Ay böyle çocuğum tabii korkar karanlık ortam bilmediği insanlar bisiler yapıyor seni görünce ağlaması çok normal
Canm bnce yemeği gece yap bebek uyurken en azindan aç kalmamis olursun :)Bugün misafir geldi bebekli yaklaşık 3,5 aylık allahım bebek o kadar uslu ki maşallah benim oğlum kucağımdan inmedi hoş normalde de böyle de bugün ekstraydı zaten her gelen önce sen rahata çok alışmışsın herkes bebek büyütüyor diyor önce ama üç saatten fazla oturan Allah yardımcın olsun sabır versin diyerek gidiyor. Abartmıyorum gerçekten beş aydır yemek yapmamak ne demek haftada iki gün duş alınca benden mutlusu yok Her işimi gece 12'den birden sonra yapmaya çalışıyorum dinlenmek yok Sizce ben ne hissetmeliyim ?? Allah sağlık versin diye dua ediyorum şükrediyorum hep ama yorgunum bitkinim. Şikayetçi olmak da istemiyorum oğlumu gerçekten seviyorum çok hemde çok ama uyumadığında hep kucak totosu yere değdimi kıyamet kopuyor. Hiçbir yere gidemiyorum bu yüzden tek aktivitem elimde telefon öteki kolumda oğlum Kadınlar kulübünü okumak
Geçmiş olsun cnm. İnşllh rahat geçmiştir sünnet hayırlı olsun. Biz de düşünüyoruz da korkuyorm bn :/
Tecrübelerini anlatırsın cnm
Ayyy bn de hiç istemiyorm ama korkudan taktırmam lazım böyle olmuyo. Gaza gelmeye ihtiyacım var :)
Cnm bn de aynı oğlum gece 11-1 aradı yatıyo. Bn de bulaşıkları topla çamaşır ser banyonuap vs . Saat geç oluyo zaten eşimle de oturamıyorz rahat rahat anca yatağa geçince okuyorum uykum kaçıyo o yüzden ruh gibiyim her gün
Bnmkinin arkası ayarlı cnm yatıyo bayadır oturtuyorm ama 6 aylık diyo genelde dr lar
Ayyyy bn de çok istiyorm ama bilmiyorm nerde ne var. Hayalimdi bu benim. Hep destek tam destek :))
5 aydan itibaren gidebiliyolar diye biliyorum. Tecrübelerini paylaşırsın
Olabilir bence
F fulya01 gecmis olsun canım sünneti sıkıntısiz atlatın insallah. Bende düşünüyorum iki gündür sünnet meselesini bugun esimede söyledim ikna olur gibi oldu sanki ama Dr onayı istiyo :) buyuk oğlumu sünnet eden cocuk cerrahıyla konuscam bakalım tmm derse harekete geçeriz bizde.
@tatlilavinya canım biz 40 çıktıktan sonra haftada bir kez banyodaki büyük kuvete sokuyoruz cok mutlu oluyo basını tutuyoruz hafifçe kollarını bacaklarını hareket ettirip çırpınıyo yüzer gibi :) siz başlayın bizde arkanızdan geliriz belki
@tatlilavinya canım kesinlikle gotur biz ablanin çocuğu 6 aylıkken Eniştem bırakıyordu onu denizde bıcır bicirdi imkânın varsa alıştır gelişimi için kendine güveni için çok iyi bi aktivite
ayhkdry masallah büyümüş yakışıklı
@tatlilavinya nasil gecti yüzme ?
F fulya01 canm bebisn durumu iyidr ins
Adana canım neden genelBiz de yaptirmayi dusunuyoruz da bikac dr la gorustuk artik genel olmasi gerekiyo dedi bizimde icimize sinmedi karar veremedikist da misiniz?
Maşallah canım Allah damatlığını da görmeyi nasip etsin.
Adana canım neden genel
Oturmaya baslasa o bile yeter önüne üç bes birsey koyarsin da.Yvzbt canin sabretgeçecek bu gunler yurumeye baslayinca rahaylayacan insallah
Artik harektlendikleri icin daha kolay oluyomus ve bebekleri psikolojik olarak da etkiliyomus dedimlerine gore.. Benimki zaten cok hareketli. Kucakta gezerken bile ayaklarihic durmuyo.. Lokal olunca da yine hareket edip yanlis bisi yapmalarina sebep olur mu diye tirsmiyo degilimbi pipi var elimizde onu da arada harcamayalim
Amin cnm amin sağolVala allah sabır ve kolaylık versin kuzum bn okurken yoruldum
Uyurken anca sebze püresi yoğurt bulaşık çamaşır serme katlama vs yapabiliyorm çok kusuyo reflü var kıyafeti bi dünya ama yetmiyo öyle olunca. gece de 11-13 arası yatıyo şükür ama aynı zaten. O yatana kadar benden kendime bile hayır yok yatınca iş sonra uykusuzluktan bayılıyorm. Şükür aç kalmıyorm gündüz bişeyler arıştırıyorm akşam ya dışardan ya da makarna vs.Canm bnce yemeği gece yap bebek uyurken en azindan aç kalmamis olursun :)
Cnm devamlı kucakta. Kucakta olmazsa devamlı huysuz kucak yetmiyo gezmesi lazım devamlı oturamıyorm koltuğa. Devamlı eli ayağı hareketli çok heyecanlı ve telaşlı diyorm tarif ederken. Hep nefes nefese.Yvzbt allah kolaylik versin canim.bebegin devamli kucakta mi? Yoksa devamli huysuz mu?
İnşallah cnm ya bn de öyle diyorm zaten bu telaşla erken başlar da beni koşturur peşinden orası da ayrı dert ama zayıflarm en azından teselli cümlesi :)Yvzbt canin sabretgeçecek bu gunler yurumeye baslayinca rahaylayacan insallah
Zaten yere koymaya çalışıyorm bağırış çağırış yerde yuvarlanıyoruz. Emzirdiğim dönemde bi yatak bi de emzirme yapıyodum kucağa alışmasın diye çok gelen giden oldu o dönem herkes kucağına aldı gezdirdi kucakta uyudu. O zmndan beri kucakçı bi de büyüyolar sizinkiler de keşfetmek istiyodur devamlı etrafı inceleme ama biz de aşırı yani. Kucağımda zıplıyo devamlı. Altını değiştirirken tekmeliyo vsss. İnşllh düzelecek diyom bn de ne diyimOturmaya baslasa o bile yeter önüne üç bes birsey koyarsin da.
Bizdeki de ayni. Kucagimdaykan baliklama atladi cekyata korktum geri cektim agzinda kumandayla kalkti. Altini degisirken kirk sekle giriyo var gucumle tutuyorum bacaklarini bezini yerlestirecem diye. Benim gelen giden olmadi da şükür cok kucaga alismadi tek artimiz o ama her pozisyondan sıkılıyor iste.Amin cnm amin sağol
Uyurken anca sebze püresi yoğurt bulaşık çamaşır serme katlama vs yapabiliyorm çok kusuyo reflü var kıyafeti bi dünya ama yetmiyo öyle olunca. gece de 11-13 arası yatıyo şükür ama aynı zaten. O yatana kadar benden kendime bile hayır yok yatınca iş sonra uykusuzluktan bayılıyorm. Şükür aç kalmıyorm gündüz bişeyler arıştırıyorm akşam ya dışardan ya da makarna vs.
Cnm devamlı kucakta. Kucakta olmazsa devamlı huysuz kucak yetmiyo gezmesi lazım devamlı oturamıyorm koltuğa. Devamlı eli ayağı hareketli çok heyecanlı ve telaşlı diyorm tarif ederken. Hep nefes nefese.
İnşallah cnm ya bn de öyle diyorm zaten bu telaşla erken başlar da beni koşturur peşinden orası da ayrı dert ama zayıflarm en azından teselli cümlesi :)
Zaten yere koymaya çalışıyorm bağırış çağırış yerde yuvarlanıyoruz. Emzirdiğim dönemde bi yatak bi de emzirme yapıyodum kucağa alışmasın diye çok gelen giden oldu o dönem herkes kucağına aldı gezdirdi kucakta uyudu. O zmndan beri kucakçı bi de büyüyolar sizinkiler de keşfetmek istiyodur devamlı etrafı inceleme ama biz de aşırı yani. Kucağımda zıplıyo devamlı. Altını değiştirirken tekmeliyo vsss. İnşllh düzelecek diyom bn de ne diyim
Benimki olmayinca bende yiyemiyorum :-/Esim yok bu aksam uzun sure sonra o da eglenmeye cikti.ve daha yemek yiyemedim
Aç kalmış çocuk napsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?