2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Canım ben bugun cok korktum ama korkulacak bişe yokmuş oğluşumu verirken hemsireye çok kötü oldum çok agladim suan çok şükür iyiyiz bize dr.tavsiye etti yapın kurtulun mis gibi dedi

Canım ben bugun cok korktum ama korkulacak bişe yokmuş oğluşumu verirken hemsireye çok kötü oldum çok agladim suan çok şükür iyiyiz bize dr.tavsiye etti yapın kurtulun mis gibi dedi

Canim genel anestezi mi oldu? Ins cabucak iyilesir oglusun

Bugün misafir geldi bebekli yaklaşık 3,5 aylık allahım bebek o kadar uslu ki maşallah benim oğlum kucağımdan inmedi hoş normalde de böyle de bugün ekstraydı zaten her gelen önce sen rahata çok alışmışsın herkes bebek büyütüyor diyor önce ama üç saatten fazla oturan Allah yardımcın olsun sabır versin diyerek gidiyor. Abartmıyorum gerçekten beş aydır yemek yapmamak ne demek haftada iki gün duş alınca benden mutlusu yok Her işimi gece 12'den birden sonra yapmaya çalışıyorum dinlenmek yok Sizce ben ne hissetmeliyim ?? Allah sağlık versin diye dua ediyorum şükrediyorum hep ama yorgunum bitkinim. Şikayetçi olmak da istemiyorum oğlumu gerçekten seviyorum çok hemde çok ama uyumadığında hep kucak totosu yere değdimi kıyamet kopuyor. Hiçbir yere gidemiyorum bu yüzden tek aktivitem elimde telefon öteki kolumda oğlum Kadınlar kulübünü okumak

Çok geçmiş olsun. Tek acisi bu olsun annesi küçük adam artık o

Vala allah sabır ve kolaylık versin kuzum bn okurken yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…