını bacaklarını hareket ettirip çırpınıyo yüzer gibi :) siz başlayın bizde arkanızdan geliriz belki
Abiymis o :) masallah ama gozler pek guzel :)
Teşekkür ederim kizlarayhkdry masallah büyümüş yakışıklı
@tatlilavinya nasil gecti yüzme ?
F fulya01 canm bebisn durumu iyidr ins
Canım ben bugun cok korktum ama korkulacak bişe yokmuş oğluşumu verirken hemsireye çok kötü oldum çok agladim suan çok şükür iyiyiz bize dr.tavsiye etti yapın kurtulun mis gibi dedi
Yok canım lokal oldu 15dk oldu bitti maşallahCanim genel anestezi mi oldu? Ins cabucak iyilesir oglusun
Buda benim ogluşum ne kadar da rahat çıkmış dimi kurban olsun annesi verene
Kizlar paylaştım ama kötü olmazsiniz umarım.sünnet ettirmek isteyenlerde bu resmi pipiyi görünce vazgecmezler umarım
Duygulandim ya ben
Yok canım lokal oldu 15dk oldu bitti maşallah
olduda bitti masallah canm allah hayirlisi ile damatligini görmeyide nasib etsin :)
Çok geçmiş olsun. Tek acisi bu olsun annesi küçük adam artık oCanım sünnet oldu çok şükür sünnet olurken ilk iğne vururken ağlamış sesini duydum içim cız etti çıktı gayet iyi odaya getirdiler kucağıma aldım bir ağladı feryat figan kıyameti kopardı Dr geldi saate ağrı hissetmez dedi hemen fitil verdiler bayagi bir ağladı beni goruncemi içlendi bilmiyorum canım sonra uyuya kaldı dünden beri bize pas vermiyor canım anladı sanırım eve gelirken gormeliydiniz çok suratsizdi hiç pas vermedi eve gelincede iki saat uyudu kalkınca tekrar calpol verdim şimdi çook iyi maşallah 3 4 saate bir ver dedi ağrı kesiciyi bugünden için pansuman yapılmamış köpük bardağın üst kısmını kesip koydu dr.şimdilik iyi bakalım inş sorunsuz atlatırız canim
Vala allah sabır ve kolaylık versin kuzum bn okurken yoruldumBugün misafir geldi bebekli yaklaşık 3,5 aylık allahım bebek o kadar uslu ki maşallah benim oğlum kucağımdan inmedi hoş normalde de böyle de bugün ekstraydı zaten her gelen önce sen rahata çok alışmışsın herkes bebek büyütüyor diyor önce ama üç saatten fazla oturan ,,?Allah yardımcın olsun sabır versin diyerek gidiyor. Abartmıyorum gerçekten beş aydır yemek yapmamak ne demek haftada iki gün duş alınca benden mutlusu yok Her işimi gece 12'den birden sonra yapmaya çalışıyorum dinlenmek yok Sizce ben ne hissetmeliyim ?? Allah sağlık versin diye dua ediyorum şükrediyorum hep ama yorgunum bitkinim. Şikayetçi olmak da istemiyorum oğlumu gerçekten seviyorum çok hemde çok ama uyumadığında hep kucak totosu yere değdimi kıyamet kopuyor. Hiçbir yere gidemiyorum bu yüzden tek aktivitem elimde telefon öteki kolumda oğlum Kadınlar kulübünü okumak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?