2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Canm bnce yemeği gece yap bebek uyurken en azindan aç kalmamis olursun :)

5 aydan itibaren gidebiliyolar diye biliyorum. Tecrübelerini paylaşırsın

@tatlilavinya canım kesinlikle gotur biz ablanin çocuğu 6 aylıkken Eniştem bırakıyordu onu denizde bıcır bicirdi imkânın varsa alıştır gelişimi için kendine güveni için çok iyi bi aktivite

ayhkdry masallah büyümüş yakışıklı
@tatlilavinya nasil gecti yüzme ?
F fulya01 canm bebisn durumu iyidr ins

Kizlar yarinki yuzmeyi iptal ettim.ben de girecegim havuza, egitmen bana anlatacak, ben oglusuma ogretcem. Ama bikinilerim ve mayokinilerim ayva gobegimle hic uyumlu degil, goruntu kirliligi yaratmiyim dedim
Yuzucu mayosu alcam. Ne one,i var diceksiniz belki ama ne bilim kompleks yaptim iste.
Esim de arastirip baska kurs bulmus, resmen 2 kati fiyat ama o icine sinmis.
5 martta goturuyoruz, cok sabirsizim yaa onun suda cirpinislarini gormek istiyorum, minik bir balik gibi yuzer insallah, yazin da denizde bize hunerlerini gosterir

Adana canım neden genel

Artik harektlendikleri icin daha kolay oluyomus ve bebekleri psikolojik olarak da etkiliyomus dedimlerine gore.. Benimki zaten cok hareketli. Kucakta gezerken bile ayaklarihic durmuyo.. Lokal olunca da yine hareket edip yanlis bisi yapmalarina sebep olur mu diye tirsmiyo degilim bi pipi var elimizde onu da arada harcamayalim

Evet bizimki de durmaz hayatta. 2 aydan sonra da genel yapiliyor demisti sunnet dr.u.
Ben 1.5 yasinda dusunuyorum insallah

Vala allah sabır ve kolaylık versin kuzum bn okurken yoruldum
Amin cnm amin sağol

Canm bnce yemeği gece yap bebek uyurken en azindan aç kalmamis olursun :)
Uyurken anca sebze püresi yoğurt bulaşık çamaşır serme katlama vs yapabiliyorm çok kusuyo reflü var kıyafeti bi dünya ama yetmiyo öyle olunca. gece de 11-13 arası yatıyo şükür ama aynı zaten. O yatana kadar benden kendime bile hayır yok yatınca iş sonra uykusuzluktan bayılıyorm. Şükür aç kalmıyorm gündüz bişeyler arıştırıyorm akşam ya dışardan ya da makarna vs.
Yvzbt allah kolaylik versin canim.bebegin devamli kucakta mi? Yoksa devamli huysuz mu?
Cnm devamlı kucakta. Kucakta olmazsa devamlı huysuz kucak yetmiyo gezmesi lazım devamlı oturamıyorm koltuğa. Devamlı eli ayağı hareketli çok heyecanlı ve telaşlı diyorm tarif ederken. Hep nefes nefese.

Yvzbt canin sabretgeçecek bu gunler yurumeye baslayinca rahaylayacan insallah
İnşallah cnm ya bn de öyle diyorm zaten bu telaşla erken başlar da beni koşturur peşinden orası da ayrı dert ama zayıflarm en azından teselli cümlesi :)

Oturmaya baslasa o bile yeter önüne üç bes birsey koyarsin da.
Zaten yere koymaya çalışıyorm bağırış çağırış yerde yuvarlanıyoruz. Emzirdiğim dönemde bi yatak bi de emzirme yapıyodum kucağa alışmasın diye çok gelen giden oldu o dönem herkes kucağına aldı gezdirdi kucakta uyudu. O zmndan beri kucakçı bi de büyüyolar sizinkiler de keşfetmek istiyodur devamlı etrafı inceleme ama biz de aşırı yani. Kucağımda zıplıyo devamlı. Altını değiştirirken tekmeliyo vsss. İnşllh düzelecek diyom bn de ne diyim

Yvzbt benimki de kucakci. Mesela babanesiyle 2 gun kalinca arabaya fln da alisiyor. Ama mesela 1 haftadir babanesi yok hic,acayip kucakci, yatirip oturttuysam da yanindan ayrilamiyorum devamli oyun ilgi gerekiyor.
Ama banyo yaparken onu anakucagina oturtup koyuyorum kapiya eline oyuncak, hemen dus aliyorum. Ona alisti :)

Esim yok bu aksam uzun sure sonra o da eglenmeye cikti.ve daha yemek yiyemedim

Bizdeki de ayni. Kucagimdaykan baliklama atladi cekyata korktum geri cektim agzinda kumandayla kalkti. Altini degisirken kirk sekle giriyo var gucumle tutuyorum bacaklarini bezini yerlestirecem diye. Benim gelen giden olmadi da şükür cok kucaga alismadi tek artimiz o ama her pozisyondan sıkılıyor iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…